G-E0EWZBLP0V
среда , 7 децембра 2022
Home / DRUŠTVO / Besmisleno poređenje Vučića sa Titom! Ali sa Enver Hodžom moze da stane uz rame!

Besmisleno poređenje Vučića sa Titom! Ali sa Enver Hodžom moze da stane uz rame!

FELJTON.rs
09.11.2021.

Kao dugogodišnjem čitaocu, prijatelju i saradniku FELJTON.rs nije mi prijatno da ukazujem na etičke i profesionalne prekršaje koji se, srećom, u feljton.rs retko pojavljuju ali kada se pojave imaju, po uređivačku koncepciju, efekat one krave koja daje deset litara mleka a zatim udari nogom u sud i sve mleko prospe.

Besmisleno poređenje Vučića sa Titom 1

PROČITAJTE JOŠ:

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

….

Slučaj „MANIJAK ZA VOLANOM“ još uvek u fioci Tužilaštva! MAMA POKUSAVA DA ZASTITI SINOVE DIVLJAKE!

….

PAZNJA lanac LIDLOVIH PREVARA SE PROSIRIO PO CELOJ SRBIJI! FELJTON.rs je pokrenuo OZBIZLJNU AKCIJU;STOP LIDL! PREVARA..

Zato je na njih potrebno ukazivati makar koliko tema bila marginalna i bez veze sa savremenim trenutkom.

Poslednji primer za ovo nalazimo u tekstu od 4. novembra posvećenom Vučićevom debaklu kada je govor držao pred praznom salom, a izvesni Slobodan Prvanović iz Instituta za fiziku (verovatno za „fiziku spoljne politike“) zamoljen da to komentariše izjavljuje, sa samouverenošću tipičnom za diletante, da je i Tito svoje „istorijske govore“ u Ujedinjenim nacijama držao pred praznom salom.

Naravno, ovo je gruba laž i kompletna izmišljotina.

Tito je svega dva puta govorio na Generalnoj skupštini OUN, 1960. i 1963. godine, i oba puta pred dupke punom salom, kao što se to događalo i na svim drugim međunarodnim skupovima na kojima je govorio.

Njegov govor pažljivo su slušali ne samo predstavnici nesvrstanih zemalja, za koje je Tito bio i lider i učitelj, već i predstavnici svih zapadnih zemalja radoznali da vide i čuju čoveka koji je Staljinu rekao „ne“ i narušio monolitno jedinstvo realnog socijalizma.

Bili su prisutni i predstavnici socijalističkih zemalja jer bi njihovo odsustvo, nakon pomirenja SSSR-a i Jugoslavije 1955. godine, imalo karakter otvorenog bojkota.

NE PROPUSTITE……

NOVI DOKAZI ISPLIVALI-DRAGAN DJURIC „ZA 4 GODINA NA SLOBODI“! NA PONOVNOM SUDJENJU KAZNA CE BITI 10 GODINA!

….

Izvršiteljka iz Novog Sada Jasna Brčkalović uzela 19 hiljada dinara na dug od 26 dinara! DRZAVO REAGUJ IZVUKLA SE!

Svako je, dakle, imao svoje motive, ali kakve je motive imao gospodin Prvanović da izmisli ovako ordinarnu laž i da državnika svetskog formata, kakav je bio Tito, poredi sa jednim vođom fudbalskih navijača i svodi ga na njegov nivo – to ostaje nejasno, osim ako se ne radi o čistoj ideološkoj pakosti.

U svakom slučaju, ovaj primer pokazuje da novinar nije dužan da u novine pusti baš svašta što sagovorniku padne na pamet.

A ako uz to novinar izrečenu besmislicu stavi još u podnaslov svoga teksta kako bi izrazio svoje slaganje sa njom i skrenuo pažnju čitaocima na to „otkriće“, onda više nije u pitanju omaška već greška u konstrukciji.

Autor je potpredsednik Saveza antifašista Srbije…

Enver Hodža bio je premijer Albanije, ali njegove političke ambicije išle su dalje od ovako beznačajne pozicije i zato je odlučio da na sebe preuzme sve državne pozicije tako postajući „Drug-predsedavajući-premijer-ministar inostranih poslova-glavnokomandujući kompletne Albanije“.

Hodža je takođe zabranio posedovanje televizora u boji i pisaćih mašina sve do 80-ih godina prošlog veka, zato što je smatrao da će to odvući ljude od albanskog načina života, koji je naravno bio pod velikim uticajem komunizma.

Kao i veliki broj diktatora širom sveta Hodža je često koristio dvojnike usled straha od potencijalnog atentata. Međutim, daleko od toga da su ti ljudi bili dobrovoljci, Hodža je jednom prilikom kidnapovao seoskog zubara koji je podsećao na njega i potom naredio plastičnu operaciju kako bi povećao sličnost.

Jedina stvar koja je Envera Hodžu plašila više od atentata bila je invazija Sovjetskog saveza. Na sebi jedinstven način odlučio je da bi prava stvar, koja bi odvratila Sovjete, bila izgradnja 750.000 bunkera širom zemlje. Albanija je bila znatno mala zemlja sa svega 3 miliona stanovnika tako da se danas ova odluka čini pomalo iracionalnom, ali stvari dolaze u perspektivu kada se u obzir uzme činjenica da je u najveći broj tih bunkera mogla da stane samo jedna osoba.

POSTANITE NAS NOVINAR…

Ako imate informaciju koju treba da zna celokupna srpska javnost, ako imate bilo kakav problem, a policija ili bilo koji drzavni organ nece da vam pomogne, na pravom ste mestu! Ako imate fotografiju koju mora da vidi Srbija, ne gubite vreme! Pošaljite nam vest koju ćemo mi, ako za to ima potrebe, i dodatno proveriti. A potom čitajte u feljtonu ili na portalu feljton.rs.

Za naše najvrednije insajdere pripremili smo brojne poklone iznenađenja i vredne nagrade.

pisite nam

feljton.rs@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

(FELJTON.rs/danas)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

WC Captcha − 2 = 5

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)