G-E0EWZBLP0V
Home / DRUŠTVO / „GOLIŠAVA DEVOJKA JE LEŽALA NA JASTUKU!“;Sanda optužila Palmu, Šešelj se umešao i raskrinkao sve: Sin ti je bio u Zengama, gde ti je službena beleška?! Tadić je napravio dete maloletnici!

„GOLIŠAVA DEVOJKA JE LEŽALA NA JASTUKU!“;Sanda optužila Palmu, Šešelj se umešao i raskrinkao sve: Sin ti je bio u Zengama, gde ti je službena beleška?! Tadić je napravio dete maloletnici!

FELJTON.rs

27.04.2021.

Raskrinkao sve koji sada optužuju Palmu.

Vojislav Šešelj

NE PROPUSTITE

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

Vojislav Šešelj,

Predsednik SRS prof. dr Vojislav Šešelj izjavio je u jutarnjem programu TV Hepi da je Sanda Rašković Ivić imala obavezu da napiše izveštaj ministarstvu spoljnih poslova Srbije, kao ambasador Srbije u Italiji, ukoliko je tačno ono što je izjavila o navodnom incidentu konzula sa Draganom Markovićem Palmom.

– Ako taj izveštaj ne postoji, to dokazuje koliki je ona lažov – rekao je predsednik SRS.

Šešelj je podsetio i na prethodne Sandine skandale, to što je tvrdila da je „u Srebrenici bio genocid“ i da je „Hrvatska imala pravo da okupira RSK“, te finansijsku malverzaciju sa novcem dobijenim od EU.

On je dodao da je Sandin sin bio u ustaškoj formaciji „zenge“.

Šešelj je takođe istakao da Boris Tadić nema pravo da bilo šta govori Palmi, imajući u vidu to da je „svojevremeno zaveo svoju maloletnu učenicu, koja je sa njim zatrudnela“.

Prema rečima Sande Rašković Ivić, grupa Italijana među kojima su bili i naš počasni konzul (Srbije u Italiji), profesor Roberto Veraldi, gradonačelnik Peskare i nekoliko poslovnih ljudi pozvani su te godine od strane Dragana Markovića Palme u Jagodinu da se upoznaju sa mogućnostima investiranja.

– Posle mi je profesor ispričao kako je to izgledalo – dodala je ona i pričala kako mu je navodno „Palma poslao golišavu devojku, koja ga je čekala na jastuku u sobi“.

Sve to se desilo dok je ona bila ambasador u Italiji, međutim nije spominjala nikakvu službenu belešku ili izveštaj o tom navodnom incidentu, a što dovodi u sumnju istinitost njenih reči posle 10 godina.

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

(feljton.rs/alo)

About feljton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

− 4 = 4

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.