G-E0EWZBLP0V
четвртак , 28 марта 2024
Home / CRNA HRONIKA / „IZMASAKRIRALI SU NAS, ŽIVOTE SU NAM UNIŠTILI“ Sedmorica brutalno tukla policajca i zatvorskog čuvara, jednom odsekli uvo, pa osuđeni na ukupno 50 GODINA ZATVORA

„IZMASAKRIRALI SU NAS, ŽIVOTE SU NAM UNIŠTILI“ Sedmorica brutalno tukla policajca i zatvorskog čuvara, jednom odsekli uvo, pa osuđeni na ukupno 50 GODINA ZATVORA

FELJTON.rs
29.10.2022.

Na ponovljenom suđenju zbog zverskog prebijanja policajca Vladimira Nedeljkovića i zatvorskog čuvara Miroslava Manjoša u Sremskoj Mitrovici, Viši sud u tom gradu doneo je prvostepenu presudu kojom su sedmorica nasilnika iz Laćarka osuđeni na ukupno 50 godina zatvora. Nezadovoljni Nedeljković i Manjoš kažu za „Blic“ da će se žaliti na presudu „jer su im živote uništili“.

srpskainfo FOTO: RAS SRBIJA

Vlatko Tojagić, Milan i Živan Dragojlović i Milenko Vukelić osuđeni su zbog krivičnog dela teška telesna povreda u saizvršilaštvu na po sedam godina zatvora dok su ranijom presudom koja je oborena u Apelacionom sudu u Novom Sadu bili osuđeni na osam godina. Bojan Pavlović sada je osuđen na šest godina zatvora jer je sudija kao olakšavajuću okolnost uzeo u obzir da ranije nije bio osuđivan, dok je Filipu Milutinoviću izrečena zatvorska kazna od pet godina zatvora.

Sva šestorica osuđenih ostaju i dalje u pritvoru a Mladen Vukelić koji je i pucao iz pištolja tokom incidenta, a kojem se sudilo u odsustvu, i dalje nalazi u bekstvu. On je osuđen za još pet krivičnih dela i njemu je izrečena jedinstvena zatvorska kazna u trajanju od 11 godina i pet meseci.

Prebijeni policajci Miroslav Manjoš i Vladimir Nedeljković
Prebijeni policajci Miroslav Manjoš i Vladimir Nedeljković/ FOTO: PRIVATNA ARHIVA / RAS SRBIJA

Nedeljković: Izmasakrirali su nas i uništili živote, žalićemo se na presudu

Presudom Višeg suda u Sremskoj Mitrovici nisu zadovoljni ni oštećeni ni osuđeni i svi su najavili žalbu Apelacionom sudu u Novom Sadu.

Vladimir Nedeljković revoltirano kaže za „Blic“ da je ovakva presuda velika sramota za naše pravosuđe, kao i za čitav proces od samog starta.

– Ne mogu da verujem šta se desilo. Na sreću da je „Blic“ svojevremeno prvi objavio snimak tuče kada su nas praktično izmasakrirali jer bi do kraja ispalo da smo mi krivi, da smo sami sebi naneli povrede i da sam ja sam u sebe pucao a ne Vukelić. Sramota! – priča nam Nedeljković.

Kaže da su njega i njegovog prijatelja Manjoša kobne večeri izmasakrirali te da im je taj incident živote uništio, i psihički i fizički.

– Obojica smo napustili službu. Miroslav se odselio iz zemlje a ja sam morao u invalidsku penziju zbog posledica prebijanja i ranjavanja. Sada živim od te penzijice koja mi skoro cela ode na kredite. Totalno su nas uništili. I psihički i fizički. Sada još gledamo ovu sramotu. Prvo su im preinačili krivična dela te ih umesto za pokušaj ubistva, kako je prvobitno bilo, sada terete za nanošenje teških telesnih povreda a i kazne su im smanjili – revoltirano priča Nedeljković ali ističe da neće odustati te da će se žaliti na presudu u nadi da će država i pravosudni organi reagovati na adekvatan način.

Manjoš: Trudim se da ne razmišljam o kobnoj večeri ali mi rane ne dozvoljavaju

Sa Nedeljkovićem se slaže i njegov prijatelj Manjoš koji se ubrzo nakon incidenta odselio u Nemačku jer nije mogao da izdrži pritisak zbog suđenja kojim mu se kroz glavu stalno vraćala golgota koju su prošli.

– Sada sam u Nemačkoj sa porodicom i trudim se da ne razmišljam o kobnoj večeri ali mi rane ne dozvoljavaju. Još idem na preglede zbog uha koje su mi skoro skroz odsekli a idem i na rehabilitaciju i preglede zbog kičme. Stalno osećam nešto u predelu gde su me uboli. A o psihičkim problemima neću ni da pričam. Taman se malo opustim i sve se vrati. Strašno je to ali ne dam se. Borim se. Mislim samo na svoju porodicu i to me održava – priča za „Blic“ Manjoš.

Obojica su stava da je donešena presuda protiv nasilnika koji su ih zverski isprebijali i masakrirali blaga, te da se nadaju da će ponovo biti oborena.

Izvor „Blica“ iz policije: „Banda neotesanih kriminalaca i siledžija sa debelim dosijeima“

Podsetimo, izvor „Blica“ iz policije ispričao je nakon incidenta da osumnjičeni pripadaju niže pozicioniranoj grupi u kriminalnom miljeu te da ih smatraju za „bandu neotesanih kriminalaca i siledžija koji ne prezaju od ničega i koji su hapšeni zbog raznih krivičnih dela – od nasilničkih i krvnih delikata, preko falsifikovanja novca do teških krađa i dilovanja narkoticima“.

– Pretpostavljamo da je motiv za napad bila činjenica da je Nedeljković radio na njihovom razotkrivanju i privođenju pravdi zbog raznih kriminalnih dela, a da je Manjoš tu, nažalost, ispao kolateralna šteta kao i devojka koja je zadobila lakše telesne povrede od rikošeta – rekao je tada sagovornik „Blica“ upućen u detalje istrage.

Kobni incident dogodio se u decembru 2017. godine oko jedan sat posle ponoći kada je u jednom ugostiteljskom objektu u Sremskoj Mitrovici izbila tuča u kojoj su sedmorica muškaraca zadala više udaraca rukama, stolicama i razbijenim flašama Nedeljkoviću i Manjošu. U tom metežu iz dva različita pištolja ispaljena su dva projektila, od čijeg rikošeta je povređena jedna devojka.

FELJTON.rs U SRBIJI NEMAMO KONKURENCIJU! FELJTON.rs najcitanije novine u Srbiji..
Posaljite nam vase snimke u DM a mi cemo ih odmah objaviti anonimno.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na feljton.rs@gmail.com

HIT VESTI……

Nastavak suđenja Novosađaninu jer je ubio provalnika u kući na Salajci! Tuzioc napravio kobnu gresku..

NE PROPUSTITE…

SLEDECA VEST…

….

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

POSTANITE NAS NOVINAR…

Ako imate informaciju koju treba da zna celokupna srpska javnost, ako imate bilo kakav problem, a policija ili bilo koji drzavni organ nece da vam pomogne, na pravom ste mestu! Ako imate fotografiju koju mora da vidi Srbija, ne gubite vreme! Pošaljite nam vest koju ćemo mi, ako za to ima potrebe, i dodatno proveriti. A potom čitajte u feljtonu ili na portalu feljton.rs.

Za naše najvrednije insajdere pripremili smo brojne poklone iznenađenja i vredne nagrade.

pisite nam

feljton.rs@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

(FELJTON.rs/blic.rs)

Ako smatrate da je na našem sajtu vaše autorsko pravo nečim prekršeno, molimo da o tome obavestite admina, navedete link ka spornom sadržaju, kao i dokaz da ste vi nosilac autorskog prava. Po dogovoru, ili ćemo sporni sadržaj ukloniti ili potpisati vas kao autora i navesti link ka originalu. feljton.rs@gmail.com

Svaka objavljena vest sa fotografijom, na FELJTON.rs je vec bila javna vest..

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

+ 87 = 94

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)