G-E0EWZBLP0V
недеља , 28 априла 2024
Home / DRUŠTVO / USTAŠKOG CIRKUZANTA ZOVU MEĐU ŽRTVE! Ruganje opozicije u Sremskoj Mitrovici! SRBI PODRZAVAJU OLUJU

USTAŠKOG CIRKUZANTA ZOVU MEĐU ŽRTVE! Ruganje opozicije u Sremskoj Mitrovici! SRBI PODRZAVAJU OLUJU

POLITIKA FELJTON.rs
04.08.2022.

Nataša Zec, odbornica u Skupštini Sremske Mitrovice iz redova opozicione grupe građana „Grad za sve nas“, pozvala je sa skupštinske govornice Marka Perkovića Tompsona, pevača koji peva ustaške pesme, uključujući i one o klanju Srba, da održi koncert u Srbiji!

USTAŠKOG CIRKUZANTA ZOVU MEĐU ŽRTVE! Ruganje opozicije u Sremskoj Mitrovici
Foto: www.profimedia.rs

Zecova je predložila da Tompson dođe u sremsko selo Kukujevce, inače naseljeno prognanim Srbima iz Krajine!

Kako je obrazložila svoju sumanutu ideju – nedavno su bili „oni s kokardama“, pa da se napravi balans, kad su, eto, tolerantan grad!

SULUDA „TOLERANCIJA“

– Jer ako smo u duhu tolerancije, ako su nam sinoć bili gosti s Manjače, s kokardama, onda u duhu tolerancije, onda bi trebalo bar do kraja avgusta da u Kukujevcima dovedemo Tompsona i napravimo neki dobar balans u svemu ovome i postanemo jedan grad tolerancije – poručila je Zecova sa skupštinske govornice.

Foto: www.profimedia.rs

Ideja ove opozicione odbornice odmah je, očekivano, dočekana na nož, a mediji je čak podsećaju da su u avgustu, kad je pozvala ovog ustaškog pevača, 1942. ustaše ubile Savu Šumanovića, jednog od najistaknutijih srpskih slikara 20. veka. Pored Šumanovića, na području Srema, koji je tokom Drugog svetskog rata bio deo NDH, ustaše su sistematski ubile preko 20.000 nedužnih srpskih civila. Na sve to, upravo se u avgustu obeležava godišnjica „Oluje“, zločinačke akcije kojom je srpsko stanovništvo proterano iz Hrvatske.

LUDAČKA IDEJA

Igor Mirović, vojvođanski premijer, kaže za Srpski telegraf da je izjava ove odbornice zapanjujuća i za svaku osudu.

– Ne znam da li zna dotična o čemu peva Tompson. On peva i na taj način uzdiže i slavi zločine koji su za vreme Drugog svetskog rata i ovog nesrećnog građanskog rata počinjeni nad Srbima. I sad odbornica poziva da takav „umetnik“ dođe da peva u Srbiju – kaže Mirović i dodaje:

Foto: TANJUG/JAROSLAV PAP

– To bi bilo kao kad bi nekoga ko slavi nemačke zločine u Drugom svetskom ratu, a takvih nema baš toliko u Nemačkoj, koliko u Hrvatskoj, neko pozvao da gostuje u Moskvi, na Crvenom trgu ili u Vašingtonu ili Londonu. Taj bi automatski u tim zajednicama – Rusiji, Britaniji, SAD, verovatno bio gonjen ili proglašen ludim. Ali kod nas je i to moguće, nažalost.

Linta: Strašno, pa on peva o klanju Srba

Miodrag Linta, predsednik Saveza Srba iz regiona, kaže da je ovo skandalozna izjava jer je Tompson jedan od glavnih promotera ustaštva u Hrvatskoj.

– To je čovek čiji koncerti uvek počinju s dobro poznatom srbomrzačkom pesmom „Boj na Čavoglave“, s ustaškim pozdravom „Za dom spremni“. Apsolutno je neprihvatljivo i nerazumno pomišljati da se takav čovek pozove da nastupa bilo gde na području Srbije. Najoštrije osuđujem inicijativu navedene odbornice u Sremskoj Mitrovici. Neka vidi koje pesme peva, da su to pesme o Staroj Gradiški, o klanju Srba, koje veličaju genocidni NDH i ustaški pokret, koji je počinio genocid nad srpskim narodom u Drugom svetskom ratu – istakao je Linta.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na feljton.rs@gmail.com

HIT VESTI……

Nastavak suđenja Novosađaninu jer je ubio provalnika u kući na Salajci! Tuzioc napravio kobnu gresku..

NE PROPUSTITE…

SLEDECA VEST…

….

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

POSTANITE NAS NOVINAR…

Ako imate informaciju koju treba da zna celokupna srpska javnost, ako imate bilo kakav problem, a policija ili bilo koji drzavni organ nece da vam pomogne, na pravom ste mestu! Ako imate fotografiju koju mora da vidi Srbija, ne gubite vreme! Pošaljite nam vest koju ćemo mi, ako za to ima potrebe, i dodatno proveriti. A potom čitajte u feljtonu ili na portalu feljton.rs.

Za naše najvrednije insajdere pripremili smo brojne poklone iznenađenja i vredne nagrade.

pisite nam

feljton.rs@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

(FELJTON.rs/republika.rs)

Ako smatrate da je na našem sajtu vaše autorsko pravo nečim prekršeno, molimo da o tome obavestite admina, navedete link ka spornom sadržaju, kao i dokaz da ste vi nosilac autorskog prava. Po dogovoru, ili ćemo sporni sadržaj ukloniti ili potpisati vas kao autora i navesti link ka originalu. feljton.rs@gmail.com

Svaka objavljena vest sa fotografijom, na FELJTON.rs je vec bila javna vest..

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

+ 55 = 62

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)