G-E0EWZBLP0V
четвртак , 28 марта 2024
Home / DIJASPORA / Sprema se haos u Crnoj Gori! MILOVE KOMITE POZIVAJU NA VANDALIZAM: NEKA GORI SVAKI GRAD! A SA SRBIJOM CE MO POSEBNO(FOTO)

Sprema se haos u Crnoj Gori! MILOVE KOMITE POZIVAJU NA VANDALIZAM: NEKA GORI SVAKI GRAD! A SA SRBIJOM CE MO POSEBNO(FOTO)

FELJTON.rs

Danima smo svedoci vandalskog i nedoličnog ponašanja samoprozvanih „komita“ i DPS pristalica u svim gradovima Crne Gore, ali poruka kojom pozivaju na sutrašnje skupove i proteste prelazi granice

Ovakav vid obraćanja je klasičan poziv na rušilačke demonstracije i sukobe. Naime, uoči skupa zakazanog za sutra „komite“ pozivaju sve svoje pristalice da svi izađu na ulice i da svaki grad u Crnoj Gori „gori“.

SLEDEĆA VEST

ČANAK OPTUŽIO RUSE ZA UBISTVO ĐINĐIĆA: VOJVODINA CE BITI SAMOSTALNA DRZAVA, BEZ OBZIRA STA PUTIN KAZE! I NAD BABOM IMA BABA.

MALOLETNICE I DEVOJCICE PREUZIMAJU SRBIJU, VUCIC PADA! SKANDAL TRESE FDU! 5 studentkinja OPTUŽILO profesora Prokića za seksualno uznemiravanje!

Oni svojim pristalicama poručuju “kao nikada do sad! Da gori svaki grad!”.

– Svaka ulica da se crveni od zastava naše države – ističu oni.

Takođe, mediji bliski bivšem režimu diele vesti o okupljanjima sutra inicirajući tako da što veći broj vandala remeti javni red i mir. Ovim gestom ovi mediji dižu dodatne tenzije i stvaraju mržnju i podele u narodu.

Ti mediji otkrivaju i tačnu lokaciju okupljanja kod grafita Krsta Popovića u 16h i pokret u 17h u pravljenje nereda i očigledno kako oni kažu paljenje gradova.

Više je nego jasno da ovo sjutrašnje okupljanje nema notu mirnog protesta već iniciraju potpuno rušenje i demonstracije u gradovima.

Nepoznato je da li će MUP Crne Gore i ministar Sergej Sekulović reagovati na ovakve krivične postupke, jer očigledno je da se za sutra organizuju krivična dela remećenja javnog reda i mira, ili će kao i do sad da se žmuri na agresivne radnje “crnogorskih komita”.

Takođe, nameće se pitanje da li će se i ovaj put pripadnici policije Crne Gore ophoditi prema njima kao da imaju poseban tretman i da zakon važi samo za pristalice bivše opozicije, sadašnje vlasti, koji su se borili za svoja pravo mirnim putem.

Ovi skupovi se svakako ne mogu nazvati protestantskim jer je ogromna razlika između protestanata, primjer su ljudi koji su trideset godina bili pristalice opozicije i okupljanja DPS patriota koja i nastaju pod uticajem DPS aktivista, koji se zapravo bore za nastavak punjenja džepova njih i njihovih uhljeba.

Pratite nas na društvenim mrežama

(feljton.rs/informer)

About feljton

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)