G-E0EWZBLP0V
Home / DIJASPORA / OVAJ JE GORI I OD MILA! Krivokapić smenio ministra zbog izjave o Srebrenici! POZNATA JE NJEGOVA IZJAVA DA JE SREBRENICA GENOCID BEZ NAS.

OVAJ JE GORI I OD MILA! Krivokapić smenio ministra zbog izjave o Srebrenici! POZNATA JE NJEGOVA IZJAVA DA JE SREBRENICA GENOCID BEZ NAS.

FELJTON.rs

Predsednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić pokrenuo je postupak smene ministra pravde, ljudskih i manjinskih prava Vladimira Leposavića

Krivokapić je tokom vanrednog obraćanja rekao da su Leposaviću „progledali kroz prste“ kada je u pitanu bio istup u vezi Zakona o amnestiji i okolnosti oko usvajanja tužilačkih zakona.

On kaže da je „nedopustivo da ministar pravde iznosi svoje stavove“.

– Ja sam spreman da priznam da je u Srebrenici učinjen zločin genocida kada se to i nedvosmisleno utvrdi – izjavio je ministar Leposavić.

Krivokapić tvrdi da „Crna Gora mora da se promeni i preobrazi“.

 U nedelju sam mu poslao poruku da se sam vadi iz onoga što je zakuvao. Ali je njegova izjava u ponedeljak bila na istom fonu. Tražio sam mu ostavku jer je najbolje da ličnim činom pokažemo odgovornost, to sam uradio u petak i danas. Pošto je Leposavić ostao pri svome stavu ja sam doneo Predlog za razrješenje člana Vlade, u ovom slučaju ministra Leposavića – rekao je Krivokapić.

Pratite nas na društvenim mrežama

(feljton.rs/informer)

About feljton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

89 − = 79

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.