G-E0EWZBLP0V
Home / POLITIKA / OVO NI HITLER NIJE RADIO! Čist fašizam đilasovskih medija! /FOTO/

OVO NI HITLER NIJE RADIO! Čist fašizam đilasovskih medija! /FOTO/

FELJTON.rs

13.06 2021

Đilasovski portali jos jednom su pokazali kako bi se njihov gazda ponašao kada bi se dokopao vlasti

Naime, juče su se u Novom Sadu okupili članovi i simpatizeri Srpske napredne stranke, na radnom sastanku kako bi između ostalog pozvali i članstvo da uzme aktivno ucešće u izborima za Savete mesnih zajednica u Novom Sadu, koji se održavaju danas. Među prisutnima kojih je bilo nekoliko desetina bio je i Andrej Vučić, brat predsednika Srbije, ali pre svega aktivni član Srpske napredne stranke i čovek koji ne zauzima nijednu državnu funkciju, nema privatne firme, niti račune u Švajcarskoj i drugim zemljama niti gomilu nekretnina kao sto ih ima brat pomenutog Dragana Đilasa, Gojko

Običan, vredni i angažovani član Srpske napredne stranke, što mu zakon ove zemlje dozvoljava kao i svakom drugom građaninu. Đilasu čak i to smeta, verovatno je problem sto je Andrej Vučić živ i što diše vazduh kao i svi drugi građani i ako čitamo naslove sa đilasovskih portala i to bi mu bilo zabranjeno. Čovek je Đilasu kriv što je živ. 


Verovatno je samo poželjno i dobrodošlo kada je neko Đilasov brat, kada ima desetine nekretnina i tada mu treba aplaudirati. Jasno je, poliitika đilasovskih portala je, može se slobodno reći, čist fašizam!

Tekst na đilasovskom portalu

(feljton.rs/informer)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

34 − 30 =

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.