G-E0EWZBLP0V
четвртак , 25 априла 2024
Home / SRBIJA / OSTAO SAM BEZ SUPRUGE I NEROĐENOG DETETA SA DVE MALE ĆERKICE! Suprug preminule trudnice: Plašili smo se da se vakciniše!

OSTAO SAM BEZ SUPRUGE I NEROĐENOG DETETA SA DVE MALE ĆERKICE! Suprug preminule trudnice: Plašili smo se da se vakciniše!

DRUŠTVO FELJTON.rs
24.08.2021.

Izgubio sam suprugu i nerođeno dete. Ostadoh sam sa dve ćerkice, jedna ima pet i po, a druga sedam godina, kaže za Kurir suprug preminule trudnice Milijane Radovanović (31) iz Vlasotinca Darko Radovanović (36).

– Pakao je počeo 31. jula, kad je supruga dobila temperaturu 37,5. Bila je subota, a već u ponedeljak je počela da kašlja. Posumnjao sam na kovid jer je i moj otac imao iste simptome ranije, pa je potom završio s teškom kliničkom slikom. U ponedeljak sam odveo suprugu da se testira, verovatno smo već bili zakasnili. Nije bila vakcinisana. Plašili smo se da se vakciniše dok je u drugom stanju, ali u kući smo svi vakcinisani. Ja sam i preležao virus i primio obe doze – priča Darko drhtavim glasom i dodaje da su je testirali u bolnici u Leskovcu i da su joj stigli pozitivni nalazi na koronu.

Prema njegovim rečima, lekari su im rekli da ona mora da bude hospitalizovana u kovid bolnici u Kruševcu jer je trudna i tog 2. avgusta spakovao joj je stvari za bolnicu.

– Nekoliko sati smo čekali sanitet da dođe po nju i odveze je u Kruševac. Bila je dobro, imala je lakše simptome. Nisam ni slutio da će to biti poslednji put kad ću je videti živu. Hrabrio sam je da će sve biti dobro iako sam i sam bio uplašen. Svakog dana smo se čuli telefonom nakon što je ostala u bolnici. Govorila mi je da se oseća bolje. A onda joj se stanje pogoršalo. Pomenula mi je da će je opet testirati kako bi je prebacili na ginekologiju u Nišu i taj poslednji test je bio negativan iako joj je bilo veoma teško – tvrdi Darko, inače vojno lice, i dodaje da mu je jako žao zbog toga što ga niko od lekara nije obavestio o njenom zdravstvenom stanju i o pogoršanju njene kliničke slike:

– Možda je beba mogla da bude spasena pre nego što je njoj pozlilo uveče… Ostao sam bez dva života. Poslednji put su se, kaže, čuli 18. avgusta u 17.45. – Rekla mi je: „Ne mogu da izdržim, priključena sam na kiseonik.“ Preminula je posle nekoliko sati, 19. avgusta u jedan sat posle ponoći. Meni su javili u 8 ujutru… Srce joj nije izdržalo, izgubila je bitku i život, a ja sam ostao sam, bez najveće ljubavi u životu, sa dve ćerkice – kroz suze priča Darko i dodaje: – Jedna ćerkica ima pet i po godina, a druga je sada od septembra đak prvak. Kreće u školu pa je jedva čekala da joj mama kupi sveske, ali mame više nema…

Meštani Vlasotinca rekli su za Kurir da je ovo nezapamćena tragedija u ovom mestu, da se ugasi jedan mladi život, a iza majke ostanu dve male devojčice i neutešni suprug. – Umesto iz Kruševca da dođe kući i da u sreći sačekaju rođenje trećeg deteta, ona je iz bolnice stigla na Vlasotinačko groblje. Tuga velika – kazale su nam komšije.

TUŽNA SUDBINA

Milijana i sama ostala bez majke kad je imala 13 godina

Milijana Radovanović je rodom iz Medveđe. Meštani Medveđe su rekli da je ova mlada žena iza sebe ostavila i dva brata i oca, a da joj je majka umrla kad je imala 13 godina, prenosi Jugmedija.

EPIDEMIOLOG DR RADMILO PETROVIĆ

Vakcina je sigurna za trudnice, spasla bi joj život

dr Radmilo Petrović, epidemiolog, Radmilo Petrović
FOTO: ANA PAUNKOVIĆ

Epidemiolog dr Radmilo Petrović rekao je za FELJTON.rs da bi vakcina protiv koronavirusa sigurno spasla ovu trudnicu.

– Ljudi se plaše i ne znaju, ali i ova i sve druge trudnice mogu da se vakcinišu posle 12. nedelje trudnoće, to jest posle trećeg meseca. Vakcina ne bi štetila ni plodu a ni majci. Ublažila bi kliničku sliku i ne bi došlo do smrti. Ostaje preporuka svim trudnicama da se vakcinišu kako ne bi došlo do najgoreg mogućeg scenarija – istakao je dr Petrović.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

+ 48 = 51

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)