G-E0EWZBLP0V
Home / DRUŠTVO / TREBA PODIĆI GLAS PROTIV NASILNIKA, ČAK I KADA JE SLUČAJ ZASTAREO! Petar Božović: Merima je upozorila buduće zlostavljače!

TREBA PODIĆI GLAS PROTIV NASILNIKA, ČAK I KADA JE SLUČAJ ZASTAREO! Petar Božović: Merima je upozorila buduće zlostavljače!

FELJTON.rs

Petar Božović smatra da je dobro što je Merima Isaković obelodanila šta se desilo između nje i Branislava Lečića, bez obzira na to što su od tada prošle 43 godine.

Slavni glumac je uveren da posle reagovanja njegove koleginice nijednom zlostavljaču više neće pasti na pamet da nasrne na ženu.

MALOLETNICE I DEVOJCICE PREUZIMAJU SRBIJU, VUCIC PADA! SKANDAL TRESE FDU! 5 studentkinja OPTUŽILO profesora Prokića za seksualno uznemiravanje!

– Treba dići glas protiv bilo kog nasilnika, čak i kada je slučaj zastareo. Ako ni zbog čega drugog, makar kao upozorenje budućim „herojima“ ili „muškarčinama“ koji mogu samo snagom svojih mišića da budu sa ženom – kaže Božović za Informer.

On ističe da u konkretnom slučaju „Isaković-Lečić“ nije ni na čijoj strani.

 Ne verujem ni Lečiću ni Merimi jer nisam bio tu u trenutku kada se to događalo. Sud neka dokaže ko tu govori istinu. Godinama se nisam čuo sa Merimom jer živi u Australiji. A nisam ni sa Lečićem zato što je on politička ličnost, pa je do njega teško doći – priča Božović.

Naš sagovornik za Isakovićevu ima samo reči hvale.

– Merimu sam baš voleo, bila mi je draga. Divna i talentovana devojka. Teško sam doživeo njenu saobraćajnu nesreću. Mnogo mi je žao što joj se to dogodilo – kaže Božović i priseća se njihovog prvog susreta posle saobraćajke u kojoj je ona ostala nepokretna:

– Sećam se kada sam došao u bolnicu da je posetim nekoliko dana posle nesreće. Mislio sam da će biti slomljena posle tako užasne nesreće. Sećam se, kada sam ušao u sobu, bila mi je okrenuta leđima. Plašio sam se njenog pogleda. Međutim, kada se okrenula, nasmejala se i bio je to najlepši osmeh na svetu.

Pratite nas na društvenim mrežama

(feljton.rs/informer)

About feljton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

− 7 = 2

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.