G-E0EWZBLP0V
понедељак , 29 априла 2024
Home / CRNA HRONIKA / SA TELA MOG UBIJENOG SINA OTPADALA KOŽA, JEDVA SMO GA SAHRANILI! Svekar Crne Jasmine ogorčen: Snaja je TEŠKO ĐUBRE, PLJUNUO BIH JE

SA TELA MOG UBIJENOG SINA OTPADALA KOŽA, JEDVA SMO GA SAHRANILI! Svekar Crne Jasmine ogorčen: Snaja je TEŠKO ĐUBRE, PLJUNUO BIH JE

CRNA HRONIKA FELJTON.rs
03.08.2022.

Milanko S., otac pokojnog Siniše S. (42) iz Lazarevca, smogao je snage i otvorio dušu za Kurir nakon što je protiv Sinišine supruge Jasmine (44) podignuta optužnica za teško ubistvo

brutalno ubijeni siniša s.
BRUTALNO UBIJENI SINIŠA S.FOTO: PRINTSCREEN/FACEBOOK

Da postoji smrtna kazna, bila bi mala za đubre od moje snaje! Baksuz mi je ubio sina i ne možemo sad ništa da promenimo. Kada bih je negde video, možda ne bih mogao ni da je pogledam, pljunuo bih je pravo u oči.

Ovim potresnim rečima za Kurir počinje ispovest Milanko S., otac Siniše S. (42), koga je u februaru u stanu u Lazarevcu brutalno ubila supruga Jasmina S. (44), poznatija kao Crna Jasmina. Nesrećni otac rešio je da otvori dušu za Kurir nakon što je Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo optužnicu protiv Jasmine S. za teško ubistvo, za koje joj preti doživotna robija.

Zalivala leš omekšivačima

Zločin je, podsetimo, otkriven 28. februara, kada je Jasmina pokušala da izvrši samoubistvo u iznajmljenom stanu i ostavila oproštajno pismo, koje su njena deca odnela komšiji. Inspektori su tokom uviđaja zatekli jezivu scenu na kauču u dnevnoj sobi kada su pomerili ćebe i ugledali leš u poodmakloj fazi raspadanja, umotan u foliju. Ispostavilo se da je Siniša ubijen dosta ranije, a da bi prikrila neprijatan miris, optužena žena je telo zalivala omekšivačima i „domestosom“.

Milanko S. kaže da je njegova porodica za ovih pet meseci, koliko je trajala istraga protiv Jasmine, saznala pregršt informacija o životu bračnog para, ali i o samom zločinu.

optužena jasmina s.
OPTUŽENA JASMINA S.FOTO: PRINTSCREEN/FACEBOOK

– Obdukcija je pokazala da je Siniša ubijen sa 15 uboda kuhinjskim nožem, 13 uboda ima s leve strane tela, dok su druga dva s desne. Imao je povrede na levoj plećki, ramenu, grudima, a na levoj ruci imao je ranu dužine 22, a dubine 12 centimetara, tako da je nož prošao kroz celu nadlakticu – priča potreseni otac i dodaje da je Siniša u organizmu imao i dve vrste lekova za smirenje, zbog čega se pretpostavlja da je žena prvo omamila Sinišu, verovatno kako ne bi mogao da se brani.

Kako naš sagovornik dalje navodi, u trenutku zločina u stanu su bila i Sinišina i Jasminina deca, koja su čula očeve krike.

– Dete je čulo Sinišu kako jauče i Jasminu koja pere nož u toaletu, ali ono je malo i nije shvatilo šta se desilo. Jasmina je unakazila mog sina, toliko da ga nisam prepoznao kada sam ušao u sobu u kojoj je ležao mrtav – priseća se jezivih scena:

iza ovih vrata se dogodio stravičan zločin
IZA OVIH VRATA SE DOGODIO STRAVIČAN ZLOČIN FOTO: NENAD KOSTIĆ, PRIVATNA ARHIVA

Užasno smrdelo

– Siniša je bio crn i lik nije mogao da mu se prepozna, a po figuri se naziralo da je on. Užasno je smrdelo u prostoriji da sam se jedva suzdržao da ne padnem u nesvest na pragu. Bilo je veoma strašno videti rođeno dete u takvom stanju.

Otkrio jezive detalje

S tela mog sina je otpadala koža

Naš sagovornik ispričao je i da su mu, zbog stanja u kom se telo nalazilo, predlagali da sina stavi u džak, pa u limeni sanduk kako bi mogao da ga sahrani, ali da on to nije dozvolio.

– Nismo mogli da ga obučemo jer mu je otpadao svaki deo kože za koji bismo se uhvatili. Stavili smo ga u drveni kovčeg nakon što sam preko tela stavio trenerku, jer nismo mogli da ga obučemo. Dodao sam mu pod glavu jastuk i jedno ćebe. Taj drveni sanduk smo stavili potom u limeni. Eto, tako smo ga sahranili.

Kod hranitelja

Deca su sada siročići

Žrtvin otac rekao je da Sinišina i Jasminina deca, koja su sada smeštena u hraniteljske porodice, znaju za zločin.

– Deca su trenutno kod nas na raspustu, već 20 dana. Svi se trudimo oko njih, i hraniteljska porodica i mi – kaže sagovornik:

– Znaju šta se dogodilo i da je njihova majka ubila oca. Oni su sad siročići bez roditelja.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na feljton.rs@gmail.com

HIT VESTI……

Nastavak suđenja Novosađaninu jer je ubio provalnika u kući na Salajci! Tuzioc napravio kobnu gresku..

NE PROPUSTITE…

SLEDECA VEST…

….

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

POSTANITE NAS NOVINAR…

Ako imate informaciju koju treba da zna celokupna srpska javnost, ako imate bilo kakav problem, a policija ili bilo koji drzavni organ nece da vam pomogne, na pravom ste mestu! Ako imate fotografiju koju mora da vidi Srbija, ne gubite vreme! Pošaljite nam vest koju ćemo mi, ako za to ima potrebe, i dodatno proveriti. A potom čitajte u feljtonu ili na portalu feljton.rs.

Za naše najvrednije insajdere pripremili smo brojne poklone iznenađenja i vredne nagrade.

pisite nam

feljton.rs@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

(FELJTON.rs/kurir)

Ako smatrate da je na našem sajtu vaše autorsko pravo nečim prekršeno, molimo da o tome obavestite admina, navedete link ka spornom sadržaju, kao i dokaz da ste vi nosilac autorskog prava. Po dogovoru, ili ćemo sporni sadržaj ukloniti ili potpisati vas kao autora i navesti link ka originalu. feljton.rs@gmail.com

Svaka objavljena vest sa fotografijom, na FELJTON.rs je vec bila javna vest..

(Kurir.rs – B. Travica)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

18 − = 14

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)