G-E0EWZBLP0V
четвртак , 28 марта 2024
Home / DRUŠTVO / KO GOD SE NE VAKCINIŠE JE SAMOŽIVI, SEBIČNI MAGARAC! Oglasio se Nenad Čanak SA PORUKOM DJOKOVICU (FOTO)

KO GOD SE NE VAKCINIŠE JE SAMOŽIVI, SEBIČNI MAGARAC! Oglasio se Nenad Čanak SA PORUKOM DJOKOVICU (FOTO)

FELJTON.rs
06.01.2022.

Čanak je u svojoj objavi prokomentarisao vakcinaciju protiv korona virusa

Na društvenoj mreži Tviter se oglasio i političar Nenad Čanak, a njegova objava je pokrenula lavinu komentara.

Naime, Čanak je u svojoj objavi prokomentarisao vakcinaciju protiv korona virusa, a nije štedeo na rečima.

Dakle, ovako: Ko god se ne vakciniše protiv Covid 19, a za to nema JASAN I NEDVOSMISLEN MEDICINSKI OPRAVDAN RAZLOG, je neodgovorna, sebična i samoživa osoba. (Reč „magarac“ sam upotrebio kao eufemizam).твит са цитатом

Merganz@Popeye_panonian · 5. јанОдговор за @XXLTulipIma tamo još takmičara sa izuzećem vakcine. Informiši se pre nego što se izlupetaš.

PROČITAJTE JOŠ:

BAHATI BRANKO ZIGIC Trener Proletera! Izazvao saobracajnu nesrecu i pobegao sa lica mesta

….

Slučaj „MANIJAK ZA VOLANOM“ još uvek u fioci Tužilaštva! MAMA POKUSAVA DA ZASTITI SINOVE DIVLJAKE!

….

PAZNJA lanac LIDLOVIH PREVARA SE PROSIRIO PO CELOJ SRBIJI! FELJTON.rs je pokrenuo OZBIZLJNU AKCIJU;STOP LIDL! PREVARA..

DNO DNA! ČANAK BEZ SRAMA IZVREĐAO ĐOKOVIĆA: Dok Novak prolazi TEROR U  MELBURNU lider LSV ga nazvao magarcem!

Dakle, ovako: Ko god se ne vakciniše protiv Covid 19, a za to nema JASAN I NEDVOSMISLEN MEDICINSKI OPRAVDAN RAZLOG, je neodgovorna, sebična i samoživa osoba. (Reč „magarac“ sam upotrebio kao eufemizam).

Merganz@Popeye_panonian Replying to @XXLTulipIma tamo još takmičara sa izuzećem vakcine. Informiši se pre nego što se izlupetaš. Паартурнакс@kurtonela011Па добио је човек изузеће због тога да може да учествује.

Skandalozne poruke Nenada Čanka dok maltretiraju Novaka: Političar nema  srama, najstrašnije izvređao Đokovića! - Telegraf.rs

Ovu objavu su prokomentarisali mnogi korisnici društvene mreže, pokrenuta je čitava polemika.

A svi su branili Novaka Đokovića koji je zadržan na aerodromu u Australiji.


Nenad Čanak@XXLTulip·Jan 5, 2022 Dakle, ovako: Ko god se ne vakciniše protiv Covid 19, a za to nema JASAN I NEDVOSMISLEN MEDICINSKI OPRAVDAN RAZLOG, je neodgovorna, sebična i samoživa osoba. (Reč „magarac“ sam upotrebio kao eufemizam).

Merganz@Popeye_panonianReplying to @XXLTulipIma tamo još takmičara sa izuzećem vakcine. Informiši se pre nego što se izlupetaš.Boris Vitorović@feljton-rs BVitoroviKo god nazove Novaka Djokovica magarcem je najveca magarcina na svetu. ( Rec magarcina sam koristio ka eufemizam) . Mozda sam bio i malo blag ali verovatno ce te shvatiti sta sam hteo da kazem.10:39 PM · Jan 5, 2022

Novak Đoković Nenad Čanak

Saga o boravku Novaka Đokovića u Melburnu i dalje traje

Spekuliše se da je oko 20 tenisera ušlo u Australiju nevakcinisano, a samo je Novak imao problem.

Razlika je u tome što su svi ušli tiho, a samo je Novak javno, fotografijom na Instagram profilu koji prate milioni ljudi, najavio svoj dolazak u Melburn, što je izazvalo političku buru u Australiji koja je rezultovala političkom odlukom o deportaciji da bi se očuvali politički rejtinzi uoči predstojećih izbora.

Sve je počelo još na španskom tlu. Problem nastaje kada Novak javno objavljuje svoju fotografiju sa aerodroma u Španiji, uz vest da je dobio medicinsko izuzeće i da se raduje nastupu na Australijan openu.

Inače, sama ta objava potvrđuje da Novak nije imao zadnje namere i da je samo iskoristio postojeće legalne opcije da uđe u Australiju. To, nažalost, očigledno nije bilo dovoljno vlastima Australije koje su Đokovića iskoristile kao „žrtveno jagnje“ u međusobnim predizbornim igrama, na opšte zgražavanje većine sportske i svetske javnosti

Dok je Novak bio u vazduhu, u avionu na redovnoj liniji iz Dubaija, u australijskim medijima počinje buka i halabuka povodom činjenice da je nevakcinisanom Novaku dozvoljen ulazak u Australiju, dok tamošnje stanovništvo već dve godine živi pod veoma strogim antikovid merama, iako je u velikom procentu vakcinisano.

Hajka je eskalirala poput požara, i za samo nekoliko sati već je pola svetskih medija prenosilo rezignirane tekstove i poruke iz Australije, u kojima su prednjačili – političari, a onda i mediji.

Najuticajniji političari na vlasti, među kojima i australijski premijer Skot Morison, u strahu za vlastite političke rejtinge vuku poteze da bi se oprali u javnosti, što rezultuje sramnom odlukom o deportaciji.

Kada su ustanovili da je njihova odluka pokrenula daleko veću lavinu od one kontrolisane, predizborne, koju su očekivali, vlasti su odlučile da naknadno pokrenu i proces provere viza teniserima koji su već ušli u Australiju i treniraju u njoj za Australijan open.

Svetski broj 1 i najbolji individualni sportista planete u međuvremenu je od zemlje čiji je turnir proslavio dobio ponižavajući tretman. Nakon osam sati maltretiranja na aerodromu, sproveden je u ozloglašeni pritvorni hotel za tražioce azila.

Besplatno mučenje, uđite. 30 ljudi je mučeno danima, to nije zločin. Svi su imali manje od 35 godina“, piše na fasadi hotela u kojem je i Novak Đoković.

Ispred vrata sobe u kojoj se nalazi dežuraju dva policajca kako bi se pobrinuli da Đoković ne napusti sobu.

Đoković, koji je etiketiran kao opasno lice koje može da prenese korona virus, da paradoks budeveći smešten je u zgradu poznatu kao korona žarište.

Korišćen je i kao hotel karantin 2020. godine – prošlog oktobra imali su veliki broj slučajeva korona virusa, gde je 22 od 46 gostiju bilo inficirano.

Tokom drugog talasa u Melburnu najveći broj zaraženih bio je upravo iz tog hotela.

NE PROPUSTITE……

….

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

SLEDECA VEST….

Izvršiteljka iz Novog Sada Jasna Brčkalović uzela 19 hiljada dinara na dug od 26 dinara! DRZAVO REAGUJ IZVUKLA SE!

SLEDECA VEST…

….

Suđenje za ubistvo u kući na Salajci: Kombijem došao do optuženog, pa „overen“ sa pet hitaca

POSTANITE NAS NOVINAR…

Ako imate informaciju koju treba da zna celokupna srpska javnost, ako imate bilo kakav problem, a policija ili bilo koji drzavni organ nece da vam pomogne, na pravom ste mestu! Ako imate fotografiju koju mora da vidi Srbija, ne gubite vreme! Pošaljite nam vest koju ćemo mi, ako za to ima potrebe, i dodatno proveriti. A potom čitajte u feljtonu ili na portalu feljton.rs.

Za naše najvrednije insajdere pripremili smo brojne poklone iznenađenja i vredne nagrade.

pisite nam

feljton.rs@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

(FELJTON.rs/kurir)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

− 4 = 6

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)