G-E0EWZBLP0V
субота , 20 априла 2024
Home / INTERVJU / ALBANSKA MAFIJA USPELA DA IZVRŠI JAK PRODOR U MUP SRBIJE! Elivs Keljmendi dobio srpske isprave dok je bio na POTERNICI!

ALBANSKA MAFIJA USPELA DA IZVRŠI JAK PRODOR U MUP SRBIJE! Elivs Keljmendi dobio srpske isprave dok je bio na POTERNICI!

FELJTON.rs

Elvis Keljmendi (43), najstariji sin jednog od vođa najjačih albanskih kriminalnih klanova Nasera Keljmendija, a kako je Objektiv juče otkrio već skoro pet godina uživa status državljanina Srbije

On je bio uhapšen novembra 2017. godine, pod sumnjom da je svoju devojku Jovanu R. (25) držao zatočenu u stanu skoro tri meseca i zverski se iživljavao nad njom. U iznošenju odbrane naveo je da je državljanin Srbije.NEVEROVATNO!

Oženjeni Keljmendi negirao je da je u emotivnoj vezi sa pomenutom devojkom, tvrdeći da je pokušavao samo da joj pomogne kako bi preko poznanika obezbedila sebi ulogu u jednoj popularnoj TV seriji. U iznošenju odbrane naveo je da je državljanin Srbije, te da ima uredno prijavljeno prebivalište u srpskoj prestonici, što je uvidom u dokumenta, koja smo objavili, dokaz da je govorio istinu.

Srpski pasoš Elvisa Keljmendija
Veza sa inspektorima 

Dakle, ko je u Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije ovom okorelom kriminalcu omogućio da 2016. dobije važeća srpska dokumenta? Na ovo pitanje za Objektiv odgovara nekadašnji kontraobaveštajac, potpukovnik u penziji Ljuban Karan.

– Istrage koje se trenutno vode oko afera „prisluškivanje“ i „državni udar“, kao i oko akcije grupe Veljka Belivuka, na površinu su izbacile dosta zanimljivih podataka. Među njima se, između ostalog, vidi da je albanska mafija uspela da izvrši jak prodor u MUP SrbijeSad je već jasno da su pripadnici jakog narko-kartela Keljmendijevih bili u vezi sa visokopozicioniranim inspektorima u našem MUP – objašnjava Karan.

Razne zloupotrebe

On dodaje da se opravdanje za veze države sa kriminalcima može tražiti u izgovoru MUP da su ta lica bezbednosno interesantna da im se dodele dokumenta.

– Lica poput Elvisa Keljmendija onda dobiju srpski pasoš, a inspektor to može da opravda svojim operativnim potrebama u nekoj određenoj akciji. Niko ne sme ni da ga pita zbog čega je to uradio, što, naravno, najčešće vodi ka raznim zloupotrebama, kao što je to ovde slučaj pošto imamo čoveka za kojim je Interpol dao poternicu. On je, između ostalog, sin velikog bosa i time ima još veći značaj – podvlači Karan.

Naš sagovornik kao zaključak ističe da Elvis Keljmendi nije morao mnogo ni da se potrudi oko sticanja srpskih ličnih dokumenata.

– Naša država ne podrazumeva nikakvu proceduru, jer svaki građanin (tzv.) Kosova ima pravo na srpsko državljanstvo i on postaje naš državljanin. Opštepoznato je da su Albanci uvek to velikodušno koristili, samo je ovde problem što se to omogućilo takvom kriminalcu – smatra Karan.

Na Obaminoj listi

Kako iver ne pada daleko od klade, tako se i sin prvenac Nasera Keljmendija u poslovima organizovanog šverca narkotika našao još od rane mladosti. Podsetimo da je bivši američki predsednik Barak Obama proglasio Nasera Keljmendija neposrednom opasnošću za SAD u junu 2012, posle čega je ubrzo i uhapšen. Obama je nedugo posle hapšenja stavio na crnu listu međunarodnih trgovaca drogom kompletnu porodicu Keljmendi.

Gonio ga EULEKS

Elvis Keljmendi je u fokus ovdašnje javnosti dospeo kada je 2010. osuđen na četiri godine zbog pokušaja ubistva Elvisa Hodžića u BiH. Krivično gonjenje Keljmendija vršio je mešoviti tim Euleksovih i lokalnih tužilaca. Njega su prvobitno bili uhapsili pripadnici kosovske policije na osnovu crvene poternice, koju je za njim izdao Interpol, a zatim ga pustili. Policija Euleksa ga je zatim ponovo uhapsila zbog istrage koju je, shodno važećem zakonu, pokrenuo tim tužilaca na osnovu informacija dobijenih iz BiH.

Pratite nas na društvenim mrežama

(feljton.rs/informer)

About feljton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

8 + 2 =

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)