G-E0EWZBLP0V
Home / REGION / Drama u Severininom stanu: Razbojnici vezali kućnu pomoćnicu

Drama u Severininom stanu: Razbojnici vezali kućnu pomoćnicu

FELJTON.rs

14. jun. 2021

Pevačica Severina Kojić danas je doživela pravu dramu, nakon što je stan koji je u njenom vlasništvu obijen i iz njega otuđen vredan nakin.

SeverinaSeverina Foto: Zoran Lončarević

U stan koji se nalazi u Bijeničkoj ulici u Zagrebu, ušli su nepoznati ljudi i vezali kućnu pomoćnicu te ubrzo pobegli u nepoznatom pravcu, navodi portal Slobodna Dalmacija.

Iako poslednjih dana Severina objavljuje fotografije s Maldiva, trenutno se nalazi u Hrvatskoj, a u trenutku pljačke nije bila u stanu.

Ispred zgrade u ovom trenutku se nalazi nekoliko policijskih automobila, dok se u stanu obavlja uviđaj.

„Danas u prepodnevnim satima u stanu koji je u vlasništvu ženske osobe (49) počinjeno je kazneno delo razbojništva nad ženskom osobom u starosti 65 godina od strane dva zasad nepoznata počinitelja uz upotrebu fizičke snage. Tom prilikom je otuđen nakit. Materijalna šteta se još utvrđuje. U događaju nije bilo povređenih osoba. Provodi se daljnje kriminalističko istraživanje u svrhu pronalaženja počinitelja“, rekli su u zagrebačkoj policiji za pomenuti hrvatski portal.

Inače, Severinin prijatelj i saradnik Davor Grubin je za Nova.rs potvrdio da se pljačka dogodila i otkrio da niko nije povređen.

(feljton.rs/nova)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

+ 23 = 26

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.