G-E0EWZBLP0V
среда , 7 децембра 2022
Home / CRNA HRONIKA / GORAN JE IMAO TAJNU ZBOG KOJE JE MOŽDA UBIJENA CELA PORODICA ĐOKIĆ: Novi detalji iz istrage, ubica je imao samo JEDAN problem

GORAN JE IMAO TAJNU ZBOG KOJE JE MOŽDA UBIJENA CELA PORODICA ĐOKIĆ: Novi detalji iz istrage, ubica je imao samo JEDAN problem

CRNA HRONIKA FELJTON.rs
15.10.2021.

Prošlo je 20 dana od ubistva vlasnika menjačnice u Aleksincu Gorana Đokića (47), njegove supruge Gordane (46) i njihove dvadesetpetogodišnje ćerke Lidije, ali i pored intenzivne policijske potrage, osumnjičenih za nezapamćeni zločin i dalje nema. Ono što je sve jasnije je da motiv svirepe likvidacije čitave porodice nije bilo isključivo koristoljublje već Goranovi poslovi, o kojima čak ni najbliža rodbina nije znala ništa. Na osnovu pronađenih tragova, rekonstruisani su poslednji trenuci života Đokića, ali ključni tragovi, kao što su oružje iz kojih su usmrćeni, i dalje fale.

Organi gonjenja veruju da je ubica imao samo jedan problem, kako da uđe u vozilo porodice Đokić, a da je nakon toga, samo sproveo dobro razrađen plan.

PROČITAJTE JOŠ:

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

PAZNJA lanac LIDLOVIH PREVARA SE PROSIRIO PO CELOJ SRBIJI! FELJTON.rs je pokrenuo OZBIZLJNU AKCIJU;STOP LIDL! PREVARA..

„Nesumnjivo je da je duže vreme pratio njihovo kretanje, zato se proveravaju kamere video nadzora u Moravcu kako bi se utvrdilo prisustvo neke osobe koja nije imala opravdanog razloga da se tu zadržava. Sve ukazuje da ih je 26. septembra nakon što su oko ponoći krenuli put Aleksinca od kuće Goranove majke u Moravcu, neko presreo, a zatim ušao u njihov automobil. Jedini problem ubici je predstavljalo baš to, kako da inače nepoverljivog Đokića navede da ga pusti u kola. Za to postoje dve mogućnosti, ili ga je poznavao, što je verovatnije ili se prerušio u uniformu, što bi Gorana navelo da pomisli da je policijski službenik. Kad se našao u vozilu, bilo mu je lako, Goran je bio praktično invalid zbog problema sa kukovima, ne bi mogao da mu se ozbiljnije suprotstavi čak i da nije bio naoružan“, navodi sagovornik upoznat sa ovim slučajem.

Aleksinac, porodica Đokić
FOTO: MARKO SMILJKOVIĆ

„Gordana je po prirodi bila mirna i plašljiva žena, a Lidija je verovatno bila uspaničena. Sve ukazuje da je prvo pucao u Gordanu sa zadnjeg sedišta, metak je pogodio u grudi, ali moguće je da nije odmah umrla. Na taj način je Goranu stavio do znanja da je spreman na sve. Pretpostavlja se da je onda Lidiji, za koju je znao da bi Goran za nju učinio sve, stavio pištolj na čelo i prinudio ga da ode do stare separacije u ataru sela Moravac. On se verovatno nadao da će ubica bar nju poštedeti, pa je pristajao na sve. Kada su došli do mesta zvanog Dudine bare, pucao je u sve troje, čak i u već ranjenu, a možda i mrtvu Gordanu. Na tom mestu su za sada pronađene tri čaure koje potvrđuju ovu verziju događaja kao i veća količina krvi što je dokaz da su tu usmrćeni, a zatim i spaljeni“, dodaje izvor.

Mada se spekulisalo da je porodica možda usmrćena Goranovim pištoljem, ta mogućnost je isključena.

„Đokić je imao oružje koje je, kao verujemo, nosio sa sobom, ali radi se o revolveru. To oružje ima burence, ne izbacuje čaure. Ona koja je nađena u kolima i ostale pronađene na mestu ubistva su kalibra devet milimetara i ispaljene su iz pištolja. Ne isključuje se mogućnost da ga je ubica sakrio, bacio u reku ili ga se na drugi način otarasio. Ovo iz razloga što je kriminalcima poznato da se na osnovu čaura može doći do oružja. Tragovi udarne igle na čauri kao i urezi koji na njoj ostaju prilikom prolaska kroz cev su jedinstveni, kao otisak prsta. Probnim pucanjem i poređenjem tokom balističke analize, nesumnjivo se može utvrditi da li je pucano iz istog oružja. Proveriće se i čaure iz ranijih krivičnih dela da bi se ustanovilo eventualno poklapanje da bi se utvrdili da li je isto oružje nekada korišćeno što može dovesti do identifikacije izvršioca“, objašnjava sagovornik.

NE PROPUSTITE……

NOVI DOKAZI ISPLIVALI-DRAGAN DJURIC „ZA 4 GODINA NA SLOBODI“! NA PONOVNOM SUDJENJU KAZNA CE BITI 10 GODINA!

Izvršiteljka iz Novog Sada Jasna Brčkalović uzela 19 hiljada dinara na dug od 26 dinara! DRZAVO REAGUJ IZVUKLA SE!

Nesumnjivo je da su Đokići opljačkani, ali sve ukazuje da to nije bio jedini razlog za njihovo pogubljenje.

„Da je samo želeo da ih opljačka, izvršilac bi to mogao da učini na mnogo benigniji način. S obzirom na to da ih je pratio, znao je gde su ostavili vozilo u kojem je Goran držao novac. Mogao je da ga ukrade, imao je mogućnost da iz zaustavi na prevaru ili uz oružanu pretnju, da ih istera iz kola i da se tako domogne novca. Takođe, nakon ubistva mogao je da uzme Goranove ključeve od stana i menjačnice i da ukrade novac koji se tamo nalazio. Imao je vremena, jer je njihov nestanak prijavljen tek posle dva dana. Međutim, stan nije bio ispreturan, u njemu je bilo novca, a ista stvar je bilo u menjačnici, novac nije diran. Onaj kome je na umu samo pljačka, odneo bi i nakit žrtava, što se nije desilo. Sve ukazuje da je Đokiće mnogo mrzeo i to istragu usmerava ka onima koji su od Gorana pozajmljivali novac. Ali tu je policija naišla na ćorsokak jer sveske sa imenima dužnika nema, ili je izvršilac spalio ili je odneo sa sobom kao i Goranovo oružje. Ni od kakve pomoći u njihovoj identifikaciji nije ni Goranova rodbina jer on ni najbližima nikada nije govorio detaljnije o svojim poslovima. Na pitanje kako mu ide posao, uvek bi lakonski odgovarao sa: – Dobro je, dobro ! I tu bi stavio tačku“, dodaje izvor.

Više se ne isključuje mogućnost da je bio samo jedan, ali dobro pripremljen ubica.

„Moguće je da je radio sam, vrlo verovatno da je nosio rukavice jer manjkaju tragovi koje bi inače morao da ostavi. Nakon što je spalio vozilo desetak kilometara dalje od mesta gde je likvidirao porodicu, nije mu bio neophodan prevoz. Imao je vremena, bilo je gluvo doba noći, a tek nekoliko kilometara ga je delilo od Donje Trnave i Tešice“, kaže sagovornik upućen u ovaj slučaj.

Smatra da ima rešenje za misteriju kako niko nije primetio vatru koja je gorela i u Dudinim barama i u šumi gde su kola spaljena.

„Na mestu gde su nađena tela bilo je tragova paljevine i od ranije. Meštani su tu spaljivali smeće, stare gume, pa čak i da je neko primetio vatru i u gluvo doba noći, mogao bi pomisliti da je to posledica takve aktivnosti. Još teže je bilo primetiti paljevinu automobila jer je bio sakriven u dubokoj šumi, dalje od naseljenih mesta“, navodi izvor.

Ono što može biti dodatni trag u istrazi je što su Đokići pogubljeni kod stare separacije u Moravcu, a vozilo je spaljeno takođe kod separacije u Tešici pa nije nemoguće da je ubica nekada bio angažovan na radovima na eksploataciji peska.

Da podsetimo, Đokići su nestali u noći između 26. i 27. septembra a nakon potrage tokom koje su korišćeni i policijski helikopteri, njihova tela pronađena su 2. oktobra u jami pokrivenoj daskama.

POSTANITE NAS NOVINAR…

Ako imate informaciju koju treba da zna celokupna srpska javnost, ako imate bilo kakav problem, a policija ili bilo koji drzavni organ nece da vam pomogne, na pravom ste mestu! Ako imate fotografiju koju mora da vidi Srbija, ne gubite vreme! Pošaljite nam vest koju ćemo mi, ako za to ima potrebe, i dodatno proveriti. A potom čitajte u feljtonu ili na portalu feljton.rs.

Za naše najvrednije insajdere pripremili smo brojne poklone iznenađenja i vredne nagrade.

pisite nam

feljton.rs@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

(FELJTON.rs/kurir)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

WC Captcha − 1 = 2

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)