FELJTON.rs
05.09.2021.
Ako ne znate šta da spremite za današnji ručak, predlažemo pohovane tikvice iz rerne
Možete ih servirati uz sir ili neku salatu.
Sastojci:
1 srednja tikvica (žuta ili zelena)
4 jaja
200 g kukuruznog brašna
4 kašike ulja ili maslaca manji komadić
pola veze peršunovog lišća
so, beli luk u prahu
Priprema:
Tikvice samo dobro operite, ne gulite. Izrežite na tanke krugove i posolite. Pustite da malo odstoje i otpuste višak tečnosti pa ih ocedite.
Jaja umutite sa malo belog luka u prahu, posolite i dodajte sitno iseckano peršunovo lišće.Tikvice uvaljajte u kukuruzno brašno, jaja pa opet u brašno. Složite na tepsiju koju ste prethodno premazali uljem. Odozgo prelihte svaku sa uljem i pecite na 200 stepeni oko 20 min.
POSTANITE NAS NOVINAR…
Ako imate informaciju koju treba da zna celokupna srpska javnost, ako imate bilo kakav problem, a policija ili bilo koji drzavni organ nece da vam pomogne, na pravom ste mestu! Ako imate fotografiju koju mora da vidi Srbija, ne gubite vreme! Pošaljite nam vest koju ćemo mi, ako za to ima potrebe, i dodatno proveriti. A potom čitajte u feljtonu ili na portalu feljton.rs.
Za naše najvrednije insajdere pripremili smo brojne poklone iznenađenja i vredne nagrade.
pisite nam
feljton.rs@gmail.com
Pratite nas na društvenim mrežama
https://www.instagram.com/feljton.rs/
https://www.facebook.com/feljton.rs
(FELJTON.rs/informer)