G-E0EWZBLP0V
четвртак , 9 маја 2024
Home / CRNA HRONIKA / SVA SKROVIŠTA VOĐE MONSTRUOZNOG KLANA: Pogledajte kako izgleda Belivukova štek-vikendica u Tršiću, a tajne kuće imao je i OVDE!

SVA SKROVIŠTA VOĐE MONSTRUOZNOG KLANA: Pogledajte kako izgleda Belivukova štek-vikendica u Tršiću, a tajne kuće imao je i OVDE!

CRNA HRONIKA FELJTON.rs
26.01.2022.

„Deda mrazova kućica“ u Tršiću kod Loznice, koju je Veljko Belivuk, uhapšeni vođa surovog klana, navodno koristio za skrivanje sa porodicom, samo je jedna od nekoliko štek-kuća, koje su on i njegovi saradnici koristili.

Kako je FELJTON.rs već pisao, policija je među prvima otkrila vikendicu u Tršiću, a grešku je napravila Bojana Belivuk, Veljkova supruga, koja je svojoj majci, ali i sestri, slala slike i selfije iz vikendice u kojoj su tajno boravili sa decom u vreme Novogosišnjih praznika prošle godine. Inače, ovu kuću obezbedio im je bračni par iz Loznice, bivši policajac Vlado Georgiev i njegova žena Slađana Sekulić.

BAHATI BRANKO ZIGIC Trener Proletera! Izazvao saobracajnu nesrecu i pobegao sa lica mesta

….

PAZNJA lanac LIDLOVIH PREVARA SE PROSIRIO PO CELOJ SRBIJI! FELJTON.rs je pokrenuo OZBIZLJNU AKCIJU;STOP LIDL! PREVARA..

– Iako se u početku verovalo da je kućica koju je pripadnik Veljine kriminalne grupe, bivši policajac iz Loznice, kupio kako bi klan kao u kući u Ritopeku tu dovodio otete ljude i mučio ih, tokom istrage se došlo do informacija da je vođa klana tu kuću zapravo koristio za skrivanje. Naime, kuću u Tršiću, koja je zabačena i do nje se ne dolazi lako, Georgiev i žena su za kratko vreme potpuno renovirali od od poda do plafona, angažovali su radnike za ugradnju najmodernijeg video-nadzora, kao i kupovinu nameštaja. Povremeno su, dok je kuća bila u fazi pripreme, dolazili da je obilaze Belivuk i njegova žena Bojana – otkriva izvor Kurira i dodaje da je kuća bila dekorisana novogodišnjim ukrasima.

Veljko Belivuk, Bojana Belivuk, Deda Mrazova kućica, Tršić
FOTO: KURIR

– Verovatno su hteli deci da dočaraju prazničnu atmosferu. U dvorištu kuće nalazi se i letnjikovac koji nije skroz završen – kaže izvor. Kako smo ranije pisali, policija je neposredno pre, ali i posle hapšenja Veljka Belivuka 4. februara prošle godine pretresala „dedamrazovu kućicu“. Meštani su nam tada potvrdili da su videli policiju.

– Dvojica inspektora u civilu došla su ujutru i parkirala se na proširenju ispred vikendica. Bila su u kolima beogradskih tablica i ceo dan su čekali, otišli su tek kasno uveče – pričaju meštani i dodaju da su pitali inspektore da li nekog čekaju i da su od njih dobili potvrdan odgovor.

– Inače, nismo primetili da je neko drugi dolazio tu, ovo je jako zabačen deo i teško se ovde može doći ako se ne zna put – kažu meštani. Pored ove vikendice, Belivuk i ekipa imali su i kuću strave u Ritopeku, u koju su dovodili otete ljude. Tamo su ih mučili, ubijali, odsecali im glave i delove tela, pa ih mleli u industrijskoj mašini za meso i tako samlevene delove tela pakovali su u džakove i bacali u Dunav.1 / 8 FOTO: ANA PAUNKOVIĆ

Grupa je imala i štek na Rudniku. Tu kuću je policija takođe pretresala tokom istrage i zapečatila, a unutra su navodno pronađeni i tragovi krvi.

Kuće i stanovi u Beogradu

„Mala Šilerova“ i geto na Zvezdari

Veljko Belivuk, Marko Miljković i pripadnici njihovog klana, imali su i kuće i stanove u Beogradu. Tako je Belivuk živeo u stanu u zgradi u Ulici Živka Davidovića na Zvezdari, a u istom luksuznom kompleksu stanove je navodno imalo i više pripadnika njegove grupe, zbog čega su neki smatrali da oni žive kao u nekom getu. Takođe, Belivuk je pre hapšenja počeo da pravi vilu u Čačanskoj ulici na Zvezdari, tik do kuće Marka Miljkovića, zbog čega je ovo zdanje prozvano „mala Šilerova“, po vili vođa „zemunskog klana“.

Mala Šilerova

NE PROPUSTITE……

….

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

SLEDECA VEST….

Izvršiteljka iz Novog Sada Jasna Brčkalović uzela 19 hiljada dinara na dug od 26 dinara! DRZAVO REAGUJ IZVUKLA SE!

SLEDECA VEST…

….

Suđenje za ubistvo u kući na Salajci: Kombijem došao do optuženog, pa „overen“ sa pet hitaca

POSTANITE NAS NOVINAR…

Ako imate informaciju koju treba da zna celokupna srpska javnost, ako imate bilo kakav problem, a policija ili bilo koji drzavni organ nece da vam pomogne, na pravom ste mestu! Ako imate fotografiju koju mora da vidi Srbija, ne gubite vreme! Pošaljite nam vest koju ćemo mi, ako za to ima potrebe, i dodatno proveriti. A potom čitajte u feljtonu ili na portalu feljton.rs.

Za naše najvrednije insajdere pripremili smo brojne poklone iznenađenja i vredne nagrade.

pisite nam

feljton.rs@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

(FELJTON.rs/kurir)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

− 8 = 1

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)