G-E0EWZBLP0V
петак , 29 марта 2024
Home / CRNA HRONIKA / DRŽAO MI JE NOŽ POD GRLOM, MOLIO SAM GA DA ME PUSTI ILI UBIJE: Potresna ispovest TAOCA iz automehaničarske radnje na Karaburmi

DRŽAO MI JE NOŽ POD GRLOM, MOLIO SAM GA DA ME PUSTI ILI UBIJE: Potresna ispovest TAOCA iz automehaničarske radnje na Karaburmi

CRNA HRONIKA FELJTON.rs

16.09.2022.

Slobodan Trifunović koji je juče bio zatočen u svojoj automehaničarskoj radnji u beogradskom naselju Karaburma za Kurir je ispričao da je srećan što je uspeo da izađe živ iz drame koja je trajala satima.

Foto: Kurir

Podsetimo, komšija S.J. (26) juče je zatočio Trifunovića i držao mu nož pod grlom. Posle višesatnih pregovora, on se predao.

Slobodan
SLOBODANFOTO: KURIR

– Mladić koji me je držao dolazi nekih godinu dana u radnju, jer mu je moj mehaničar prijatelj. Do sada nije bilo nikakvih problema, a juče je došao i bio je pijan. Koliko sam čuo, piće je mešao sa bensedinima. Odjednom je uzeo nož kuhinjski iz majstorske radionice i prislonio sebi nož na grudi i rekao: Sad ću da se ubijem, ne mogu više ovako. Tada sam skočio i molio ga da to ne radi , ali on je tada uzeo nož i stavio pod moje grlo – kaže naš sagovornik i dodaje da mu je rekao i da neće prijaviti ni policiji i da će sve zaboraviti.

Slobodan Trifunović, taoc, automehaničar, karaburma
FOTO: KURIR

Međutim, tada je otmičar tražio da zovu policiju i imao je specijalne zahteve.

– Tražio je da dođe policija i da mu dođu roditelji i sestra. U tom momentu počela je agonija, stavio mi je pod grlo i skalper koji je bio na stolu radnje. Nije želeo da me pusti, govorio sam mu : Ajde da popijemo pivo, smiri se, sve će biti u redu, ali on nije odustajao. U više navrata sam mu rekao Ajde pusti me, ili me ubij! Nemoj da me mučiš! – kaže Slobodan i dodaje da je i pregovarački tim bio odličan i da su oni u jednom trenutku uzeli vodu i sipali lek.

FOTO: KURIR
FOTO: KURIR
FOTO: KURIR
FOTO: KURIR

– Žena iz pregovaračkog tima mi je dala vodu, ali kad sam popio gutljaj osetio sam da to nije obična voda, a zatim sam uzeo čašu i sipao vodu i dao mu, iako mi je sve vreme nož, a i skalper bio pod vratom. Popio je vodu i kroz nekih pola sata osetio sam da mu pada ruka i da gubi koncentraciju – rekao je za Kurir taoc.

S.J.
S.J. FOTO: PRINTSCREEN KURIR TV

Naš sagovornik kaže da je sam tada drama okončana.

– Nož mu je uzet i on je spašen sam. Pričao je sve vreme nepovezane stvari, a kada je video porodicu nije mogao ni da ih prepozna – kaže Trifunović i nastavlja :

– Dok mi je bio nož pod grlom razmišljao sam samo o ćerki – rekao je on i zaplakao se.

Karaburma
FOTO: KURIR TV

Talačka kriza bila je stresna za njega, kako kaže, nikad nije mogao ni da zamisli takav scenario. Posle svega, Slobodan ističe da mu se niko iz porodice otmičara nije javio niti izvinio.

– Ne želim nikoga od njih da vidim, ništa mi ne treba. Samo neka budu što dalje od mene.

FELJTON.rs U SRBIJI NEMAMO KONKURENCIJU! FELJTON.rs najcitanije novine u Srbiji..
Posaljite nam vase snimke u DM a mi cemo ih odmah objaviti anonimno.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na feljton.rs@gmail.com

HIT VESTI……

Nastavak suđenja Novosađaninu jer je ubio provalnika u kući na Salajci! Tuzioc napravio kobnu gresku..

NE PROPUSTITE…

SLEDECA VEST…

….

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

POSTANITE NAS NOVINAR…

Ako imate informaciju koju treba da zna celokupna srpska javnost, ako imate bilo kakav problem, a policija ili bilo koji drzavni organ nece da vam pomogne, na pravom ste mestu! Ako imate fotografiju koju mora da vidi Srbija, ne gubite vreme! Pošaljite nam vest koju ćemo mi, ako za to ima potrebe, i dodatno proveriti. A potom čitajte u feljtonu ili na portalu feljton.rs.

Za naše najvrednije insajdere pripremili smo brojne poklone iznenađenja i vredne nagrade.

pisite nam

feljton.rs@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

(FELJTON.rs/kurir.rs)

Ako smatrate da je na našem sajtu vaše autorsko pravo nečim prekršeno, molimo da o tome obavestite admina, navedete link ka spornom sadržaju, kao i dokaz da ste vi nosilac autorskog prava. Po dogovoru, ili ćemo sporni sadržaj ukloniti ili potpisati vas kao autora i navesti link ka originalu. feljton.rs@gmail.com

Svaka objavljena vest sa fotografijom, na FELJTON.rs je vec bila javna vest..

Kurir.rs/ Branka Travica

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

65 − = 62

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)