G-E0EWZBLP0V
петак , 26 априла 2024
Home / CRNA HRONIKA / VOĐE KAVČANA PALI ZBOG UBISTVA ARKANOVOG KUMČETA! Zbog ove fatalne greške navukli sumnju na sebe!

VOĐE KAVČANA PALI ZBOG UBISTVA ARKANOVOG KUMČETA! Zbog ove fatalne greške navukli sumnju na sebe!

FELJTON.rs
27.11.2021.

Vođe „kavačkog klana“ Radoje Zvicer i Slobodan Kašćelan napravili su fatalnu grešku kada su, kako se sumnja, odlučili da zverski ubiju Arkanovo kumče Nikolu Stanišića


Otmicom i ubistvom sina Radoslava Stanišića, zvanog Raka Dilinger, navukli su na sebe sumnju francuske policije koja je „provalila“ u njihove „Skaj“ telefone i tako razotkrila sve monsturozne zločine ovog klana, uključujući i zločine nemilosrdne grupe Veljka Belivuka.

Prema saznanjima 24sedam, Nikola Stanišić imao je francusko državljanstvo, zbog čega je tamošnja policija, kao i njene tajne službe, krenula u potragu za nestalim mladićem, čija je majka Francuskinja.

„Kavčani“ su, prema navodima istražnih organa Crne Gore, Stanišića oteli 1. avgusta, nakon čega su ga mučili, a potom ubili i njegovo telo zakopali u šumi na Lovćenu. Njegovi ostaci još nisu pronađeni, a ključni dokaz u istrazi će, ukoliko potraga za ostacima tela Nikole Stanišića ne uspe, biti automobil kojim su ga prevezli i u kojem je mučen.

Apelacioni sud u Crnoj Gori u utorak je potvrdio rešenje da se vođi „kavčana“ Slobodanu Kašćelanu, Vladimiru Vučkoviću i Zoranu Kažiću produži pritvor za još 30 dana zbog sumnji da su u noći između 2. i 3. avgusta 2020. najpre mučili a potom likvidirali Stanišića u naselju Mirac u Kotoru.

Za ovo delo sumnjiči se i odbegli „kavčanin“ Radoje Zvicer, kojem policije širom sveta već mesecima ne mogu da uđu u trag. Sumnja se i da je Zvicer bio taj koji je savetovao grupu kako da se reši dokaza. Kako otkriva 24sedam, Nikolina majka, Francuskinja, u avgustu prošle godine prijavila je njegov nestanak pariskim policijskim snagama, koje su odmah krenule u potragu za svojim državljaninom i otvorile Pandorinu kutiju.

Ko je Nikolin otac Raka Dilinger?

PROČITAJTE JOŠ:

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

….

Slučaj „MANIJAK ZA VOLANOM“ još uvek u fioci Tužilaštva! MAMA POKUSAVA DA ZASTITI SINOVE DIVLJAKE!

….

PAZNJA lanac LIDLOVIH PREVARA SE PROSIRIO PO CELOJ SRBIJI! FELJTON.rs je pokrenuo OZBIZLJNU AKCIJU;STOP LIDL! PREVARA..

Radoslav Stanišić, poznatiji kao Raka Dilinger, važio je za bliskog prijatelja Željka Ražnatovića i učestvovao je u organizovanju Arkanovog spektakularnog bekstva iz švedskog zatvora.

Raka je bio suvlasnik kasina „Randevu“, čije je otvaranje bilo planirano za leto 1997. u hotelu „Maestral“ u Miločeru. Međutim, ubijen je u februaru 1997. godine, kada je nepoznati ubica ispalio u njega rafal iz „kalašnjikova“ dok je sa prijateljima izlazio iz hotela „Mogren“ u Budvi.

– Oni su, kako bi mu ušli u trag, došli do operativnih saznanja o njegovom kretanju, a onda i do aplikacije „Skaj“ koju je Stanišić koristio. Kako je otkriven njegov nalog, otvorena je čitava mreža preko koje je francuska policija došla i do kavačkih vođa, ali i do Veljka Belivuka i čitave komunikacije koju je imao sa svojim klanom – saznaje 24sedam.

Pomenuta aplikacija otkrila je niz monstruoznih ubistava, ali tek nakon temeljnog istraživanja francuske policije koja je tragala za svojim državljaninom. Kako se navodi, mlađi Stanišić je pripadao škaljarskom kriminalnom klanu, zbog čega su ga „kavčani“ prvo mučili da bi preko njega došli do informacija o suparničkom klanu i kako bi preko njegovog naloga na popularnoj aplikaciji „Skaj“ saznali sve o kretanju i planovima „škaljaraca“.

Zvicer

Zvicer je, navodno, savetovao svoje saradnike da tragove krvi uklone kiselinom, a da Stanišićevo telo spale na automobilskim gumama i ćumuru.

NE PROPUSTITE……

NOVI DOKAZI ISPLIVALI-DRAGAN DJURIC „ZA 4 GODINA NA SLOBODI“! NA PONOVNOM SUDJENJU KAZNA CE BITI 10 GODINA!

….

Izvršiteljka iz Novog Sada Jasna Brčkalović uzela 19 hiljada dinara na dug od 26 dinara! DRZAVO REAGUJ IZVUKLA SE!

Stanišićevo ubistvo je jedno od mnogih u nizu iza kojeg se krije surovi „kavački klan“, po čijem nalogu su radili i Veljko Belivuk i „njegovi vojnici“ na čelu sa Markom Miljkovićem. Ipak, na osnovu informacija koje poseduje 24sedam, Stanišićeva likvidacija bila je ključna u otkrivanju svih surovih zločina ovih klanova, što je pomoglo policiji da liši slobode gotovo sve pripadnike ovih kriminalnih organizacija.

POSTANITE NAS NOVINAR…

Ako imate informaciju koju treba da zna celokupna srpska javnost, ako imate bilo kakav problem, a policija ili bilo koji drzavni organ nece da vam pomogne, na pravom ste mestu! Ako imate fotografiju koju mora da vidi Srbija, ne gubite vreme! Pošaljite nam vest koju ćemo mi, ako za to ima potrebe, i dodatno proveriti. A potom čitajte u feljtonu ili na portalu feljton.rs.

Za naše najvrednije insajdere pripremili smo brojne poklone iznenađenja i vredne nagrade.

pisite nam

feljton.rs@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

(FELJTON.rs/informer)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

20 − = 18

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)