G-E0EWZBLP0V
среда , 24 априла 2024
Home / CRNA HRONIKA / POZNATI SRPSKI JUTJUBER NAĐEN MRTAV U SURČINU: Kolega ga našao u hali, poruke kojima se pratioci opraštaju od Mirka teraju suze na oči!

POZNATI SRPSKI JUTJUBER NAĐEN MRTAV U SURČINU: Kolega ga našao u hali, poruke kojima se pratioci opraštaju od Mirka teraju suze na oči!

CRNA HRONIKA: FELJTON.rs
23.05.2023.

Poznati jutjuber Mirko Rašić (33) nađen je mrtav danas u Surčinu u jednoj hali.

Mirko Rašić
FOTO: PRINTSCREEN/YOUTUBE/MIRKO RASIC

Telo je pronašao njegov kolega, saznaje.

Inače, Mirko Rašić je imao svoj kanal gde je objavljivao videe o automobilima.

Često je objavljivao snimke u kojima vozače savetuje šta treba da izbegavaju i kako da zaštite svoj automobil od oštećenja.

Mirko je bio automehaničar i influenser iz Beograda, a od devete godine radio je sa ocem. Poslednjih godina postao influenser iz oblasti mehanike i automobilizma.

Sa svojim pratiocima delio je stručno znanje, a njegov način interpretacije na mrežama privukao je veliki broj zaljubljenika u mehaniku i automobile.

Razbijao je predrasude da su automehaničari prljavi, a često i nepošteni majstori.

Jutjub kanal koji nosi njegovo ime ima 143.000 pratilaca.

Svojim kanalom Rašić je motivisao i ohrabrio mnoge klince da se školuju u ovom smeru.

„SAD RADIŠ NEBESKE MOTORE! HVALA TI ZA SVAKI TRENUTAK SMEHA“: Poruke kojima se pratioci opraštaju od Mirka teraju suze na oči

Influenser i najpopularniji automehaničar u Srbiji Mirko Rašić (33) nađen je mrtav u Surčinu u jednoj hali.

Smrt jutjubera potresla je njegove pratioce, koji se potresnim i emotivnim porukama opraštaju od Rašića ispod poslednjeg videa koji je objavio na svom jutjub kanalu.

– Ne mogu da verujem da čovek više nije sa nama… Počivaj u miru Mirko.

– Iskrena i dobra duša od čoveka, izuzetno pristojan i kvalitetan sadržaj na kanalu. Svojim savetima mi je pomogao nekoliko puta i spasio me još većih problema. Hvala ti za sve. Barem ti dugujemo toliko, da se zahvalimo na svemu. Hvala i laka ti zemlja.

Mirko Rašić
FOTO: PRINTSCREEN

– Od svih nas koji će uvek gledati tvoje snimke i koje ćeš i sa onog sveta da čuvaš od loših polovnjaka… Laka ti zemlja…

FOTO: Printscreen

FOTO: Printscreen

FOTO: Printscreen
FOTO: Printscreen

– Od sto nasumičnih muškaraca kad bi me pitali ko je srećan čovek među njima, reko bih Mirko Rašić. Ja sam ga povremeno pratio samo jer je duhovit i beogradski šmeker, mene automobilizam uopšte ne zanima… Eto toliko je dobar i svestran bio da je zahvatao i ostalu publiku samo jer je na zabavan i kvalitetan način radio snimke… Baš je momčina i po bio. Pravi gradski momak, vredan, ambiciozan, spontan i neiskvaren. Ponos nas ostalih ostalih Beograđana. Mnogo mi je žao.

– Počivaj u miru. Pratio sam te mogu reći od samog početka. Sada si na boljem mestu. Legendo.

– Jedan od najboljih ljudi, legenda, imao sam osećaj da se poznajemo otkad te pratim. Hvala ti za znanje, smeh i pozitivnu energiju koju si prenosio. Nadam se da ću te bar nekad negde na boljem mestu upoznati. Legendo naša, previše si bio dobar za ovakvo loše i iskrivljeno vreme.

Ovo su samo neki od komentara koje pratioci Rašića ostavljaju na jutjubu, a pratilo ga je 143.000 ljudi.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

66 − = 61

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)