G-E0EWZBLP0V
Home / CRNA HRONIKA / STRAŠAN ZLOČIN U PROKUPLJU; Majka i maloletne ćerke opljačkale slepog čoveka koji ih je pomagao: „Ja sam njima dao sve, a one su mi odnele i grejalicu“

STRAŠAN ZLOČIN U PROKUPLJU; Majka i maloletne ćerke opljačkale slepog čoveka koji ih je pomagao: „Ja sam njima dao sve, a one su mi odnele i grejalicu“

FELJTON.rs

16.04.2021.

Majka (24) i njene dve maloletne ćerke uhapšene su zbog sumnje da su opljačkale slepog starca, Milana Slovenca (69) iz Prokuplja. 

Milan Slovenac

Milan Slovenac , Foto: Privatna arhiva

Nesrećnom čoveku su 12. aprila, oko 15 časova upale u kuću, a Slovenac za „Alo!“ objašnjava da su mu uzele sve pare koje je imao, te da zbog zdravstvenog stanja nije ni mogao da se brani! 

Starac je objasnio da živi sam i da je slep, a da su to zloupotrebili i opljačkali ga ljudi  kojima je pomagao. Dok je sedeo u dnevnoj sobi, u njegovu kuću su upale tri ženske osobe i prvo mu zatražile novac. 

Kada im je rekao da nema para, njih dve su prišle i uhvatile ga za ruke i za glavu, dok je treća počela da pretura po prsluku koji je nosio na  sebi i iz džepa mu uzela 48.000 dinara. Nakon krađe, razbojnice su pobegle u nepoznatom pravcu, a Milan je probao da potraži pomoć.

VEĆ ČETIRI PUTA GA PLJAČKALI!

On se požalio da je već pre toga četiri puta bio opljačkan, a da je sada njegov najveći problem to što je ostao bez para i što ne zna kako da povrati svoj lokal.

Prvo je pokušao da dozove komšije, ali pošto se niko nije odazivao, pozvao je svoju sestru od ujaka, koja je slučaj prijavila policiji. 

Policija je, kako Milan navodi, šest sati vršila uviđaj, uzimala otiske prstiju i druge dokaze. U tome su pomogle komšije, koje su videle majku  sa ćerkama kako izlaze iz kuće i opisale njihov izgled. Policija ih je brzo identifi kovala i privela. 

Milan je za „Alo!“ rekao da poznaje porodicu koja ga je napala i da se trudio da im pomogne, a da su oni to zloupotrebili. 

SLEDECE VEST…..

IGOR JURIC NIJE NIKAKAV CASTAN OTAC! NEGO JEDAN NESAVESTAN OTAC, KOJI JE DOPUSTIO DA MU CERKA RADI STA HOCE! IZJAVIO JE VLADISLAV (slike)

– Svoj lokal koji ne koristim dao sam na korišćenje jednoj porodici, pa tu sad živi njih petoro, otac, majka i troje dece. Bilo mi je žao što teško  žive i što imaju nemo dete, pa sam hteo da im pomognem. Dao sam im prostor gde mogu da žive i davao sam im novac za hranu.  Otkako su u mom lokalu, dva puta je dolazio muškarac kom sam dao prostor sa svojim bratom za novac. Drugi put kada su došli pretili su mi  bez ikakvog povoda. Tada sam im rekao da napuste lokal.

ODNELI MU ČAK I GREJALICU!

Slovenac dodaje da je u želji da pomogne porodici koja ga je opljačkala dao i svoj mobilni telefon, jer je imao dva, ali njegova dobra dela su bila samo povod da od njega traže još više.

– Iz kuće su mi uzeli celu penziju, sve što sam imao. Odneli su i grejalicu, pa sam morao da se snađem da uzmem novu. Sada sam ostao bez ičega, a deca žive daleko i ne mogu da mi pomognu – rekao je uznemireni

Pratite nas na društvenim mrežama

(feljton.rs/alo)

About feljton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

− 3 = 1

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.