G-E0EWZBLP0V
Home / SRBIJA / LETEĆE PERJE! RUSIJA ĆE STATI UZ SRBIJU NA SEDNICI SB UN, PRESUDA MLADIĆU ZA MOSKVU je ispolitizovana i nepravedna, ZAPAD ČEKA ŽESTOKA REAKCIJA! ŠTA ĆE URADITI KINA?!

LETEĆE PERJE! RUSIJA ĆE STATI UZ SRBIJU NA SEDNICI SB UN, PRESUDA MLADIĆU ZA MOSKVU je ispolitizovana i nepravedna, ZAPAD ČEKA ŽESTOKA REAKCIJA! ŠTA ĆE URADITI KINA?!

FELJTON.rs
08.06.2021.

Prva reakcija iz Rusije: Presuda Mladiću ispolitizovana, pristrasna i nepravedna

Presuda generalu Ratku Mladiću je ispolitizovana, pristrasna i nepravedna, izjavila je članica Odbora Dume za međunarodna pitanja Jelena Panjina.

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

HIT VEST

NAJVECI NOVOSADSKI KRIMINALAC JAVNA IZVRSITELJKA JASNA BRCKALOVA! NAPLACUJE! HOCU 1.225.000 ZA DUG OD 70.000 DIN

– Međunarodni sud za bivšu Jugoslaviju se u svom radu uvek rukovodio političkim, a ne pravnim kriterijumima. Nije slučajno to da su 70 odsto optuženih i osuđenih u tom sudu – Srbi – rekla je Panjina.

Ona je dodala da rad Haškog suda i Mehnizma koji ga je nasledio pokreće brojna pitanja.

– Ne sme se dozvoliti da se mehanizmi međunarodne pravde koriste kao instrumenti političkog obračuna sa liderima koji su za Zapad nepoželjni – rekla je Panjina.

Podsetimo, Žalbeno veće Mehanizma za krivične sudove u Hagu potvrdilo je na drugom stepenu prvostepenu presudu na doživotnu robiju protiv bivšeg komandanta Vojske Republike Srpske.

Žalbeno veće odbilo je sve žalbe odbrane Ratka Mladića, uz suprotno mišljenje predsedavajućeg veća, sudije Prisce Matimbe Nijambe.

Među odbijenim su i žalbe na delove presude koji govore o genocidu u Srebrenici, udruženom zločinačkom poduhvatu, žalbe u vezi sa drugim delima u Srebrenici, „terorisanjem“ Sarajeva i uzimanjem pripadnika UN za taoce.

Mladić je osuđen sa obrazloženjem da je „značajno doprineo izvršenju genocida u Srebrenici i drugih ratnih zločina počinjenih na teritoriji Bosne i Hercegovine“.

SLEDECA VEST

UBIŠE BOGA U NJEMU: OSUMNJICEN JE DA JE POKUSAO DA PRODA STOMATOLOSKU OPREMU UKRADENU U NOVOM SADU pogledajte(video)

HIT VEST NE PROPUSTITE…

NAJVECI NOVOSADSKI KRIMINALAC JAVNA IZVRSITELJKA BILJANA PESEVEKA! NAPLACUJE! 136.000 ZA DUG OD 15.000 DIN

Osuđen je pod 10 od 11 tačaka optužnice, a Žalbeno veće odbilo je žalbu Tužilaštva na oslobađanje Mladića od krivice po tački jedan optužnice, koja ga je teretila za genocid u šest opština BiH: Foči, Ključu, Kotor-Varoši, Prijedoru, Sanskom Mostu i Vlasenici.

U toku dana očekuje sednica Saveta bezbednosti UN, na kojoj će posle izricanja presude generalu Ratku Mladiću, biti predstavljen izveštaj o radu Međunarodnog mehanizma za krivične sudove biti ponovljeni i osnaženi pritisci na Srbiju da izruči funkcionere SRS Vjericu Radetu i Petra Jojića
 
Predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću je omogućeno da se uključi onlajn u rad sednice kako bi mogao da iznese mnogo toga što ne bi bilo prijatno za neke uši, pogotovo za zapadne i da zato i žele da to izbegnu.

Da sve bude još interesantnije kad je reč o Radeti i Jojiću nema pravnog osnova za njihovo izručenje Tribunalu jer se Srbija obavezala na saradnju sa Haškim sudom kada su u pitanju optužbe za ratne zločine.

POSTANITE NAS NOVINAR…

Ako imate informaciju koju treba da zna celokupna srpska javnost, ako imate bilo kakav problem, a policija ili bilo koji drzavni organ nece da vam pomogne, na pravom ste mestu! Ako imate fotografiju koju mora da vidi Srbija, ne gubite vreme! Pošaljite nam vest koju ćemo mi, ako za to ima potrebe, i dodatno proveriti. A potom čitajte u feljtonu ili na portalu feljton.rs.

Za naše najvrednije insajdere pripremili smo brojne poklone iznenađenja i vredne nagrade.

pisite nam

feljton.rs@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs+

(feljton.rs/infoormer)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

+ 36 = 43

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.