G-E0EWZBLP0V
уторак , 16 априла 2024
Home / SPORT / KOMBINACIJE BIVŠEG PREDSEDNIKA FSS I GENERALNOG SEKRETARA! Kokeza i Šurbatović Sportski centar FSS pretvorili u kupleraj!

KOMBINACIJE BIVŠEG PREDSEDNIKA FSS I GENERALNOG SEKRETARA! Kokeza i Šurbatović Sportski centar FSS pretvorili u kupleraj!

FELJTON.rs

Slaviša Kokeza i Jovan Šurbatović dali milione na renoviranje kuće fudbala u Staroj Pazovi, koja je izgrađena 2011. * Poskidali sve kamere i napravili VIP salon u kojem su se bahatili i dogovarali kombinacije

Bivši predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza i generalni sekretar Jovan Šurbatović napravili su od Sportskog centra FSS u Staroj Pazovi bazu za svoje bahanalije i sumnjive poslovne kombinacije i na tome su još i zaradili!


Njih dvojica su prošle godine renovirali ovaj objekat, koji je izgrađen pre samo devet godina. U dokumentaciji FSS stoji da je za renoviranje potrošeno oko četiri miliona evra.

Sumnjiva posla

Ogromna razlika

Kokeza i Šurbatović tvrdili su da su radovi plaćeni oko četiri miliona evra, međutim, veruje se da su koštali najviše milion
Izvor Informera

Upućeni tvrde da su radovi koštali znatno manje.

 Čim su Kokeza i Šurbatović doneli odluku o renoviranju Sportskog centra u Staroj Pazovi, mnogi su posumnjali da je to neka njihova kombinacija. Čitav posao vodila su njih dvojica, niko drugi iz FSS nije imao uvid u to. Na kraju su saopštili da su radovi koštali oko četiri miliona evra. Međutim, ono što je urađeno teško da je moglo da košta više od milion evra. Po FSS se šuška da je razlika u novcu završila u džepovima Kokeze, Šurbatovića i njegovih saradnika – kaže izvor Informera.

Kako objašnjava naš sagovornik, Kokeza i Šurbatović su naružili izgled Sportskog centra.

– Sve prostorije u Sportskom centru izgledale su vrlo lepo, jer je kompleks otvoren 2011. godine i u njega je uloženo 15 miliona evra. Međutim, Kokeza i Šurbatović rešili su da promene neke stvari. Tako sad sa plafona vise ogromni kristalni lusteri, pa centar više podseća na bordel nego na mesto na kojem će vreme da provode sportisti. Uz to, napravili su za sebe poseban VIP salon opremljen najskupljim tompusima i stranim pićima – objašnjava naš izvor.

Slaviša Kokeza i Jovan Šurbatović

Zanimljivo je što su Kokeza i Šurbatović maltene čim su došli u FSS, naredili da se iz Sportskog centra ukloni video-nadzor.

Ćute o zapošljavanju devojaka

Slaviša Kokeza i Jovan Šurbatović ni juče nisu želeli da govore o saznanjima Informera. Naš list u petak je objavio da su bivši predsednik FSS i generalni sekretar u srpskoj fudbalskoj organizaciji zaposlili svoje prijateljice, mlade i atraktivne devojke Isidoru Ćupović, njenu sestru Aleksandru Ćupović, finalistu izbora za mis Srbije Oliveru Šiljegović i glumicu Teodoru Bjelicu. Prema saznanjima Informera, Aleksandra Ćupović i dalje je zaposlena u FSS. Zasad se niko iz Saveza nije oglasio povodom ovih informacija.

– Sve kamere su skinute po Kokezinom i Šurbatovićevom nalogu. Zašto su to uradili, to oni najbolje znaju. Priča se da su tu provodili vreme sa devojkama, ali i sa svojim „poslovnim partnerima“ sa kojima su dogovarali razne kombinacije – ističe sagovornik Informera.

Sastanci sa carinicima

Kokeza je u međuvremenu osumnjičen za teška krivična dela. Protiv njega se vodi istraga zbog sumnje da je, u saradnji sa pojedincima iz republičke Uprave carina, oštetio državni budžet za više stotina miliona evra. Sastanke sa saučesnicima u ovom poslu obavljao je upravo u Sportskom centru FSS.

– Kokeza se u Pazovi viđao sa doskorašnjim direktorom Uprave carina Milošem Tomićem, kao i upravnikom Carinarnice Beograd, Željkom Popovićem, ali i sa ljudima iz policije i kriminalnog miljea. Na tim sastancima pila su se najskuplja vina, a na trpezi su bila samo ekskluzivna jela – objašnjava naš izvor.

Pratite nas na društvenim mrežama

(feljton.rs/informer)

About feljton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

37 − = 27

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)