G-E0EWZBLP0V
четвртак , 25 априла 2024
Home / CRNA HRONIKA / GORANA UBILI ZBOG PREVLASTI NA TRŽIŠTU NARKOTIKA!? Ninić otkrio detalje veze Mihajlović-Belivuk: LISTA OD 7 UBISTAVA NIJE KONAČNA!

GORANA UBILI ZBOG PREVLASTI NA TRŽIŠTU NARKOTIKA!? Ninić otkrio detalje veze Mihajlović-Belivuk: LISTA OD 7 UBISTAVA NIJE KONAČNA!

CRNA HRONIKA FELJTON.rs
14.04.2022.

Advokat Ivan Ninić naveo je da se dokazalo da je Goran Mihajlović bio prisutan na tržištu narkotika i da je bio konkurencija klanu Velje Nevolje, mada da on nije to ni znao.

Foto Sandzaknews

Ninić, inače advokat roditelja ubijenog Gorana Mihajlovića, očekuje da će druga optužnica biti objedinjena sa prvom jer se radi o istoj kriminalnoj grupi.

– U ovom trenutku to je još jedna samostalna optužnica. Očekujem da će doći do proširenja prve optužnice u narednim danima i da će ovo biti objedinjen postupak. Imajući u vidu taj Ritopek kao bazu zločina i da je reč o istoj kriminalnoj grupi. Dakle da imaju sva ona obeležja koje zakon poznaje i definiše kao razloge za objedinjeno postupanje suda – rekao je Ninić u uključenju za jutarnji program Kurir televizije.

Ivan Ninic
FOTO: KURIR TELEVIZIJA

Dodao je da je novom u ovom slučaju to da sada imamo još dva nova člana grupe i da sada ta cifra ide na 32 pripadnika.

KADA TRAZITE POMOC OD GRADONACELNIKA NOVOG SADA „MILOŠA VUČEVIĆA“ da vam je zivot ugrozen a da policija sporo reaguje! Njega je zao, i branite se sami!

– Ono što je novo u ovom slučaju je činjenica da imamo dva nova člana grupe. Sada ta cifra ide na 32 pripadnika. Konkretno ova dva imena su vezana za Nikola Mitića i za ranije ubistvo Zdravka Radojevića iz Krnjače. Dakle oni su u pritvoru i svakako će učestvovati u objedinjenom postupku kao grupa od 32 člana – istakao je Ninić.

Advokat se osvrnuo i na Gorana Mihajlovića gde je istakao su tvrdnje da je on bio na tržištu narkotika tačne.

– Što se tiče Gorana Mihajlovića pokazalo se sve ono što smo do sada mi tvrdili. Mihajlović jeste bio prisutan na tržištu narkotika pre svega u Beogradu. On jeste bio neka vrsta konkurencije i suparnika samoj grupi Veljka Belivuka. Nije poznavao Belivuka niti imao kontakte, ali očigledno je ta Belivukova grupa imala informacije od koga Goran nabavlja marihuana, šta otprilike ima u svom posedu i koja količina novca je u opticaju. Znači 1. aprila 2019. godine Mihajlović je namamljen. Vozilom Smart odvezen je u Ritopek, dok je njegov auto Porše KN preuzelo je drugo lice i odvezlo ga na parking Novog Beograda i tamo ostavilo. Goran Mihajlović se više nikada nije vratio iz Ritopeka – rekao je Ninić.

Goran Mihajlović, nestali Srbija
FOTO: NESTALI SRBIJA

Advokat je naveo da ovih 7 ubistava nisu konačna i da postoje još mnogo zločina van granica Srbije koja se pripisuje ovom klanu Velje Nevolje.

– Verujem da ovih 7 ubistava koja su propisana klanu Velje Nevolje nisu konačna. Postoje još dosta ubistava van granica Srbije koja nisu dokazana i svaka porodica mora da dobije satisfakciju. Pravda mora da bude zadovoljena – rekao je Ninić.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na feljton.rs@gmail.com

NE PROPUSTITE……

….

EKSKLUZIVNO! Ovo su originalne SMS poruke kojima je REKETAŠ ADVOKAT A.Č IZ BEOGRADA I REPORTER G.Š IZ KRALJEVA PRETIO Aleksandru Radovicu od koga su hteli da iznudi pare!

SLEDECA VEST….

KADA TRAZITE POMOC OD GRADONACELNIKA NOVOG SADA „MILOŠA VUČEVIĆA“ da vam je zivot ugrozen a da policija sporo reaguje! Njega je zao, i branite se sami!

SLEDECA VEST…

….

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

POSTANITE NAS NOVINAR…

Ako imate informaciju koju treba da zna celokupna srpska javnost, ako imate bilo kakav problem, a policija ili bilo koji drzavni organ nece da vam pomogne, na pravom ste mestu! Ako imate fotografiju koju mora da vidi Srbija, ne gubite vreme! Pošaljite nam vest koju ćemo mi, ako za to ima potrebe, i dodatno proveriti. A potom čitajte u feljtonu ili na portalu feljton.rs.

Za naše najvrednije insajdere pripremili smo brojne poklone iznenađenja i vredne nagrade.

pisite nam

feljton.rs@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

(FELJTON.rs/kurir)

Ako smatrate da je na našem sajtu vaše autorsko pravo nečim prekršeno, molimo da o tome obavestite admina, navedete link ka spornom sadržaju, kao i dokaz da ste vi nosilac autorskog prava. Po dogovoru, ili ćemo sporni sadržaj ukloniti ili potpisati vas kao autora i navesti link ka originalu. feljton.rs@gmail.com

Svaka objavljena vest sa fotografijom, na FELJTON.rs je vec bila javna vest..

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

− 2 = 3

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)