G-E0EWZBLP0V
среда , 17 априла 2024
Home / CRNA HRONIKA / VUČIĆ ISPUNIO OBEĆANJE! „Uhvatićemo ZVICERA, živog ili mrtvog“ ZVICER SEJAO SMRT PO SRBIJI povezan sa najmanje 7 LIKVIDACIJA u našoj zemlji

VUČIĆ ISPUNIO OBEĆANJE! „Uhvatićemo ZVICERA, živog ili mrtvog“ ZVICER SEJAO SMRT PO SRBIJI povezan sa najmanje 7 LIKVIDACIJA u našoj zemlji

FELJTON.rs
02.10.2022.

Navodno ubijeni vođa kavčana Radoje Zvicer naručio je najmanje sedam likvidacija članova suparničkog škaljarskog klana u Srbiji, sumnje su istražnih organa.


Foto: Tanjug/Printscreen

Srpski istražni organi prošlogodišnjim hapšenjem Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja, obezglavili su „beogradski ogranak“ kavačke kriminalne grupe, a nakon toga pokrenuta je istraga protiv njegovog šefa iz Crne Gore Radoja Zvicera zbog sumnje da je naručilac likvidacija koje su se dogodile u Beogradu.

Radoje Zvicer
Radoje Zvicer/ FOTO: MUP / USTUPLJENE FOTOGRAFIJE

Navodno, pod istragom je bilo najmanje sedam zločina od 2015. do 2021, a iza kojih se, kako se sumnja, nalazio upravo Zvicer.

Prva likvidacija u Srbiji

Prvo ubistvo, koje je izvršio kavački klan u Srbiji, a koja se povezuje sa Zvicerom i kavčanima, bila je likvidacija Gorana Radomana u februaru 2015. godine. Iz njega je pucano iz automatskog oružja nakon što je parkirao svoj automobil u garažu zgrade u kojoj je stanovao na Novom Beogradu. Ovog muškarca navodno su likvidirali jer se sumnjalo da je on odgovoran za nestanak tovara kokaina iz Valensije zbog kog je počeo sukob između klanova.

Likvidacije dva saradnika Luke Bojovića

U maju 2018. godine, kako se sumnja, „kavčani“ su naručili i ubistvo Dragoslava Miloradovića, bliskog saradnika Luke Bojovića koji sarađuje sa škaljarskim klanom. Miloradović je ubijen ispred samouslužne autoperionice u beogradskom naselju Karaburma.

Mesec dana kasnije, u eksploziji automobila na Autokomandi u Beogradu ubijen je Siniša Milić, takođe blizak saradnik Luke Bojovića i škaljarskog klana. Za njegovo ubistvo 2021. podignuta je optužnica protiv Darka Dulovića zbog sumnje da je učestvovao u delu. Nalogodavci ovog ubistva nisu otkriveni, a kako se sumnja iza toga stoji ponovo kavački klan.

Siniša Milić ubijen na Autokomandi
Siniša Milić ubijen na Autokomandi / FOTO: O. BUNIĆ / RAS SRBIJA

Kavački klan 2018. godine izvršavao je najviše ubistava suparničkih grupa čime su jačali svoj uticaj u podzemlju. To potvrđuje i likvidacija Vladimira Popovića, Vlade Popa, koga su dvojica nepoznatih napadača upucala dok je sedeo u kafiću u Beogradu. Vlada Pop bio je blizak škaljarskom klanu, ali i dobar prijatelj Filipa Koraća, ključnog čoveka Luke Bojovića u Beogradu.

Likvidacija u garaži tržnog centra

Kavački klan, posebno njegov beogradski ogranak, povezan je i sa likvidacijom Aleksandra Šarca u oktobru prošle godine. Na Šarca je pucano u garaži tržnog centra u Beogradu, a kako se sumnja, upravo su vođe kavčana naručile su njegovu likvidaciju.

 Aleksandar Šarac likvidiran u garaži tržnog centra
Aleksandar Šarac likvidiran u garaži tržnog centra../FOTO: PETAR DIMITRIJEVIĆ, PRIVATNA ARHIVA / RAS SRBIJA

Isti scenario, druga meta

Tačno mesec dana kasnije, kavčani su izvršili još jedno ubistvo, kada su u naselju Belvil upucali Bojana Mirkovića.

Bojan Mirković
Bojan Mirković../FOTO: PETAR DIMITRIJEVIĆ, PRIVATNA ARHIVA / RAS SRBIJA

Mirković je, prema nezvaničnim informacijama, bio član škaljarskog klana, a sumnja se da je Zvicer bio taj koji je i njegovu likvidaciju naručio.

Nebojša Marković, šurak Aleksandra Šarca koji je ubijen u garaži tržnog centra na Novom Beogradu 2020. godine, likvidiran je u januaru 2019. ispred kuće u kojoj je živeo u beogradskom naselju Banovo brdo. U njega je pucao plaćeni ubica Čaba Der, a navodno meta je bio Šarac, čije su ubistvo, kako se sumnja, naručili kavčani.

Advokat žrtva kavčana?

Žrtva sukoba kriminalnih klanova, kako se sumnja bio je i advokat Dragoslav Miša Ognjanović koji je ubijen u julu 2018, a čiji su klijenti bili Luka Bojović, Filip Korać i brojni članovi škaljarskog klana. Sumnja se da su kavčani naručili njegovo ubistvo.

Miša Ognjanović ubijen pred sinom u haustoru zgrade
Miša Ognjanović ubijen pred sinom u haustoru zgrade../ FOTO: RAS SRBIJA

Kao jedan od izvršilaca pominjao se Strahinja Stojanović, koji je sarađivao sa kavačanima, a koji je 2020. godine ubijen u eksploziji bombe u automobilu na Novom Beogradu. Međutim, do danas ovo ubistvo nije razjašnjeno,

Sva ubistva zbog kojih su kavčani bili pod istragom

12. novembar 2020.

Bojan Mirković (34)

Ubijen iz vatrenog oružja.

Uhapšeni osumnjičeni

17. oktobar 2020.

Aleksandar Šarac (35)

Ubijen iz vatrenog oružja.

Traga se za osumnjičenim

01. decembar 2018.

Vladimir Popović Vlada Pop (43)

Ubijen iz vatrenog oružja.

Nepoznate ubice

19. jun 2018.

Siniša Milić (45)

Ubijen eksplozivom.

Podignuta optužnica protiv osumnjičenog

28. maj 2018.

Dragoslav Miloradović Gale (44)

Ubijen iz vatrenog oružja.

Nepoznate ubice

20. februar 2015.

Goran Radoman (37)

Ubijen iz vatrenog oružja.

Raspisana poternica za osumnjičenim

FELJTON.rs U SRBIJI NEMAMO KONKURENCIJU! FELJTON.rs najcitanije novine u Srbiji..
Posaljite nam vase snimke u DM a mi cemo ih odmah objaviti anonimno.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na feljton.rs@gmail.com

HIT VESTI……

Nastavak suđenja Novosađaninu jer je ubio provalnika u kući na Salajci! Tuzioc napravio kobnu gresku..

NE PROPUSTITE…

SLEDECA VEST…

….

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

POSTANITE NAS NOVINAR…

Ako imate informaciju koju treba da zna celokupna srpska javnost, ako imate bilo kakav problem, a policija ili bilo koji drzavni organ nece da vam pomogne, na pravom ste mestu! Ako imate fotografiju koju mora da vidi Srbija, ne gubite vreme! Pošaljite nam vest koju ćemo mi, ako za to ima potrebe, i dodatno proveriti. A potom čitajte u feljtonu ili na portalu feljton.rs.

Za naše najvrednije insajdere pripremili smo brojne poklone iznenađenja i vredne nagrade.

pisite nam

feljton.rs@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

(FELJTON.rs/blic.rs)

Ako smatrate da je na našem sajtu vaše autorsko pravo nečim prekršeno, molimo da o tome obavestite admina, navedete link ka spornom sadržaju, kao i dokaz da ste vi nosilac autorskog prava. Po dogovoru, ili ćemo sporni sadržaj ukloniti ili potpisati vas kao autora i navesti link ka originalu. feljton.rs@gmail.com

Svaka objavljena vest sa fotografijom, na FELJTON.rs je vec bila javna vest..

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

22 + = 26

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)