G-E0EWZBLP0V
субота , 20 априла 2024
Home / CRNA HRONIKA / RAT NA SUĐENJU ZORANU MARJANOVIĆU Veštak: Zorana terete telefoni; Advokati: Veštak glumi Šerloka Holmsa

RAT NA SUĐENJU ZORANU MARJANOVIĆU Veštak: Zorana terete telefoni; Advokati: Veštak glumi Šerloka Holmsa

FELJTON.rs

Na suđenju Zoranu Marjanoviću, optuženom da je 2. aprila 2016. ubio suprugu Jelenu u Borči, juče je izbio pravi verbalni rat između veštaka za telekomunikacije Dragoljuba Vasiljevića i Zoranovih branioca!

Vasiljević je uporno tvrdio da je Zoran svesno isključio telefon uoči zločina, dok su branioci osporavali taj nalaz, pa su veštaka optužili da glumi Šerloka Holmsa!

Pljuštale uvrede
Prema mišljenju veštaka Vasiljevića, Zoran je bio blizu supruge Jelene (33) u trenutku kad je ona ubijena na nasipu u Borči. Takođe, Vasiljević je konstatovao i da je Zoranov mobilni telefon bio „nevidljiv“ za bazne stanice tačno 26 minuta u vreme zločina, na osnovu čega je zaključio da je Marjanović tada svesno isključio telefon. 
Isti veštak je još u novembru prošle godine detaljno govorio o kretanju i aktivnostima Zoranovog i Jeleninog telefona, nakon što su njih dvoje došli na nasip u Borči kobnog popodneva. U zaključku veštak je naveo da je Marjanović „najverovatnije isključio svoj telefon od 16.38 od 17.04 časova“, što je period u kom se, prema optužnici, desio zločin.


Nezadovoljni mišljenjem veštaka Vasiljevića, kojim je Zoran praktično „smešten“ na mesto ubistva, branioci su angažovali stručnog savetnika i eksperta iz iste oblasti koji je demantovao Vasiljevićev nalaz. U međuvremenu je stigao i dopis iz „Telenora“, u kojem stoji da se „svako isključenje i uključenje telefona registruje na mobilnoj mreži“. 

Ubistvo Jelene Marjanović i dalje je velika misterija

SJEDECA VEST…..

IGOR JURIC NIJE NIKAKAV CASTAN OTAC! NEGO JEDAN NESAVESTAN OTAC, KOJI JE DOPUSTIO DA MU CERKA RADI STA HOCE! IZJAVIO JE VLADISLAV (slike)

PET GODINA OD UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ! Bez ijedne reči Zoran je na grobu zapalio sveće i POLJUBIO NJENU SLIKU/FOTO/VIDEO/Jelena je ubijena pre 5 godina: Njena smrt postala je NAJVEĆA INTRIGA U SRBIJI, A OVE 3 MISTERIJE NI DANAS NISU REŠENE

Izuzetak je, prema toj analizi „Telenora“, samo ako se telefon „neregularno“ isključi, što znači da se iz aparata izvadi baterija dok je uključen. Navodno, samo u tom slučaju mreža ne registruje „isključenje“ i „uključenje“, već je aparat „nevidljiv“ za bazne stanice.
Veštak Vasiljević je trebalo da se izjasni samo o tim spornim momentima koje pominje stručnjak iz „Telenora“, ali on je ponavljanjem svog prethodnog nalaza razgnevio Zoranove advokate, koji su tražili njegovo izuzeće.- Stav odbrane je da veštak zalazi u sferu pravnih pitanja i izigrava ovde Šerloka Holmsa! Ovaj čovek nas zatrpava nekakvim podacima već mesecima, a izbegava da se konkretno izjasni. Nije mi jasno kako kaže da ne može tačno da rekonstruiše Zoranovo kretanje, ali s druge strane tvrdi da je on u tih 26 minuta morao da se sretne sa Jelenom – istakao je advokat Nikola Dumnić.
Njegov kolega Veljko Delibašić potom je podsetio na izveštaj „Telenora“ u kom se navodi da bi isključivanje telefona moralo da bude registrovano, tvrdeći da je Vasiljević „ekstremno nestručan i da radi u korist policije i tužilaštva“.


– Slušamo čoveka koji govori o svetskim standardima telekomunikacija, a razdaljinu između dve bandere u 21. veku meri koracima! On je svoje mišljenje izneo na 145 strana, dok je sa druge strane izveštaj operatera sa svim podacima dat na dve strane u kojima je sve rečeno – rekao je Delibašić.
Burne reakcije branilaca i opaske na račun veštaka nastavile su da se nižu jedna za drugom, a zahtev za njegovim izuzećem uglavnom su obrazlagali kvalifikacijama da je „pristrasan, nestručan i bahat“. Sve te navode Vasiljević je odlučno negirao tvrdeći da je stručan i nepristrasan. Sud je, posle većanja, odbio zahtev odbrane i zakazao sledeće ročište za 16. jun.

Dva ključna dokaza
Veštačenje mobilnih telefona se, inače, smatra jednim od ključnih dokaza tužilaštva protiv Marjanovića, koji je tvrdio da je u periodu dok je Jelena džogirala nasipom šetao sa njihovom ćerkicom i da je bio udaljen oko 650 metara od kanala, gde je sledeći dan pronađeno njeno telo. Drugi ključni dokaz je blato sa njegovih pantalona, za koje je tokom istrage utvrđeno da se podudara sa onim iz kanala. 
Oruđe kojim je ubijena pevačica „Granda“ nikad nije nađeno, a ostao je nerasvetljen i motiv zločina. 


Zoran: Nisam u vezi sa Gagom

Zoran Marjanović je potvrdio za Informer da je komponovao pesmu „Ljubavnica tuge“ pevačici Dragani Roljić Gagi, ali je demantovao napise u pojedinim medijima da su njih dvoje u ljubavnoj vezi:
– Gaga i ja nismo u vezi, video sam je u životu bukvalno dva puta. Ona živi u Čikagu i tamo radi u jednoj avio-kompaniji. Imali smo poslovnu saradnju i to je to. Verovao sam da je odustala od pevanja, ali me je prijatno iznenadila kada mi je poslala pesmu sa završenim spotom. Drago mi je što nije završila u nekoj fioci. Po mom mišljenju, to je jedna lepa ženska pesma.

Pratite nas na društvenim mrežama

(feljton.rs/informer)

About feljton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

− 5 = 5

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)