G-E0EWZBLP0V
петак , 29 марта 2024
Home / CRNA HRONIKA / HOROR OTKRIĆE U RITOPEKU! U Belivukovoj vikendici nađena UNIFORMA ZA HIRURGE i ručni frižider umazan krvlju!

HOROR OTKRIĆE U RITOPEKU! U Belivukovoj vikendici nađena UNIFORMA ZA HIRURGE i ručni frižider umazan krvlju!

CRNA HRONIKA FELJTON.rs
08.06.2021.


Istražitelji novim pregledima kuće u Ritopeku, koju su koristili pripadnici surovog klana, pronašli još dokaza brutalnih zločina

U kući u Ritopeku kod Beograda, u kojoj su, kako se sumnja, pripadnici kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića brutalno mučili, a potom i ubili najmanje četvoricu muškaraca koji se vode kao nestali, policija je pronašla ručni frižider na kom ima tragova krvi!

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

HIT VEST

NAJVECI NOVOSADSKI KRIMINALAC JAVNA IZVRSITELJKA JASNA BRCKALOVA! NAPLACUJE! HOCU 1.225.000 ZA DUG OD 70.000 DIN

Kako Kurir saznaje, ručni frižider bio je u potkrovlju, a na njegovom poklopcu i unutrašnjosti nađeni su tragovi krvi, pa je on poslat na veštačenje kako bi se utvrdilo čija je krv. Osim frižidera, istražitelji su naknadnim pretresima kuće strave pronašli i druge predmete, a među njima je i odelo za hirurge.

– Ono što je posebno zaprepastilo istražitelje jeste pronalazak zelene hirurške uniforme, na kojoj je bilo ispisano ime „Nemanja Vask“. I ova uniforma, koju inače nose lekari tokom operacija, poslata je na veštačenje i stručnjaci bi trebalo da utvrde kome je pripadala i ko ju je nosio – dodaje sagovornik.

Ritopek, kuća Veljka Belivuka
FOTO: ZORANA JEVTIĆ

Pravili ćevape

Podsetimo, istražitelji sumnjaju da su žrtve, koje su osumnjičeni namamili u kuću u naselju pored Beograda, brutalno mučene, kasapljene, a potom ubijane i mlevene u mašini. Njihove ostatke, kako se sumnja, osumnjičeni su iznosili i bacali u Dunav, ali i navodno pravili ćevape.

SLEDECA VEST

UBIŠE BOGA U NJEMU: OSUMNJICEN JE DA JE POKUSAO DA PRODA STOMATOLOSKU OPREMU UKRADENU U NOVOM SADU pogledajte(video)

HIT VEST NE PROPUSTITE…

NAJVECI NOVOSADSKI KRIMINALAC JAVNA IZVRSITELJKA BILJANA PESEVEKA! NAPLACUJE! 136.000 ZA DUG OD 15.000 DIN

Mnogo tragova

Dugmići na zgarištu

Podsetimo, u kući u Ritopeku su ranije pronađeni i dugmići na zgarištu, za koje se veruje da je na njemu paljena garderoba, a kako je Kurir već pisao, otkriveni su i delovi ženske odeće. Policija i tužilaštvo za sada navodno imaju dokaze da su u kući ubijemi Milan Ljepoja, Zdravko Radojević i Goran Veličković Goksi, a DNK tragovi još desetak nestalih osoba se upoređuju sa onima koji su otkriveni u kući strave i u prostorijama na stadionu Partizana koje su koristili uhapšeni pripadnici klana.

– Još tokom prvog pretresa kuće istražitelji su našli kapljice krvi u gotovo svim prostorijama, od ulaza, preko dnevne sobe i kupatila, spavaćih soba, ali i u garaži. Osim sekire, elektrošokera, lepljive trake, hirurških rukavica, nedavno su u tom objektu nađeni i drugi tragovi koji upućuju na to da su počinjena najmonstruoznija krivična dela. Otkriven je čak i ručni frižider, koji je odmah poslat na analizu, naročito kada se uzme u obzir da su navodno od ubijenih i samlevenih žrtava osumnjičeni pravili ćevape i slali ih u Crnu Goru – otkriva izvor Kurira.

Ritopek, mašina za mlevenje mesa
FOTO: SCREENSHOT

Da li je ručni frižider bio spreman za novu žrtvu, kako dodaje, pokazaće dalja istraga i analiza svih do sada izuzetih dokaza, ali i iskazi pojedinih pripadnika kriminalne grupe. Prema njegovim rečima, pored ručnog frižidera, u garaži je pronađen još jedan, običan frižider, na kom su takođe bile krvave mrlje.

Krečili sobe

Pregled kuće u Ritopeku, čiji je vlasnik osumnjičeni Vlade Draganić, kako dodaje izvor, pokazao je da su najverovatnije posle svakog zločina hemijskim sredstvima detaljno brisani tragovi iz kuće.

– Ipak, nisu uspeli da uklone sve. Sumnja se da su pojedine prostorije, uključujući i onu skrivenu, u kojoj je bila mašina za mlevenje, krečili posle svakog korišćenja, a istražitelji su pronašli molerski valjak. Pored valjka, oduzeta su i baštenska creva, rukavice i noževi. Svi ovi predmeti su na veštačenju – dodaje izvor.

Podsetimo, Veljko Belivuk, Marko Miljković i pripadnici njihovog klana uhapšeni su 4. februara i nalaze se u pritvoru.

POSTANITE NAS NOVINAR…

Ako imate informaciju koju treba da zna celokupna srpska javnost, ako imate bilo kakav problem, a policija ili bilo koji drzavni organ nece da vam pomogne, na pravom ste mestu! Ako imate fotografiju koju mora da vidi Srbija, ne gubite vreme! Pošaljite nam vest koju ćemo mi, ako za to ima potrebe, i dodatno proveriti. A potom čitajte u feljtonu ili na portalu feljton.rs.

Za naše najvrednije insajdere pripremili smo brojne poklone iznenađenja i vredne nagrade.

pisite nam

feljton.rs@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs+

(feljton.rs/kurir)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

20 − 16 =

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)