G-E0EWZBLP0V
субота , 20 априла 2024
Home / CRNA HRONIKA / OD SRĐANA OSTALE SAMO NOGE: O detaljima užasne smrti kod Niša progovorila bivša partnerka! NIKADA NEĆU ZABORAVITI ŠTA SAM VIDELA

OD SRĐANA OSTALE SAMO NOGE: O detaljima užasne smrti kod Niša progovorila bivša partnerka! NIKADA NEĆU ZABORAVITI ŠTA SAM VIDELA

CRNA HRONIKA FELJTON.rs
10.07.2021.

Selo Krušce kod Niša u šoku je nakon što je sinoć pronađeno beživotno telo Srđana M. (52) u dvorištu njegove porodične kuće. Telo je pronađeno u fazi raspadanja bez ruke i lobanje, a veruje se da je ležalo u dvorištu više od deset dana.

Srđana je identifikovala Ivana Stojiljković, koja je sa pokojnikom bila u vanbračnoj zajednici do pre nešto više od mesec dana, kada je on zbog alkoholizma i nasilja u porodici odveden u psihijatrijsku bolnicu.

Ivana za Telegraf kaže da je Srđanu alkohol upropastio život.

– On je bio divan čovek, kad nije bio pijan. Bio je pažljiv dobar, vredan. Dugo je radio u jednoj firmi, imao je odličnu platu, ali je zbog alkoholizma izgubio posao. Posle izvesnog vremena ponovo se zaposlio, verujte, plata mu je bila 90.000, ali bi on sve to spiskao na alkohol. Čim bi primio platu, kupovao bi flaše… Bio bi u stanju da za sat vremena popije par litara alkohola – kaže Ivana.

Opisujući život sa pokojnim čovekom, navodi da je njegovo pijanstvo upropastilo i njihovu vezu.

– Kad bi popio postojao je agresivan, maltretirao me. Bar tri puta je bio u psihijatrijskog bolnici u Gornjoj Toponici. Poslednji put to je bilo pre oko mesec dana. Tada sam ga prijavila zbog nasilja u porodici. Dobio je zabranu da mi prilazi, ali sam i ja imala zabranu prilaska – iskrena je naša sagovornica.

Iz bolnice je pušten pre dvadesetak dana. Kako Ivana kaže, boravio je kod nekog druga u Mramoru, sa bivšom ženom.

– Poslednji put sam ga videla pre 15-ak dana. Nalazio se ispred svoje kuće, a pošto smo komšije, lepo sam ga uočila. Moja strina sa kojom sam pila kafu mu se obratila rečima: „U šta ovde gledaš?“, pa je on pobegao. To je bilo poslednji put da sam ga videla, jer sam skoro svakodnevno angažovana na berbi višanja. Njegovi prijatelji su mi slali poruke da želi da mu se vratim, ali da je stalno pijan, da ga viđaju kako pada po ulici – dodaje Ivana.

Ona kaže da je sinoć bila kod strine, koja žive u Srđanovom komšiluku da popije kafu, i dodaje da se osećao strašan smrad.

– Pozvala sam jednog mladića da ode da vidi o čemu se radi, a ja sam se vratila kući. Strina mi je javila da je Srđan mrtav, a moja snaja je pozvala policiju. Došla je jedna, pa druga patrola, hitna pomoć, forenzika, inspektori za krvne delikte – drhtavim glasom priča Ivana.

Nakon toga su nju pozvali da identifikuje telo. Ono što je videla, ne može da zaboravi.

– Ostale su samo noge, patike, farmerke i ništa više… Njegov pas i još jedan sivi, koji se tu muva po selu su ga jeli. Desne ruke mu nije bilo, a lobanja je bila odvojena od tela. Strašan stres sam doživela – u suzama govori Ivana dok pokazuje mesto gde je zatekla ostatke svog vanbračnog supruga.

Tvrdi da nema sumnje da je on umro priorodnom smrću.

– Ili je doživeo infarkt, ili mu je pozlilo od alkohola. Tu je pao, nije imao ko da mu pomogne. Ko zna kad je to bilo, s obzirom na to u kakvom stanju smo zatekli telo, modro, naduveno – kaže Ivana.

Telo je upućeno na obdukciju.

(feljton.rs/kurir)

About feljton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

+ 57 = 60

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)