G-E0EWZBLP0V
уторак , 19 марта 2024
Home / DRUŠTVO / TENISERKA NIJE JEDINA KOJA JE ZAGAZILA U SVET KRIMINALA: I ovi sportisti su krali, dilovali, ubijali

TENISERKA NIJE JEDINA KOJA JE ZAGAZILA U SVET KRIMINALA: I ovi sportisti su krali, dilovali, ubijali

CRNA HRONIKA FELJTON.rs
18.03.2023.

Mlada teniska nada J. M. (20) koja je uhapšena jer je u autu „smart“ koji je vozila policija pronašla osam i po kilograma marihuane koja se nalazila u crnoj torbi nije prva koja je od uspešne i perspektivne sportiskinje posrnula i završila sa lisicama na rukama!

Uhapšena devojka, Foto: Printscreen/Instagram

Naime, da podsetimo, J. M. saslušana je u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu gde se branila ćutanjem, odnosno iskoristila je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu. nakon toga Viši sud u Beogradu odredio joj je zadržavanje do 30 dana.

– Prema naredbi o sprovođenju istrage, J. M. je 12. marta ove godine, ona je automobilom marke “smart” otišla na Kopaonik i od NN lica preuzela jednu crnu putnu torbu u kojoj se nalazilo ukupno 8,5 kilograma marihuane upakovane u 20 paketa i stavila je u prtljažnik navedenog vozila kojim je upravljala, dok se na mestu suvozača nalazilo maloletno lice, protiv kojeg je postupak razdvojen – saopštilo je ranije VJT u Beogradu.

Kako su navele komšija J. M. ona je bila jedna velika nada tenisa, a nakon nezgodne povrede koju je doživela prestala je profesionalno da se bavi tenisom, ali je u jednoj školi tenisa nastavila da trenira mališane i da im prenese svoje znanje. Naime, pod istragom Višeg javnog tužilaštva u Beogradu zbog zaplenjene droge nalazi se i njen dečko M. T. (26) MMA trener s kojim uhapšena živi u vanbračnoj zajednici.

– M. T. je ranije bio uspešan sportista, tačnije MMA borac koji je često pobeđivao na turnirima kako u zemlji, tako i u Evropi – navodi sagovornik i dodaje da se na društvenim mrežama MMA kluba čije boje je branio M. T. mogu naći fotografije na kojima najavljuju njegove mečeve, a u jednoj objavi klub se hvali da je pobedio protivnika.

Olivera Ćirković – košarka

Nastupala za Zvezdu i reprezentaciju Jugoslavije

Olivera Ćirković, pripadnica kriminalne organizacije „Pink Panteri“ bila je svojevremeno poznata košarkašica koje je svoje prve korake napravila je sa 10 godina, da bi već sa 18 godina potpisala prvi profesionalni klub Crvenu zvezdu, a kasnije nastupa i za reprezentaciju Jugoslavije. Ćirković je pred kraj profesionalne karijere otišla lošim putem, tako što je prvo počela da prodaje markiranu garderobu i bunde pevačicama, sportistima, političarima, da bi kasnije i sama počela da učestvuje u pljačkama.

– Olivera je tri puta završila na robiji zbog krađa, gde je ukupno provela sedam i po godina iza rešetaka. U međuvremenu uspela je i da pobegne iz grčkog zatvora – podseća sagovornik.

Nikola Malbaša – fudbaler

Branio boje crno-belih, pa osuđen na robiju zbog pokušaja ubistva

Nikola Malbaša, bivši fudbaler Partizana pravosnažno je osuđen na četri godine zatvora u feburaru ove godine zbog pokušaja ubistva Igora Neškovića 8. jula 2020. Njemu je inače, Apelacioni sud u Beogradu smanji kaznu zatvora koji je prvostepenom odlukom osuđen na četri i po godine zatvora. Podsetimo, Malbaša je oglašen krivim zbog toga što je Neškovića pokušao da ubije tako što se prethodno dogovorio sa njim da se sastanu.

– Kada je seo na mesto suvozača u parkirano vozilo u kome ga je Nešković čekao, zadao mu je više rasekotina u predelu leve i desne ruke, kao i ubodnu ranu u predelu grudnog koša, nanevši mu tešku telesnu povredu opasnu po život, nakon čega je pobegao sa lica mesta – navedeno je u presudi.

Inače, Malbaša je pred sudom ispričao da su on i Igor prijatelji 20 godina i da su se toga dana našli kako bi se dogovorili o izgradnji zgrade u Ševinoj ulici. Međutim, negirao je krivicu tvrdeći da se iznenada pojavila treća osoba, koja je napala Neškovića i zarila mu nož u grudi.

Stefan Milojević – fudbaler

Vođa bajkerske bande

Početkom 2020. godine na Plama de Majorki uhapšen je Stefan Milojević (32), sin nekadašnjeg fudbalera Gorana Milojevića. On se sumnjiči da je vođa bajkerske bande „United tribuns“ osnovane u Nemačkoj.

stefan milojević
STEFAN MILOJEVIĆFOTO: INSTAGRAM

Kako su preneli tamošnji mediji, Milojević je bio jedan od tri najveća kriminalca koji su „pali“ u Španiji. Stefan Milojević je rođen u Francuskoj, a fudbal je igrao za Teleoptk, Košice, BSK Borču i Bežaniju, a posle se bavio borilačkim sportovima.

Predrag Stanković – fudbaler

Preneo tonu kokaina

Bivši fudbaler Crvene zvezde i nekoliko španskih klubova Predrag Stanković (46) osuđen je na devet godina zatvora zbog unošenja tone kokaina u Španiju. Uz njega su osuđeni bivši španski fudbaler Emilio Dijez de MIjer, kao i menadžeri Zoran Matijević i Pablo Akosta.

predrag stanković
PREDRAG STANKOVIĆFOTO: PRINTSCREEN

Španski list „AS“ otkrio je da je poslovanje Matijevićeve kompanije služilo kao paravan za kriminalne aktivnosti.

Nikola Bulatović – košarkaš

Silovao maloletnicu

Nikola Bulatović (50), bivši košarkaš Partizana, Budućnosti, FMP i reprezentacije, osuđen je zbog silovanja maloletnice koje je počinio 1998. godine. Posle presude, Bulatović je bio u bekstvu šest godina, da bi po međunarodnoj poternici Interpola bio uhapšen u Dominikanskoj republici 2011. godine.

nikola bulatović
NIKOLA BULATOVIĆ FOTO: PRINTSKRIN/JUTJUB

U zatvoru u Spužu proveo je četiri godine i 15 dana, a od 2015. je na slobodi. Sa reprezentacijom je osvojio zlatnu medalju na SP 2002. u Indijanapolisu, kao i na EP 1997. godine u Španiji.

Miladin Kovačević – košarkaš

Žena ga optužila da je tukao, bio na sahrani Eskobaru

Bivšeg košarkaša Miladina Kovačevića, supruga Tina optužila je da je bio nasilan prema njoj u septembru 2020. godine, a suđenje u ovom postupku još traje.

Kovačević je u nekoliko navrata nwgirao njene navode, a pre samo nekoliko dana viđen je na sahrani ubijenog vođe nikšičkog klana, Ranka Radoševića zvanog Ranko Eskobar

Daniel Janoš – streljaštvo

Ubio MMA borca, ranio Goranca

Bivši reprezentativac u streljaštvu Daniel Janjoš (42), osumnjičen je da je učestvovao u ubistvu MMA borca Uroša Stefanovića i ranjavanju Gorana Kovačevića Goranca u Novom Sadu 2021. godire.

Janjoš je bio nekadašnji juniorski reprezentativac Srbije u streljaštvu i predviđali su mu veliku karijeru. Čak i danas drži neke rekorde u tom sportu, u mlađim kategorijama.

Izvor: ( FELJTON.rs/kurir.rs)

Raspisana poternica za ubistvo lopova u Novom Sadu! Nema veštačenja automatske puške – ideš u pritvor da ćutiš malo

ZBOG BAHATOG VOZAČA SAM POSTALA INVALID, A ON NI DAN NEĆE BITI U ZATVORU: Ipak neće biti tako, ponavlja se sudjenje za gaženje pešaka na pešačkom

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! opljackana STOMATOLOSKA OPREMA U VREDNOSTI OKO 200.000E, IMA OSUMNJICENIH..

https://bakinicvarci.wixsite.com/bakini–varci

https://bakinicvarci.wixsite.com/bakini–varci

FELJTON.rs U SRBIJI NEMAMO KONKURENCIJU! FELJTON.rs najcitanije novine u Srbiji..
Posaljite nam vase snimke u DM a mi cemo ih odmah objaviti anonimno.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na feljton.rs@gmail.com

HIT VESTI……

Nastavak suđenja Novosađaninu jer je ubio provalnika u kući na Salajci! Tuzioc napravio kobnu gresku..

NE PROPUSTITE…

SLEDECA VEST…

….

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

POSTANITE NAS NOVINAR…

Ako imate informaciju koju treba da zna celokupna srpska javnost, ako imate bilo kakav problem, a policija ili bilo koji drzavni organ nece da vam pomogne, na pravom ste mestu! Ako imate fotografiju koju mora da vidi Srbija, ne gubite vreme! Pošaljite nam vest koju ćemo mi, ako za to ima potrebe, i dodatno proveriti. A potom čitajte u feljtonu ili na portalu feljton.rs.

Za naše najvrednije insajdere pripremili smo brojne poklone iznenađenja i vredne nagrade.

pisite nam

feljton.rs@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

(FELJTON.rs)

Ako smatrate da je na našem sajtu vaše autorsko pravo nečim prekršeno, molimo da o tome obavestite admina, navedete link ka spornom sadržaju, kao i dokaz da ste vi nosilac autorskog prava. Po dogovoru, ili ćemo sporni sadržaj ukloniti ili potpisati vas kao autora i navesti link ka originalu. feljton.rs@gmail.com

Svaka objavljena vest sa fotografijom, na FELJTON.rs je vec bila javna vest..

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na našim komunikacijskim kanalima krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu feljton.rs@gmail.com Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim.

FELJTON.rs je prešao u novo vlasništvo od 1.1.2023. Novoj redakciji možete postavljati pitanja za vesti koje su nastale od 1.1 2023. Vesti koje su nastale pre 1.1 2023 biće obradjene i neke obrisane..

Stavovi izraženi u ovom tekstu autorovi su i ne odražavaju nužno uredničku politiku FELJTON.rs

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

+ 28 = 30

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)