G-E0EWZBLP0V
петак , 29 марта 2024
Home / DRUŠTVO / SERGEJA CENZURISALI NA N1: Glumac dobio dzemper od gej lobija pre parade! Svadja u studiju, NE MOŽEŠ DA KRITIKUJEŠ NAŠE RUKOVODSTVO

SERGEJA CENZURISALI NA N1: Glumac dobio dzemper od gej lobija pre parade! Svadja u studiju, NE MOŽEŠ DA KRITIKUJEŠ NAŠE RUKOVODSTVO

DRUŠTVO FELJTON.rs
23.04.2022.

Gubitkom tržišne utakmice sa srpskim Telekomom i katastrofalan izborni poraz političkih opcija koje je podržavao njihov vlasnik, izazvali su veliku nervozu unutar medija koji čine mehanizam za zaštitu interesa Dragana Šolaka.

Foto: Printscreen/Youtube

Da je nervoza dostigla tačku ključanja najbolje dokazuje slučaj brutalne i neskrivene cenzure koja se dogodila u programu uživo na TV N1 kada je voditeljka Nataša Miljković uskratila mogućnost glumcu Sergeju Trifunoviću da iznese stavove koji nisu po volji vlasnika te televizije.

Onog trenutka kada je, na ovoj televiziji nekada omiljeni politički angažovan glumac izgovorio stavove koji su zabranjeni, emisija je naprasno prekinuta sa jasnim obrazloženjem voditeljke da se u programu ne može kritikovati rukovodstvo te medijske kuće!

Licemerje i lažni profesionalizam na delu

Iako je Trifunović, kao politički istomišljenik kontroverznog srpskog milijardera i njegove medijsko-političke mašinerije uvek bio rado viđen gost u medijima koji čine mehanizam za zaštitu interesa vlasnika Junajted grupe, onog trenutka kada se usudio da misli svojom glavom i kada se njegovi stavovi i pogledi nisu poklopili sa onima koje propagira TV N1, on je brzinski i na krajnje skandalozan način bukvalno ućutkan.

Dragan Šolak
FOTO: SCREENSHOT

Trifunoviću je zamereno to što je izgovorio ono što više ne može da se sakrije – da je Šolakov model poslovanja, koji se zasnivao na brutalnom uništavanju konkurencije, doživeo poraz na tržištu i da je to posledica pogrešnih odluka koje su on i njegovi najbliži saradnici donosili.

Posebno licemerno u ovom slučaju bilo je to što su televizije N1 i Nova S danima unazad u svoje programe dovodili novinare koji su na Šolakovom platnom spisku kako bi u javnosti plasirali tezu da jedna od te dve televizije više od bilo koje druge zaslužuje da dobije nacionalnu frekvenciju u Srbiji. Iako je jasno da su se ti gosti izjašnjavali prema željama svog gazde i da su samim tim u etičkom smislu bili u sukobu interesa, kada je to isto pitanje postavljeno Trifunoviću, koji je izneo mišljenje koje se ne uklapa u hor kojim diriguje vlasnik Junajted grupe, on je momentalno ućutkan i to tri minuta pre kraja same emisije koja je naprasno prekinuta.

Mehanizam
FOTO: KURIR TELEVIZIJA

KADA TRAZITE POMOC OD GRADONACELNIKA NOVOG SADA „MILOŠA VUČEVIĆA“ da vam je zivot ugrozen a da policija sporo reaguje! Njega je zao, i branite se sami!

Ovaj slučaj još jednom je demonstrirao kako u praksi funkcionišu i deluju mediji koji sebe nazivaju profesionalnim i nezavisnim i, pri tome, daju sebi za pravo da drugima dele lekcije o profesionalnim standardima, a neretko učestvuju i u kreiranju negativnih izveštaja o stanju medijskih sloboda u Srbiji, koje šalju međunarodnim novinarskim organizacijama i udruženjima.

Neskrivena cenzura stavova koji su zabranjeni na Šolakovim medijima

A evo kako je izgledala brutalna cenzura koju je u programu uživo voditeljka TV N1 Nataša Miljković sprovela usred izlaganja glumca Sergeja Trifunovića koji se usudio da javno izgovori stavove koji su zabranjeni na Šolakovim medijima:

Nataša Miljković: “N1 i Nova su konkurisali za nacionalnu frekvenciju… Da li bi voleo da sedimo na istom ovom mestu, a da nas gleda cela Srbija?”

Sergej Trifunović: “Apsolutno. Mislim da ova televizija, iako loše vođena, a tu mislim na (direktorku) Aleksandru Subotić i celu ovu ekipu odozgo, a oni jako loše rade…”

Miljković: “Izvinite, ja ovde moram da Vas prekinem.”

Trifunović: “Izvinite, izvinite, ja moram da kažem…”

Miljković: “Ne možeš da dođeš u emisiju i da kritikuješ naše rukovodstvo, kako to može…”

Trifunović: “Izveli ste jako loš rat sa Telekomom, koji vas je pobio na svim mestima, a to je vaša krivica…”

Sergej Trifunović, gostovanje
FOTO: PRINTSCREEN/YOUTUBE

Miljković: “Nije to naša krivica, država je jača!”

Trifunović: “Niste se borili pametno!”

Miljković: “Dobro, toliko, završili smo.”

Trifunović: “Izvinite, žao mi je što će sada neki da pate… Ali eto, i ovo je sada bila cenzura. Dragi gledaoci, eto zamislite da smo sada na nacionalnoj frekvenciji, i ovde je cenzura. Znači ja ovde ne mogu da kažem ništa o rukovodstvu N1…”

Miljković: “Ne možeš više ništa da kažeš, jer isteklo nam je vreme, ionako završavamo za tri minuta, a tebi mnogo hvala što si došao.”

Trifunović: “Znači, cenzura!”.

Sergej Trifunović, gostovanje
FOTO: PRINTSCREEN/YOUTUBE

Glumac je zatim počeo da ironično tapše voditeljki, koja je u tom trenutku, tri minuta pre kraja emisije naprasno prekinula intervju, a program prebacila na reklame.

Šta je Šolakov mehanizam

Mehanizam za zaštitu interesa i obračun sa konkurencijom Dragana Šolaka čine političari, mediji i nevladine organiazcije koji se nalaze pod kontrolom ovog kontroverznog srpskog milijardera. Cilj formiranja tog mehanizma čije je delovanje Kurir otkrio jeste da se Šolaku ukloni sa puta svako ko predstavlja smetnju njegovim kompanijama u ostvarivanju ekstraprofita, za šta se koriste sredstva pritisaka i satanizacije od strane medija koji pripadaju ovoj grupi.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na feljton.rs@gmail.com

NE PROPUSTITE……

….

EKSKLUZIVNO! Ovo su originalne SMS poruke kojima je REKETAŠ ADVOKAT A.Č IZ BEOGRADA I REPORTER G.Š IZ KRALJEVA PRETIO Aleksandru Radovicu od koga su hteli da iznudi pare!

SLEDECA VEST….

KADA TRAZITE POMOC OD GRADONACELNIKA NOVOG SADA „MILOŠA VUČEVIĆA“ da vam je zivot ugrozen a da policija sporo reaguje! Njega je zao, i branite se sami!

SLEDECA VEST…

….

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

POSTANITE NAS NOVINAR…

Ako imate informaciju koju treba da zna celokupna srpska javnost, ako imate bilo kakav problem, a policija ili bilo koji drzavni organ nece da vam pomogne, na pravom ste mestu! Ako imate fotografiju koju mora da vidi Srbija, ne gubite vreme! Pošaljite nam vest koju ćemo mi, ako za to ima potrebe, i dodatno proveriti. A potom čitajte u feljtonu ili na portalu feljton.rs.

Za naše najvrednije insajdere pripremili smo brojne poklone iznenađenja i vredne nagrade.

pisite nam

feljton.rs@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

(FELJTON.rs/kurir)

Ako smatrate da je na našem sajtu vaše autorsko pravo nečim prekršeno, molimo da o tome obavestite admina, navedete link ka spornom sadržaju, kao i dokaz da ste vi nosilac autorskog prava. Po dogovoru, ili ćemo sporni sadržaj ukloniti ili potpisati vas kao autora i navesti link ka originalu. feljton.rs@gmail.com

Svaka objavljena vest sa fotografijom, na FELJTON.rs je vec bila javna vest..

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

+ 74 = 81

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)