G-E0EWZBLP0V
уторак , 19 марта 2024
Home / CRNA HRONIKA / UPOZORENJE! SERIJSKI SILOVATELJ SNIMLJEN PO IZLASKU IZ ZATVORA! Ovako danas izgleda Igor Milošević, OBRATITE PAŽNJU!

UPOZORENJE! SERIJSKI SILOVATELJ SNIMLJEN PO IZLASKU IZ ZATVORA! Ovako danas izgleda Igor Milošević, OBRATITE PAŽNJU!

CRNA HRONIKA FELJTON.rs
23.09.2022.

Serijski silovatelj Igor Milošević (44), iz Beograda, odslužio je kaznu za niz silovanja i razbojništava koje je počinio 2007. godine i pušten je na slobodu. Reč je o višestrukom povratniku i sasvim je izvesno da će opet napadati žene, zbog čega je pod nadzorom policije.

Foto: Kurir, Drustvene Mreže

Milošević, koji danas ima 44 godine, izašao je na slobodu nakon što je odslužio 15 godina robije zbog silovanja i razbojništava koje je izvršio u septembru 2007! Ovaj nepopravljivi manijak prvi put je silovao kad je imao samo 14 godina i do sada je proveo ukupno tri decenije iza rešetaka!

Čeka se ključni, dopunski DNK nalaz za ubistvo na Salajci, Izjavio je Novosadski sudski „dupeli..ac“ dnevnik rs

Na društvenim mrežama danas se pojavila fotografija od ranije, a korisnici je šeruju i upozoravaju sve na njega. Sada se, međutim, pojavila i fotografija upozorenja koja je nastala pre nekoliko dana a za koju se veruje da se na njoj nalazi baš Igor Milošević!

On se dosta fizički promenio, reč je o tamnoputom muškarcu, visokom oko 175 centimetara, snažnije građe.

Ovako izgleda Igor Milošević po izlasku iz pritvora
OVAKO IZGLEDA IGOR MILOŠEVIĆ PO IZLASKU IZ PRITVORA FOTO: DRUSTVENE MREŽE

Ovaj beogradski manijak, kako su ga mediji prozvali, silovao je prodavačicu u butiku na Vračaru, a dan kasnije na Voždovcu napao radnicu optičarske radnje. Inače, radi se o serijskom silovatelju koji je i pre ovih zločina takođe u Beogradu za samo 3 dana silovao i napao devet devojaka!

Na ulicama prestonice je vladala opšta panika, naročito među ženama i prodavačicama u buticima, a uznemireni građani su svaku sumnjivu mušku osobu prijavljivali policiji sve dok manijak nije završio iza rešetaka što se dogodilo u septembru 2007. godine.

Telefon 92 se tih dana usijao od poziva građana koji su primetili „beogradskog silovatelja“. Uznemirene prodavačice oprezno su posmatrale svakog sumnjivog muškarca koji bi ušao u njihovu radnju. Iz sata u sat, policija je legitimisala prolaznike na ulicama.

Milošević je pre poslednjeg hapšenja već dva puta bio osuđivan zbog silovanja. Poslednji put je izašao iz zatvora 25. avgusta 2007. godine, a posle samo 23 dana na slobodi, on je nastavio da napada i siluje.

Nekad i sad
NEKAD I SAD FOTO: DRUSTVENE MREŽE

– Milošević je seriju silovanja izvršio kada je imao samo četrnaest godina. Za tri dana podigao je Beograd na noge. Način napada isti je kao i u poslednja dva slučaja, najčešće je napadao prodavačice u buticima. Najgori slučaj bio je napastvovanje maloletne devojčice iz Zvečanske ulice koju je na silu ubacio u automobil, vezao je lisicama i zlostavljao. Tada je za tri dana izvršio četiri silovanja i pet puta je pokušao, ali su devojke uspele da se spasu. Bilo je strašno jer je policija u jednom danu dobijala po tri prijave silovanja. Žene su bile u strahu, a i tada se o njemu izveštavalo na naslovnim stranama – rekao je tada dugogodišnji operativac beogradske policije.

On je rekao i da su tada Miloševića uhapsili tako što mu je policija postavila zamku.

– Uhvatili smo ga uz pomoć jedne poznate beogradske prostitutke, koja je radila u parku kod autobuske stanice, s kojom je Milošević imao seksualni odnos. Zahvaljujući njoj, on se tada našao iza rešetaka. Čak je i ona, koja je važila za jednu od najiskusnijih u tom poslu, rekla da nikada nije videla goreg seksualnog manijaka i bolesnika – rekao je sagovornik.

Milošević je kao maloletnik osuđen i poslat na odsluženje kazne u dom za maloletnike. Podaci o tome kada je tačno izašao iz doma nisu poznati. Zna se da je novu seriju napada ponovo izveo 2001. godine. Tada je napao radnicu u jednom kozmetičkom salonu u Beogradu. U lokal je ušao kako bi, navodno, kupio kremu. Kada mu je ona rekla da je muškarcima zabranjen ulaz, Milošević je zaključao vrata. Uz pretnju nožem devojku je naterao da legne ispod solarijuma. Pošto je uzeo 1.400 dinara i dva mobilna telefona, manijak je devojci naredio da se skine i silovao je.

Sedam dana kasnije, takođe s nožem u ruci, Milošević je ušao i jednu beogradsku knjižaru i od prodavačice zatražio pazar. Pošto je uzeo 500 dinara, devojci je skinuo pantalone i pokušao da je siluje. Devojku je, na sreću, spasla mušterija koja je u tom momentu naišla i zbog koje je Milošević pobegao iz knjižare.

Zbog ova dva slučaja, ali i još jednog pokušaja silovanja i šest razbojništava koja je počinio u tom periodu, Milošević je 7. marta 2002. godine osuđen na zbirnu kaznu od deset godina, odnosno, na šest godina zatvora. Okružni sud tada je kaznu obrazložio činjenicom da je on već bio osuđivan zbog razbojništva, kao i da je nova počinio čim je izašao iz zatvora. On je poslat u Kazneno-popravni zavod „Zabela“ kod Požarevca, 5. decembra 2002. godine, a kao slobodan čovek izašao je krajem avgusta 2007. godine. Milošević je incidente pravio i u zatvoru kada je nožem ranio jednog osuđenika u zatvorskoj trpezariji.

FELJTON.rs U SRBIJI NEMAMO KONKURENCIJU! FELJTON.rs najcitanije novine u Srbiji..
Posaljite nam vase snimke u DM a mi cemo ih odmah objaviti anonimno.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na feljton.rs@gmail.com

HIT VESTI……

Nastavak suđenja Novosađaninu jer je ubio provalnika u kući na Salajci! Tuzioc napravio kobnu gresku..

NE PROPUSTITE…

SLEDECA VEST…

….

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

POSTANITE NAS NOVINAR…

Ako imate informaciju koju treba da zna celokupna srpska javnost, ako imate bilo kakav problem, a policija ili bilo koji drzavni organ nece da vam pomogne, na pravom ste mestu! Ako imate fotografiju koju mora da vidi Srbija, ne gubite vreme! Pošaljite nam vest koju ćemo mi, ako za to ima potrebe, i dodatno proveriti. A potom čitajte u feljtonu ili na portalu feljton.rs.

Za naše najvrednije insajdere pripremili smo brojne poklone iznenađenja i vredne nagrade.

pisite nam

feljton.rs@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

(FELJTON.rs/kurir.rs)

Ako smatrate da je na našem sajtu vaše autorsko pravo nečim prekršeno, molimo da o tome obavestite admina, navedete link ka spornom sadržaju, kao i dokaz da ste vi nosilac autorskog prava. Po dogovoru, ili ćemo sporni sadržaj ukloniti ili potpisati vas kao autora i navesti link ka originalu. feljton.rs@gmail.com

Svaka objavljena vest sa fotografijom, na FELJTON.rs je vec bila javna vest..

(Kurir.rs / Espreso, Blic)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

58 − = 55

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)