G-E0EWZBLP0V
петак , 26 априла 2024
Home / CRNA HRONIKA / NASMEJANI KOLJAČ VELJE NEVOLJE PATENTIRAO ČUPANJE NOKTIJU I…. A tek šta je radio sa očima žrtava… NA SVE NAČINE POKUŠAVAO DA SE DODVORI BELIVUKU I MESARU!

NASMEJANI KOLJAČ VELJE NEVOLJE PATENTIRAO ČUPANJE NOKTIJU I…. A tek šta je radio sa očima žrtava… NA SVE NAČINE POKUŠAVAO DA SE DODVORI BELIVUKU I MESARU!

FELJTON.rs
18.08.2021.

Srđan Lalić (35) dokazivao se šefovima klana Veljku Belivuku (36) i Marku Miljkoviću (29) tako što je smišljao najsurovije načine za mučenje. Žrtvama je lično kleštima čupao nokte, pekao ih, sekao i vadio im oči

Srđan Lalić (35), visokopozicionirani član koljačke bande Veljka Belivuka (36) i Marka Miljkovića Mesara (29), dokazivao se svojim šefovima tako što je smišljao najsvirepije metode mučenja u „kući strave“ u Ritopeku! Lalić je praktično „patentirao“ čupanje noktiju žrtvama armiračkim kleštima i lično je nesrećne ljude pekao peglom, vadio im oči i sekao ih po butinama i zadnjicama, da bi trpeli što veću bol!

Najgore bilo Lazaru

O Lalićevim zastrašujućim metodama mučenja saznalo se iz prepiski sa šifrovanih „skaj“ telefona, koje su koristili članovi klana, ali i iz svedočenja pohapšenih mafijaša.

Tako je utvrđeno da je Srđan, koji je inteligentan i fakultetski obrazovan, nabavio kodirane „skaj“ telefone za ceo klan, što ga je i zbližilo sa Veljom Nevoljom i Mesarom. Međutim, Laliću to nije bilo dovoljno, već je želeo da se dokaže i jezivim iživljavanjem nad žrtvama klana, koji su svirepo mučeni, ubijeni, iskasapljeni i samleveni u mašini za mlevenje mesa u takozvanoj klanici u Ritopeku. Na zaplenjenim fotografijama sa „skaj“ telefona vide se iskasapljena tela najmanje pet žrtava – Aleksandra Gligorijevića Pukija, Gorana Veličkovića Goksija, Lazara Vukićevića, Zdravka Radojevića i Milana Ljepoje.

Prepiska

Brate, Beri Mils čupa nokte, to nisi znao, to je novost, na živo sve, sa armiračkim kleštima

Miloš Budimir

Kako je utvrđeno, najmorbidniju i najsvirepiju torturu doživeo je Vukićević, koji je 14. avgusta 2020. namamljen u kuću u Ritopeku, gde su ga savladali Lalić, Miloš Budimir i još nekoliko članova klana. Za to vreme Belivuk i Miljković su bili u Crnoj Gori, odakle je Velja Nevolja preko Skaja zahtevao od svojih „vojnika“ u Ritopeku da daju „102 odsto od sebe da Vukićević prođe najgore mučenje“.

O surovosti i čistom zlu koje je zaposelo mozgove ovih sociopata najbolje govori prepiska koju su vodili dok je nesrećni Vukićević mučen u „kući strave“:

Miloš Budimir: „Može Beri Mils (šifrovano ime Srđana Lalića, pogledajte okvir), on je majstor za nokte da ti sredi.“

Marko Budimir, Milošev brat: „A ti samo kolješ, zaboravio sam.“

Miloš Budimir: „Ne, brate, Beri Mils čupa nokte, to nisi znao, to je novost, na živo sve, sa armiračkim kleštima.“

Srđan Lalić: „Hahahahahah.“

Jezivo! Mašina za mlevenje mesa u Ritopeku

Slični užasni komentari bili su i u drugim porukama razmenjenim u avgustu prošle godine, i to uz fotografije iskasapljenih žrtava:

Belivuk: „Vidi, lutko, Meksiko usred Beograda, hahahah… Ova glava mnogo priča, odsecite je, ahahahahaha…“

Miljković: „Hahahah, samo seckanje, brate.“

Inače, kako je utvrđeno istragom, Lalić je, osim čupanja noktiju, pojedinim žrtvama lično vadio oči, sekao ih po zadnjici i butinama, čime im je nanosio jezivu bol, pekao ih je peglom po leđima i udovima i učestvovao je u komadanju tela i mlevenju ljudskih ostataka u mašini za mlevenje mesa. Prema svedočenjima uhapšenih članova klana, Srđan je jednu žrtvu čak i silovao drškom od sekire!
U optužnici je do detalja opisano kako su samleveni delovi tela žrtava stavljani u džakove, a onda su Belivukovi „vojnici“ sve to odnosili do Dunava i bacali u reku. Zbog toga nijedno telo od ukupno pet žrtava, koliko ih je obuhvaćeno optužnicom, do sada nije nađeno.

Nije im ‘vredan truda’

Lalić se, takođe, sumnjiči i da je u avgustu 2020. učestvovao u svirepom mučenju mladića I. S., koji je otet ispred stadiona Partizana i odveden u specijalni bunker u koji su mogli da uđu samo članovi Belivukove bande. Mafijaši su pomislili da ih I. S. cinkari protivnicima, pa su ga u bunkeru tri dana zlostavljali, tako što su mu u anus nabijali štap za bilijar, ali i bilijarske kugle.

Ovaj nesrećni mladić je ostao živ samo zato što je Belivuk procenio da je I. S. ipak bezopasan po njega, pa Velja Nevolja nije želeo da se trudi oko komadanja leša u Ritopeku, mlevenja u mašini i bacanja delova tela u Dunav.

Podsetimo, Belivuk, Miljković, Lalić i još 27 pripadnika bande uhapšeni su 4. februara i od tada su u pritvoru. Terete se da su pod plaštom Partizanove navijačke grupe „Principi“ ubijali ljude, reketirali i dilovali drogu i bili praktično ogranak zloglasnog crnogorskog „kavačkog klana“ u Srbiji. E. I.

Divio se vođi arijevske bande

Srđan Lalić je na aplikaciji Skaj koristio ime „Beri Mils“, koji je bio vođa zloglasne američke zatvorske bande Arijevska braća! Mils je rođen 1948. godine u Kaliforniji, a skoro ceo život, više od 50 godina, proveo je na robiji zbog najtežih krivičnih dela, uključujući ubistva, oružane pljačke, reketiranje i preprodaju droge. Jednom prilikom je skoro odsekao glavu cimeru u ćeliji zbog kockarskog duga. Mils je bio osuđen na četiri doživotne robije i umro je 2018. u zatvoru, kad je imao 70 godina.

POSTANITE NAS NOVINAR…

Ako imate informaciju koju treba da zna celokupna srpska javnost, ako imate bilo kakav problem, a policija ili bilo koji drzavni organ nece da vam pomogne, na pravom ste mestu! Ako imate fotografiju koju mora da vidi Srbija, ne gubite vreme! Pošaljite nam vest koju ćemo mi, ako za to ima potrebe, i dodatno proveriti. A potom čitajte u feljtonu ili na portalu feljton.rs.

Za naše najvrednije insajdere pripremili smo brojne poklone iznenađenja i vredne nagrade.

pisite nam

feljton.rs@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

(FELJTON.rs/informer)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

+ 43 = 49

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)