G-E0EWZBLP0V
уторак , 20 фебруара 2024
Home / SRBIJA / OVO JE OTAC NOLETOVE MAJKE: Otkrio mračne tajne porodice Đoković, Po nacionalnosti sam Hrvat, rođen sam u Vinkovcima

OVO JE OTAC NOLETOVE MAJKE: Otkrio mračne tajne porodice Đoković, Po nacionalnosti sam Hrvat, rođen sam u Vinkovcima

FELJTON.rs
05.03.2023.

Otac Dijane Đoković otkrio sve porodične tajne: ZABRANILI MU DA SE OGLAŠAVA?

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Zdenko Žagar, otac Dijane Đoković, požalio se medijima kako mu je porodica zabranila da se oglašava u javnosti.

‒ Ja bih rado pristao, ali porodica mi brani da se oglašavam. Ne znam šta im smeta kad sve pričam lepo i kažem onako kako jeste, ali mi oni ne dozvoljavaju. Jako su se naljutili na mene – ispričao je deda Novaka Đokovića, koji je svojevremeno dao ispovest o slavnom teniseru, ali i o odnosima unutar porodice.

Otac Dijane Đoković živi u beogradskom naselju Čukarica, a jednom prilikom je otkrio da unuka ne viđa često.

‒ Ovde nema nikog osim mene, knjiga i fotografija na zidu. Deca su otišla na svoju stranu. Od prve supruge, Dijanine majke, sam se razveo, a druga supruga živela je sa mnom, ali je preminula 2017. godine. Od tada sam sam. Zbog toga mi svako društvo prija – ispričao je Zdenko Žagar svojevremeno, prenosi novi Scandal!.

‒ Po nacionalnosti sam Hrvat, rođen sam u Vinkovcima. Moja bivša supruga, Novakova baba, takođe je rođena u istom mestu. Tamo smo se i upoznali. Bili smo oficiri koji su došli na službu. Ja sam došao u Beograd, a ona je još pohađala školu, pa smo se posle, kad mi se pridružila, venčali. Tako se rodila Dijana, pa Sanda – pričao je deda Novaka Đokovića.

‒ Svašta se izdešavalo u našim porodičnim odnosima. Nisam mnogo učestvovao u Novakovom odrastanju. Pre nego što je rođen, ja sam četiri godine bio u Prištini. Bivša supruga i deca živeli su u Beogradu, a ja tamo. Dolazio sam vikendom. Posle sam se razveo, pa sam bio prinuđen da se malo distanciram od porodice. Kontaktirao sam ja sa njima, ali to nije bilo to. Dijana je mene krivila za razvod i to ne može da mi oprosti. Smatram da je za razvod uvek potrebno dvoje. Koliko je muškarac kriv, toliko je i žena kriva. Žao mi je što je sve tako ispalo – zaključio je Žagar.

Izvor: (Espreso/Scandal/Hello)

( FELJTON.rs)

Ispovijest djeda Novaka Đokovića: Naša porodična istorija

blportal

“Žao mi je. Žao mi je što je sve tako ispalo. Svašta se izdešavalo u našim porodičnim odnosima. Nisam mnogo učestvovao u Novakovom odrastanju. Prije nego što je rođen, ja sam četiri godine bio u Prištini. Bivša supruga i djeca su živjeli u Beogradu, a ja tamo. Dolazio sam vikendom. Poslije sam se razveo od bivše žene, pa sam bio prinuđen da se malo distanciram od svoje porodice. Kontakrirao sam ja njih, ali to nije bilo to. Dijana je mene krivila za razvod, i to ne može da oprosti mi. Ja smatram da je za razvod uvijek potrebno dvoje. Koliko je muškarac kriv, toliko je i žena kriva”, priča u emotivnoj ispovijesti za Nova.rs Zdenko Žagar, otac Dijane Đoković i djed prvog tenisera, Novaka Đokovića.

Novak Đoković pored tenisa, najviše pažnje posvećuje porodici. Prvi teniser svijeta je često u javnosti govorio o svom pokojnom djedi Vladimiru, ocu Srđana Đokovića, kojem je poslije smrti posvetio i pobjedu kada je igrao protiv Ukrajinca Aleksandra Dolgopolova. Njih dvojica bili su jako bliski i povezani, pa je najboljem teniseru svijeta dugo trebalo da preboli taj nedostatak poslije njegove smrti.

Otac Novakove majke, Dijane Đoković, Zdenko Žagar (82), ponosan je na svog najstarijeg unuka, te ne propušta nijedan njegov meč preko malih ekrana.

Ekipa portala Nova.rs posjetila je Noletovog djeda u njegovom stanu na Čukarici, koji se prijatno iznenadio čim je otvorio ulazna vrata.

“Dobro mi došli. Izvolite, uđite i raskomotite se. Ovdje nema nikoga osim mene, knjiga i fotografija na zidu. Djeca su otišla na svoju stranu. Od prve supruge, Dijanine i Sandine majke sam razveden, a druga supruga živjela je sa mnom, ali je preminula 2017. godine, i od tada sam sam. Svako društvo mi prija”, rekao je Zdenko, da bi zatim otišao do kuhinje, iznio vruću gibanicu i posluženje.

“Ovo je komšinica napravila. Imam divan komšiluk. Za vrijeme vanrednog stanja, kada smo mi penzioneri bili zatvoreni, njih petoro-šestoro iz komšiluka me je snabdijevalo. Dijana mi je takođe obezbijedila sve što mi je bilo neophodno. Da se razumijemo, nisam izlazio napolje zato što nisam smio, a ne zato što sam mator”, rekao je Žagar kroz osmijeh.

Noletov djed se pohvalio da je prisustvovao nedavno održanom turniru koji je organizovao njegov unuk Novak i naglasio da mu je teško zbog raznih uvreda i osuda na račun njegovog unuka prvenca nakon što su se pojedini učesnici Adrija tura, pa i sam Novak, zarazili koronavirusom.

“Turnir je bio na otvorenom. Pa nije Novak donio koronu! Baš sam bijesan. Eto, on je dobio, a ja sam bio tamo i nisam dobio koronu. Nije mi bilo prijatno kad sam saznao da se zarazio. Naravno da sam bio uplašen. Ali, ja sam u startu vjerovao da je on dovoljno fizički i psihički jak da može daleko lakše da podnese neprijatnosti. Govorim to malo i sa svog aspekta. Cio život se bavim sportom i znam da je fizička aktivnost jako bitna, a pogotovo ako uneseš malo dobre volje i tako ćeš pobijediti ono što ne valja. Ja sam ove godine prisustvovao turniru i nemam koronu (smijeh). Unuk dobio, djedu zaobišla. Ja ne znam zbog čega ga stalno osuđuju. Po meni je to prljavo razmišljanje, nažalost. Jedini povod i razlog da se baci ljaga na njega je to što je Srbin. Da, da. Zato što je on Srbin iz tamo neke nedođije, jer ne znaju gdje je ta Srbija i Beograd. Bolji je i čuveniji od svih njih što vrijeđaju, eto. Sve se objašnjava u tri riječi. Sve to smeta Nadalu, Federeru i još dvadesetorici koji su ispod njega. A da ne govorim o onima ostalima. Ja neću da komentarišem te bljuvotine. Teško je sve to i treba ignorisati”, kaže Zdenko i dodaje da Đoković ima puno pravo da se predstavlja kao Srbin, iako po majčinoj strani ima hrvatske krvi.

“Ja sam po nacionalnosti Hrvat i rođen sam u Vinkovcima. Moja bivša supruga, Novakova baba, takođe je rođena u istom mjestu. Tamo smo se našli i upoznali. Bili smo oficiri koji su došli na službu. Ja sam došao u Beograd, ona je još pohađala školu, pa smo se poslije vjenčali kada mi se pridružila. Tako se rodila Dijana, pa Sanda. Uvijek sam govorio da sam Jugosloven ili Hrvat, Srbin nikad nisam bio. Dijana je rođena u Beogradu i tu je odrasla. O Noletu tek da ne pričam. Njemu je i otac Srđan Srbin. Zapravo, pitanje je koliko ima i crnogorske krvi, ima tu malo mješavine. Normalno je da će biti više priklonjen Srbima i ja nemam ništa protiv toga. Ne bi bolje prošao u životu ni da se pradstavlja kao Hrvat. Ni to niko ne bi prihvatio. Isto bi ga svojatali. Prije nekoliko mjeseci zvala me je jedna rođaka koja živi u Vinkovcima da me pita gdje je Dijana rođena. Znači, u Hrvatskoj se raspravlja o tome.”

Žagar se u jednom trenutku zamislio i zaćutao. Pogledao je u reket koji stoji okačen na zidu iznad televizora, da bi mu zatim krenule suze. Nakon par trenutaka pogledao je u nas i poželio da se izjada.

“Žao mi je. Žao mi je što je sve tako ispalo. Svašta se izdešavalo u našim porodičnim odnosima. Nisam mnogo učestvovao u Novakovom odrastanju. Prije nego što je rođen, ja sam četiri godine bio u Prištini. Bivša supruga i djeca su živjeli u Beogradu, a ja tamo. Dolazio sam vikendom. Poslije sam se razveo od bivše žene, pa sam bio prinuđen da se malo distanciram od svoje porodice. Kontakrirao sam ja njih, ali to nije bilo to. Dijana je mene krivila za razvod, i to ne može da oprosti mi. Ja smatram da je za razvod uvijek potrebno dvoje. Koliko je muškarac kriv, toliko je i žena kriva. Međutim, moja ćerka to nije mogla da razumije i totalno se udaljila od mene. Posao me je udaljio od porodice jer danas si kući, sutra ko zna gdje. Debelo je sve to koštalo. Ali želim da jedna stvar bude jasna – djecu sam pravio zato što sam to želio. Odnosi su nam se kasnije popravili, ali kad god bismo se vidjeli, situacija je uvijek bila napeta. Sada je sve kako treba. Svako je na svom mjestu i poštujemo se”, kaže Dijanin otac i dodaje da veoma poštuje svog zeta Srđana, koji je najzaslužniji za Novakov uspjeh.

“Srđan nema veze s tim što ćerka nije komunicirala sa mnom. On je jedan čudan čovjek koji uvijek ima pozitivnu perspektivu gledanja na stvari i događaje. To je nešto nevjerovatno. On je kupio Novaku, kada je bio malecki, prvi reket. Kad se mali hvatao tog reketa onim rukicama, svaku loptu je udarao kao da je profesionalac. To je nečuveno da može neko imati ideju da voli tenis. Srđan je bio taj koji ga je gurao, podržavao i video perspektivu na neki način. A sve se dešavalo u vrijeme nestašice i finansijskih problema. Dijana je po 25 sati radila tamo na Kopaoniku u restoranu… Baš su se mučili. U to vrijeme smo bili slabo u kontaktu, ali ja sam vjerovao da će uspjeti da prevaziđu sve. Sjećam se da su Dijana i Srđan imali nešto zakazano, pa su onako malenog Novaka doveli kod mene i pokojne žene na čuvanje. Proveo je s nama cijelu noć. On je mene tada prihvatio kao da se znamo 100 godina. Na neki način mi je pokazao kao mali kakva je njegova psihologija. Bio je kulturno i normalno dijete. Ali, mi smo jako malo vremena proveli zajedno tokom njegovog odrastanja. Više vremena je provodio sa drugim djedom, Srđanovim ocem. Bili su mnogo bliži. Stanovali su jedno vrijeme kod djede. Taj djeda je znao da ga uhvati za ruku i odvede na tenis. Par puta sam i ja išao kad on nije mogao”, priča Noletov djeda.

Međutim, stvari su sada potpuno drugačije nego prije dvije decenije. Djeda je sada često sa Novakom u kontaktu i viđaju se svaki put kada je Nole u Beogradu. Zadovoljan je i njegovom suprugom Jelenom, kojoj samo zamjera to što Novaka ne hrani dovoljno.

“Često mu pišem poruke. Kad mi se nešto ne sviđa, ja mu pošaljem poruku koju može da pročita i kad je u bijelom svijetu. Slobodan sam da mu kažem šta mu valja, a šta ne valja. Usvaja on to i odgovori mi na svaku kritiku ‘Biće bolje, idemo dalje’. Jelenu sam upoznao, i svaki put kad smo sjedjeli zajedno, meni je bilo prijatno. Djeluje mi kao normalna i komunikativna osoba. Ima svoje ideje kako i šta treba. nema šta nas dvoje da se slažemo ili ne slažemo. Naš odnos je normalan i kulturan. Bio sam na svadbi, imam cio album sa slikama”, kaže ponosni djeda, pa ističe da zamjera unuku što je, kako smatra, mnogo mršav.

“Što se tiče njegovog izgleda, mnogo mi je mršav. Izgleda da Novak može da bude na šargarepama i cveklama, ali ja to ne razumijem. Ja smatram da hrana mora imati bjelančevine, proteine… Premršav je za moj ukus. Viši je od mene za nekih 10 cm, a njegov dres ili nešto od njegove garderobe ne mogu da obučem. Malo mi je. Dijana mi uvijek donese nešto od reklamnih njegovih majica i meni sve bude malo. Ja imam 81 kilogram, a on ako ima 70-75 u vrh glave. Nije to težina, nego visina. Ne sviđaju se meni te dijete, a ni to što prave te neke pomade od majčinog mlijeka. Nisam baš čovjek od noviteta (smijeh). A mališani su im preslatki. Imam u telefonu snimke, Dijana mi često šalje. Ona mala je kao bombona slatka, a onaj je već mangup od pet godina. Lijepo se pozdravljaju sa pradjedom”, kazao je Zdenko, koji nije želio da izostavi ni druga dva unuka – Marka i Đorđa.

“Svaki je mlađi za četiri godine. Marko mi je najslađi. Za Đoleta sam bio zabrinut. Dijani sam rekao da mora da povede računa jer je mlad. Ne zarađuje još uvijek. Na neki način živi od roditelja dok ne započne neke svoje poslove. Međutim, Dijana mi kaže da je on kao 300 žena, sve vidi i čuje. Ma, oni su super momci”, zavrđava Noletov osamdesetdvogodišnji djeda, koji će uvijek pamtiti njegovu prvu pobjedu na Australian open-u kao najdražu.

Izvor.(Nova.rs) bl-portal.com

ZBOG BAHATOG VOZAČA SAM POSTALA INVALID, A ON NI DAN NEĆE BITI U ZATVORU: Ipak neće biti tako, ponavlja se sudjenje za gaženje pešaka na pešačkom

ISPRAVKA DNEVNIKOVIH LAŽI „ORIGINAL TEKST“. ODLOŽENO SUDJENJE ZA UBISTVO LOPOVA NA SALAJCI, kriminal vlada novosadskim sudovima, pod plaštom sudija.

https://bakinicvarci.wixsite.com/bakini–varci

https://bakinicvarci.wixsite.com/bakini–varci

FELJTON.rs U SRBIJI NEMAMO KONKURENCIJU! FELJTON.rs najcitanije novine u Srbiji..
Posaljite nam vase snimke u DM a mi cemo ih odmah objaviti anonimno.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na feljton.rs@gmail.com

HIT VESTI……

Nastavak suđenja Novosađaninu jer je ubio provalnika u kući na Salajci! Tuzioc napravio kobnu gresku..

NE PROPUSTITE…

SLEDECA VEST…

….

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

POSTANITE NAS NOVINAR…

Ako imate informaciju koju treba da zna celokupna srpska javnost, ako imate bilo kakav problem, a policija ili bilo koji drzavni organ nece da vam pomogne, na pravom ste mestu! Ako imate fotografiju koju mora da vidi Srbija, ne gubite vreme! Pošaljite nam vest koju ćemo mi, ako za to ima potrebe, i dodatno proveriti. A potom čitajte u feljtonu ili na portalu feljton.rs.

Za naše najvrednije insajdere pripremili smo brojne poklone iznenađenja i vredne nagrade.

pisite nam

feljton.rs@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

(FELJTON.rs)

Ako smatrate da je na našem sajtu vaše autorsko pravo nečim prekršeno, molimo da o tome obavestite admina, navedete link ka spornom sadržaju, kao i dokaz da ste vi nosilac autorskog prava. Po dogovoru, ili ćemo sporni sadržaj ukloniti ili potpisati vas kao autora i navesti link ka originalu. feljton.rs@gmail.com

Svaka objavljena vest sa fotografijom, na FELJTON.rs je vec bila javna vest..

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na našim komunikacijskim kanalima krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu feljton.rs@gmail.com Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim.

FELJTON.rs je prešao u novo vlasništvo od 1.1.2023. Novoj redakciji možete postavljati pitanja za vesti koje su nastale od 1.1 2023. Vesti koje su nastale pre 1.1 2023 biće obradjene i neke obrisane..

Stavovi izraženi u ovom tekstu autorovi su i ne odražavaju nužno uredničku politiku FELJTON.rs

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

19 − 11 =

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)