G-E0EWZBLP0V
Home / CRNA HRONIKA / CELA SRBIJA SE DIGLA NA NOGE ZBOG OCA KOJI JE BRUTALNO ŠUTIRAO SINA U ŠKOLSKOM DVORIŠTU: VIDEO GA SA BAKLJOM I MARIHUANOM U RUKAMA

CELA SRBIJA SE DIGLA NA NOGE ZBOG OCA KOJI JE BRUTALNO ŠUTIRAO SINA U ŠKOLSKOM DVORIŠTU: VIDEO GA SA BAKLJOM I MARIHUANOM U RUKAMA

SRBIJA FELJTON.rs
10.06.2021.

Otac divljački tukao sina jer ga je slagao da je na nastavi, a u stvari palio baklju I PUSIO TRAVU sa maturantima.

B.L. (34) iz jednog mesta u niškom okrugu u ponedeljak oko 12:30 časova je sina u školskom dvorištu osnovne škole jer ga je sin slagao!

Kako Kurir nezvanično saznaje, dečak se malo pre incidenta čuo sa ocem i rekao da ima časove.

– Slagao ga je da ima informatiku i prezentaciju. Ipak, neko je ocu javio da je njegov sin sa maturantima zbog čega se uputio u školsko dvorište u kom se to odvijalo. Kada je video sina kako drži baklju, pao mu je mrak na oči i počeo je da ga bije i šutira – priča izvor FELJTON.rs.

Otac koji je šutirao sina u školskom dvorištu osnovne škole saslušan je u Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu i dat je predlog sudu da mu se odredi pritvor do 30 dana.

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

HIT VEST

NAJVECI NOVOSADSKI KRIMINALAC JAVNA IZVRSITELJKA JASNA BRCKALOVA! NAPLACUJE! HOCU 1.225.000 ZA DUG OD 70.000 DIN

– Osumnjičeni je izneo svoju odbranu, nije se branio ćutanjem i zamenik tužioca za sprečavanje nasilja u porodici je dao predlog za određivanje pritvora kako ne bi uticao na svedoke – rekla je za Kurir Aleksandra Vujisić iz Osnovnog javnog tužilaštva iz Niša.

Meštani ovog okruga su u šoku nakon skandala o kom danima priča Srbija. – Taj čovek je sportista, i sin mu je sportista i uopšte ne možemo ovde u kraju da odgonetnemo zašto je to uradio. U medijima piše da je bio pijan što nije tačno. On uopšte ne pije alkohol. Možda je reagovao jer je njegov sin držao baklju, ali nije rešenje da se s detetom u takvim situacijama tako postupa. Stvarno smo svi ovde u čudu – rekao nam je jedan od komšija B.L.

OTAC DIVLJAK: Pogledajte kako je išutirao sina u dvorištu škole dok su njegovi drugari gledali u šoku! JADNO DETE S KIM ŽIVI

00:12

OTAC DIVLJAK: Pogledajte kako je išutirao sina u dvorištu škole dok su njegovi drugari gledali u šoku! JADNO DETE S KIM ŽIVI

U Centru za socijalni rad u ovom mestu za feljton.rs je potvrđeno da nikada nisu imali prijavu za nasilje u porodici iz kuće osumnjičenog.

SLEDECA VEST

UBIŠE BOGA U NJEMU: OSUMNJICEN JE DA JE POKUSAO DA PRODA STOMATOLOSKU OPREMU UKRADENU U NOVOM SADU pogledajte(video)

HIT VEST NE PROPUSTITE…

NAJVECI NOVOSADSKI KRIMINALAC JAVNA IZVRSITELJKA BILJANA PESEVEKA! NAPLACUJE! 136.000 ZA DUG OD 15.000 DIN

Advokat Jovana Ralević za Kurir je rekla da mnogo faktora može uticati na sam ishod slučaja.

– Ukoliko je tačna tvrdnja koja se može pronaći u medijima, da je napadač otac deteta, onda bi se radilo o krivičnom delu nasilje u porodici i to u odnosu na maloletno dete, za to delo je zaprećena kazna zatvora od 2 do 10 godina.

Direktor škole koju pohađa đak za Kurir je rekao da je dečak odmah u utorak bio na nastavi. – Razgovarao sam sa njim, oseća se dobro i rekao je da je dobro. U narednom periodu sa njim će razgovarati psiholog i pedagog, kako bi što lakše prebrodio traumu – rekao je direktor škole.

Inače, najavljena je prosvetna inspekcija koja će doći da vidi da utvrdi da li je sve urađeno po protokolu od strane škole, a od incidenta dva dana je u školi zasedao tim za zaštitu od nasilja.

Škola dobro reagovala

Psiholog Branka Tišma govorila je za Kurir o posledicama koje može da ima stravično prebijeni dečak.

– Deca u tom uzrastu fizički i psihički maltretiranje teško podnose i vrlo je važno kako će reagovati drugi. Važno je da se dete oseća zaštićeno i da sredina, od porodice, drugara i škole odreaguju kako treba. Kako mogu primetiti, pomenuta škola preduzela je sve mere i preventivne aktivnosti i sa prebijenim dečakom, i sa decom koja su nasilje gledala. To je veoma važno za svu tu decu.

Individualni razgovori su bitni jer će upravo oni svesti posledice na minimum. Škola je sve uradila sve kako treba i verujem da će sa dečakom biti sve u redu – rekla je Tišma i dodala da u drugačijim slučajevima, kada okolina ništa ne preduzme, pitanje je koliko oporavak deteta može da traje.

Ministarstvo prosvete reagovalo

Iz Ministarstva prosvete rekli su za Kurir da je ovaj slučaj nasilja nad detetom u školskom dvorištu škola prijavila nadležnom Centru za socijlani rad i policiji.

– Policija je odmah reagovala i privela oca. Takode, škola je o događaju obavestila Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i nadležnu školsku upravu u Nišu. Škola će u okviru svojih nadležnosti pružiti podršku učeniku i sarađivati sa nadležnim institucijama koje su uključene kao spoljna mreža podrške – saopštili su iz Ministarstva prosvete. 

POSTANITE NAS NOVINAR…

Ako imate informaciju koju treba da zna celokupna srpska javnost, ako imate bilo kakav problem, a policija ili bilo koji drzavni organ nece da vam pomogne, na pravom ste mestu! Ako imate fotografiju koju mora da vidi Srbija, ne gubite vreme! Pošaljite nam vest koju ćemo mi, ako za to ima potrebe, i dodatno proveriti. A potom čitajte u feljtonu ili na portalu feljton.rs.

Za naše najvrednije insajdere pripremili smo brojne poklone iznenađenja i vredne nagrade.

pisite nam

feljton.rs@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs+

(feljton.rs/kurir)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

+ 75 = 78

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.