G-E0EWZBLP0V
четвртак , 25 априла 2024
Home / SRBIJA / RADNIK HOTELA OTKRIO DETALJE TUČE BJELE I GAGE: Svi smo čekali fajront i da odu u svoje sobe, a onda je nastalo pesničenje

RADNIK HOTELA OTKRIO DETALJE TUČE BJELE I GAGE: Svi smo čekali fajront i da odu u svoje sobe, a onda je nastalo pesničenje

CRNA HRONIKA FELJTON.rs
23.08.2021.

To se dogodilo pred fajront. Glumci, inače, sede za raznim stolovima i tako razgovaraju, na daljinu, tako su njih dvojica dobaci nešto jedan drugom, a mi koji radimo ovde uopšte nismo primećivali to, jer takva situacija se događa svaki dan. Ništa nije slutilo da će doći do sukoba. Svi smo očekivali da odu u svoje sobe. Odjednom smo i mi, i ovi sa recepcije, i drugi radnici videli pesničenje. To je kratko trajalo – priča nam jedan od radnika hotela.

Naime, glumac i producent Dragan Bjelogrlić biće u pritvoru do 25. avgusta u podne jer mu je zbog nasilničkog napada na režisera Predraga Gagu Antonijevića određen pritvor od 48 sati.

Policija nam je potvrdila da je dobila poziv oko 4.00 sata ujutru iz Hotela „Ambasador“ u Nišu, a inspektori u civilu su ga automobilom „Punto“ sproveli u stanicu policije.

Dragan Bjelogrlić napao Antonijevića, dao izjavu u policiji, objavljen i  snimak

Kako saznajemo, Bjelogrlić je dobro i mirno prihvatio to što da se nađe iza rešetaka. Na izlasku iz stanice policije rekao je novinarima „Dobro je, dobro“, a tako je i prihvatio ovu određenu meru tužilaštva.

Javnost u Nišu je pomalo zgrožena ovim incidentom kome je veruje se kumovao alkohol, a pogotovu nakon snimka koji je postao viralan na društvenim mrežama.

EKSKLUZIVNI SNIMAK: Pogledajte kako Bjelogrlić brutalno tuče Antonijevića  (VIDEO)

Bjelogrlić možda dobije kaznu ili do tri ili do pet godina zatvora, zavisno od stepena povrede koju je naneo.

– Postoji nasilničko ponašanje prve i druge kategorije. Prva kazna je do tri, a druga do pet godina zatvora. Stepen kvalifikacije zavisi od stepena povreda odnosno kako se kvalifikuje povreda nakon medicinskog pregleda. Znači, kazna može u oba slučaja da bude po nekoliko meseci, ali maksimalno ili tri ili pet godina – rečeno nam je u Palati pravde u Nišu.

Slaviša Lekić podržao Dragana Bjelogrlića!

Nakon zadržavanja od dva dana, postoji mogućnost da se poznati glumac pusti na slobodu, ali postoji mogućnost i da mu se odredi do 30 dana pritvora kako ne bi uticao na neke eventualne neispitane svedoke.

Policija i Osnovno javno tužilaštvo iz koga nam je potvrđeno da mu je određeno 48 sati pritvora bi trebalo da pogleda još jedan snimak koji postoji iz hotela, a gde se bolje vidi kako Bjelogrlić prilazi i mučki udara Antonijevića.

VODE GA U PRITVOR, A ON UMIRE OD SMEHA: Pojavio se snimak Bjelogrlića sa  policijom! (VIDEO)

U Osnovnom javnom tužilaštvu kažu da sledi ispitivanje svedoka koji su prisustvovali u tom napadu, ali nije poznato zašto nije pozvana glumica Katarina Radivojević koja je navodno sedela za Bjelogrlićevim stolom.

– Osumnjičeno lice se tereti za krivično delo nasilničko ponašanje – rekao nam je zamenik portparola Vladimir Stanojević.

SNIMAK NAPADA U HOTELU Bjelogrlić pet puta udario Gagu Antonijevića, kolege  ga jedva zaustavile (VIDEO)

Zbog ovog incidenta odmah je sazvana vanredna sednica Saveta festivala koja je zaključila da je to pojedinačni slučaj i da neće uticati na održavanje festivala.

– To se dogodilo na marginama festivala i to sa organizacijom nema nikakve veze. Video sam snimak, ali ne znam šta bih rekao o tom privatnom sukobu. Veomna mi je žao što se to dogodilo, ali to je nemoguće kontrolisati – rekao je Srđan Savić, direktor organizatora Niškog kulturnog centra.

Sve o korupcionaškoj aferi koju je Antonijević RASKRINKAO: Evo zašto je  Bjelogrlić nudio mito, Gaga ODBIO - Objektiv

Glumci filma „Nečista krv – greh predaka“ su se dogovorili da ne daju zasebne izjave ovim povodom, a glumica Radivojević nije samo odbila da keže nešto o ovom incidentu kome je prisustvovala već je odmahnula rukom, potvrdivši svoj stav i „pobegla“ s konferencije za novinare.

– Lični odnosi ne mogu da budu iznad smisla festivala. Uvek ima nesuglasica i svako bi trebalo da bude svestan konsekvenci. Ono što je važno je da festival sačuva dostojanstvo koje se ovde tradicionalno neguje – rekao je Svetislav Bule Goncić, član žirija na festivalu.

POSTANITE NAS NOVINAR…

Ako imate informaciju koju treba da zna celokupna srpska javnost, ako imate bilo kakav problem, a policija ili bilo koji drzavni organ nece da vam pomogne, na pravom ste mestu! Ako imate fotografiju koju mora da vidi Srbija, ne gubite vreme! Pošaljite nam vest koju ćemo mi, ako za to ima potrebe, i dodatno proveriti. A potom čitajte u feljtonu ili na portalu feljton.rs.

Za naše najvrednije insajdere pripremili smo brojne poklone iznenađenja i vredne nagrade.

pisite nam

feljton.rs@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

(FELJTON.rs/kurir)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

46 + = 53

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)