G-E0EWZBLP0V
субота , 27 априла 2024
Home / REALITY / NADICA ZELJKOVIĆ JE POBEDNIK ZADRUGE 4! Kijina mama nosi kući NAGRADU OD 50.000 EVRA /VIDEO/FOTO/

NADICA ZELJKOVIĆ JE POBEDNIK ZADRUGE 4! Kijina mama nosi kući NAGRADU OD 50.000 EVRA /VIDEO/FOTO/

FELJTON.rs
11.07.2021.

Četvrta sezona najgledanijeg rijalitija u regionu počela je 6. septembra 2020. godine. 54 zadrugara se te noći uselilo u Belu kuću, koja se nalazi na velelepnom imanju u Šimanovcima. Kroz Belu kuću ove sezone prošlo je čak 78 takmičara, a deset meseci nakon početka, Nadica Zeljković je pobedila u Zadruzi 4, koja je osvojila prvo mesto i nagradu od 50.000 evra

05:51 –  Nadica Zeljković je pobednik Zadruge 4! Nadica je dobila 50.000 evra, a Milica Kemez montažnu kuću. Dušica je otkrila da je pobednica ovogodišnje Zadruge, Nadica Zeljković, osvojila 31% glasova, a drugoplasirana Milica, čak 28% glasova publike. Nakon euforije u studiju, Iva je uručila statuu Nadici, koja se zahvalila svima i rekla sledeće: 

– Ne razumem zašto se Kija Kockar čudi što sam ja pobednica, kruška ne može da ima jabuku – istakla je Nadica.

05:43 – Bora Santana poklonio cveće Milici Kemez! Nadica i Milica se pozdravljaju sa Mirelom i Kijom!https://www.youtube.com/embed/cNi98YDRg54

05:39 – Mirela i Kija sa poklonima u rukama čekaju Milicu i Nadicu u studiju!

05:26 – Trubači ušli u Zadrugu! Milica i Nadica krenule ka studiju!

Trubači ulaze u Zadrugu

05:25 – LINIJE ZA GLASANJE SU ZATVORENE!

05:21 – Miljana Kulić u suzama razgovara sa Milanom Miloševićem: „Presrećna sam! Hvala gledaocima koji su glasali za mene! Ovo je najveći uspeh!“ Miljana ušla u studio, sačekao je gromoglasan aplauz!

Miljana gostuje kod Dušice

05:19 – Bora Santana presrećan što je Milica Kemez u TOP 2!

05:14 – Susret Miljane i Marije! Kulićeva sve vreme plače i grli mamu: „Mamice, što si toliko smršala?!“

Marija i Miljana

05:10 – Miljana Kulić je napustila Zadrugu! Ovakav ishod niko nije očekivao jer je važila za prvog favorita. Njen konačan plasman je visoko 3. mesto! Milica ne može da obudza emocije! Sve vreme plače, Nadica i meda je teše i igraju sa njom!

04:55 – Jovana razgovara sa Milanom Miloševićem! Nakon toga je usledio emotivan susret nje i Stefana Karića! On joj poručio: „Bravo, ljubavi!“

04:50 – Jovanu dočekali članovi porodice, ona završila u suzama! Jovanin brat nije želeo da komentariše što je u Zadruzi ostavila dečka i započela vezu sa Stefanom Karićem!

04:49 – Jovana Ljubisavljević je napustila Zadrugu i zauzela 4. mesto! Miljana Kulić od sreće pala na kolena i počela da se trese! U TOP 3 su, pored Miljane, Nadica Zeljković i Milica Kemez!

04:35 –  Fran je rekao, tokom razgovora sa Milanom Miloševićem, kako je Paulin otac znao da je bio sa njom u vezi! Inače, ranije večeras Paulin otac je izjavio kako nije bio upoznat sa Franovom i ćerkinom romansom!

04:30 –  Emotivan susret Frana i njegove majke Gordane!

04:28 – U superfinalu Zadruge ostale su četiri žene: Miljana Kulić, Milica Kemez, Jovana Ljubisavljević i Nadica Zeljković.

04:27 – Voditelj Ognjen Amidžić je digao Frana Pujasa i Jovanu Ljubisavljević! Nakon kraće neizvesnosti, Ognjen je saopštio da je Zadrugu napustio Fran Pujas! On je zauzeo neverovatno 5. mesto!

04:20 – Rialda je obavestila Kenana da je videla njegove poruke sa Teodorom!

04:12 – Kenan u razgovoru sa Milanom Miloševićem rekao kako se ne plaši poruka sa Teodorom Bilanović!

04:10 – Rialda je istakla kako nije očekivala da će Kenan ispasti!

04:05 – Kenan Tahirović je osvojio 6. mesto u superfinalu! On je u dirketnom duelu izgubio od Nadice Zeljković! Njega su napolju sačekali brat i prijatelji!https://www.youtube.com/embed/iL-ua-fJ4hw

03:54 – Sledeći presek je tačno u 04h!

03:38 – Paulin otac tokom njenog razgovora sa Milanom Miloševićem poručio: „Nije joj trebala veza sa oženjenim Tomom Panićem! Mogla je da izađe kao kraljica!“ Paula rekla kako su Fran i Milica njeni favoriti! Paula je rekla kako su Fran i Milica njeni favoriti!

Paula i njen otac razgovaraju sa Milanom

03:33 – Paula prišla Franovoj majci, pa se pozdravile, on se sa Rajskog ostrva uhvatio za glavu!

03:26 – Paula Hublin je deseti finalista koji je napustio Zadrugu! Nakon izlaska, Paula je skočila ocu u zagrljaj, pa počela da plače

03:10 – Aleksandra rekla Milanu Miloševiću kako je prezadovoljna, da joj je Zadruga prelepo iskustvo, kao i da nije očekivala ovako dobar plasman! Dodala i kako se ne kaje zbog veze sa Filipom: „On je bio moj izbor!“

03:06 – Voditeljka Dušica Jakovljević najavila sledeći presek glasova za 03:20!

03:00 – Aleksandra grli majku, plače i izvinjava joj se!

02:58 –  Aleksandra Nikolić je napustila Zadrugu! Nakon što je ispratila sve bivše i suparnicu Maju Marinković, došlo je vreme i da ona napusti imanje! Miljana Kulić završila u suzama!

02:41 – Mišel u razgovoru sa Milanom Miloševićem rekao kako Miljani ipak ne može neke stvari da zaboravi! On je progovorio o sukobu njegove majke sa Marijom Kulić: „Moja majka je osetljiva na te stvari!“

02:30 – Mišelova majka poručila Mariji da ima pozdrave iz MUP-a u Čačku!

02:27 – Mišel prišao Miljaninoj sestri Ani da se pozdravi s njom, a zatim odbio da pruži ruku Mariji! Marija Kulić se pojavila i istakla kako je suzu pustila i Miljanina sestra Ana, nakon što je Mišel ispao. Umešala se Mišelova majka i poručila: „Tek ćete plakati!“

02:21 – Mišel Gvozdenović je osmi finalista koji je napustio Zadrugu! Miljana  jezavršila u suzama, skočila na njega, pa poručila: „Volim te, izvini za sve loše!“ Njega su napolju dočekali baba, mama i dva brata!

02:06 – Novi presek je najavljen za 02:15!

02:01 – Suočavanje Maje i Janjuša! On istakao kako Takiju nikada neće oprostiti što je rekao za njega da je vazduh!

01:53 – Maja Marinković krenula ka studiju Zadruge, sprema se haos sa Janjušem! Ona je oplela po Janjušu, on sedi u ćošku i gori od besa!

Maja i Taki razgovaraju sa Milanom

01:45 – Maja istakla u razgovoru sa Milanom Miloševićem kako joj nije prijatno zbog svađe oca Takija i Janjuša! Taki se izvinjava gledaocima zbog svađe sa Janjušem! Njegova ćerka govori da je Janjuš folirant!

01:36 – Maja Marinković je sedmi finalista koji je napustio Zadrugu! Ona je skočila ocu Takiju u zagrljaj, počela da plače i da se izvinjava, pa poručila: „J*bi ga!“

01:26 – Najavljen je novi presek glasova za 01:30!

01:16 – Car upoznao Mininu majku Ivanu, ne zna šta da joj kaže! Nakon susreta sa Ivanom, Filip je iskreno priznao:

 Nije mi dobro! Ne želim nikoga da vidim! Šta da kažem ženi? Imao sam u životu i previše Mina. Mina i ja smo već sve prošli davnih dana! Jedinu žal imam zbog ove žene koja je stala ispred mene!

01:05 – Filip Car je izbačen iz Zadruge! On je šesti superfinalista koji je večeras napustio Belu kuću! Njega je napolju sačekala porodica. Oni su istakli da im se najviše sviđa Milica Kemez, od svih devojaka sa kojima je bio u Zadruzi! Nisu želeli da komentarišu Minu Vrbaški!

00:50 – Voditeljka Dušica Jakovljević najavila sledeći presek glasova u 01:00h!

00:44 – Stefan Karić poručio u razgovoru sa Milanom Miloševićem kako mu je vreme da se ženi!

00:32 – Stefan Karić je peti finalista koji je napustio Zadrugu! Njegova devojka, Jovana Ljubisavljević nije mogla da zaustavi suze, kada je čula njegovo ime! Stefana su dočekali otac Osman i maćeha Kristina, kao i porodica Jovane Ljubisavljević!

00:17 – Najavljen je novi presek!

00:15 – Maja Marinković plače nakon svađe Takija i Janjuša!

00:04 – Janjuš rekao Milanu kako više nikada neće biti sa Majom Marinković! Poručio Takiju da se pozabavi svojom ćerkom! Janjuš poručio Maji:

– Evo ti ga tvoj tata! Imate istu surlu, samo je tvoja operisana!

23:50 – Marko Janjušević Janjuš je četvrti finalista koji je napustio Zadrugu! Čim je izašao nastao je haos! Janjuš i Taki se posvađali! Majin otac mu poručio: „Ti si za mene vazduh!“, Janjuš uzvratio: „Pričam sa tastom!“

23:38 – Kija se odmah obratila Nadici! Ona završila u suzama! Emotivna scena dirnula sve!

23:31 – Najavljen je novi presek! Neko od superfinalista uskoro napušta Zadrugu!

23:20 – Rialda je po izlasku iz Zadruge, razgovarala sa voditeljom Milanom Miloševićem. Njemu je otkrila da ju je najviše razočarao Nenad Aleksić Ša!

23:06 – Rialda Karahasanović je treći finalista koji je napustio Zadrugu! Kenan je poljubio Rialdu za rastanak! Nju su dočekali majka i prijatelji! Kenan plače za svojom devojkom.

23.05 – Koja Kockar stigla je u Šimanovce.

22:51 – Najavljen je treći presek! Uskoro neko od finalista napušta Zadrugu! 

22:39 – Tara ušla u žestoku svađu sa Đedovićem! Ša ćuti kao zaliven!

Tara i Đedović se svađaju

22:36 – Prvi susret Tare i Ša! Ona mu prišla i poljubila ga, nakon svađe!

22:31 – Bora je pričao o suzama Milice Kemez:

– Ja sam tu za Milicu. Čuo sam se danas sa Mirelom! Podrška joj je iznajmila stan i unapred je plaćen – rekao je on.

22:21 –  Nenad Aleksić Ša je drugi finalista koji je napustio Zadrugu! Njega su dočekali brat Peđa i snaja Svetlana! Ša prišao Leposavi, ona mu okrenula leđa!

22:15 – Napravljen je drugi presek! Neko uskoro napušta Zadrugu!

22:07 – Voditeljka Dušica Jakovljević obavestila gledaoce da se naredni, drugi presek glasova, pravi u 22:15!

21:53 – Lepi Mića je prvi finalista koji je napustio Zadrugu! On je po izlasku prokomentarisao svoje učešće: 

– Mene ne interesuje mesto nego da se vrti priča. Ja sam tu, a oni neka se takmiče – rekao je Mića koji se pridružio Dušici u studiju.

21:45 – Napravljen je prvi presek! Uskoro neko od superfinalista napušta Rajsko ostrvo!

21:36 – Zorica Marković završila u suzama zbog Milice Kemez: „Došla sam po nju, da je vodim kući. Ja nemam žensku decu!“

21:26 – Voditeljka Dušica Jakovljević obavestila gledaoce da se u 21:45h pravi prvi presek glasova! Glasajte za svoje favorite! Iva Grgurić je prva gošća u studiju!

 – Ja sam ponosna na moju titulu, promenila je tok mog života. Mnogo znači biti pobednik Zadruge. Imala sam osećaj da sam bila bačena među vukove i tu sam pobedila sve njih i samu sebe. Ove sezone se ne zna ko će biti favorit, niko se nije pokazao u savršenom svetlu. Na gledaocima je ko će biti pobednik – rekla je Iva.

21:12 – Maja Marinković se izvinjava ocu Takiju, jer je tokom čitavog dana pravila haos oko haljine.

21:09 – Ognjen Amidžić prvi put za večeras pozdravio gledaoce sa Rajskog ostrva. Zajedno sa Amidžićem za stolom su sedeli Stefan Karić, Jovana Ljubisavljević, Maja Marinković i Marko Janjušević Janjus.

21:00 –  Voditeljka Dušica Jakovljević je otvorila finalno veče. Nakon toga usledio je fantastičan vatromet iznad imanja!

Finaliste Zadruge 4 pogledajte u galeriji ispod.

Večeras je veliko finale „Zadruge 4“. Samo jedan će osvojiti prvo mesto i glavnu nagradu od 50.000 evra!

Kako ste već i navikli tokom prethodnih deset meseci, kroz program će vas voditi oni koje najviše volite, a jedan od njih je svakako voditelj Milan Milošević.

Takmičari „Zadruge 4“ učestvovali su, između ostalog, u mnogim nedeljnim zadacima, zanimljivim izazovima, „Zadrugovizijama“, muzičkim obračunima, snimali spotove, film, novogodišnje pesme…

U samo superfinale plasiralo se šesnaestoro veličanstvenih, i to: Mišel Gvozdenović, Milica Kemez, Maja Marinković, Marko Janjuševiće Janjuš, Stefan Karić, Jovana Ljubisavljević, Aleksandra Nikolić, Filip Car, Miljana Kulić, Nadica Zeljković, Kenan Tahirović, Rialda Karahasanović, Lepi Mića, Nenad Aleksić Ša, Fran Pujas i Paula Hublin.

(feljton.rs/informer)

About feljton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

42 − 37 =

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)