G-E0EWZBLP0V
субота , 20 априла 2024
Home / SRBIJA / PRAUNUKA Rudolfa Hesa POZNATA SRPSKA SRBOMRZITELJKA MARINIKA TEPIC OPET LAŽE : Marko Uljarević demantuje Tepićevu.

PRAUNUKA Rudolfa Hesa POZNATA SRPSKA SRBOMRZITELJKA MARINIKA TEPIC OPET LAŽE : Marko Uljarević demantuje Tepićevu.

POLITIKA FELJTON.rs
01.04.2021.

Marinika Tepić, potpredsednica Stranke slobode i pravde, na jučerašnjoj konferenciji za štampu iznela je niz neistina i insinuacija na račun firme Numerator, tvrdi Marko Uljarević većinski vlasnik firme.

SLEDECA VEST

Film Jasmile Žbanić „Quo vadis, Aida?“ na korak do Oskara, JEDAN OD NAJGLEDANIJIH FILMOVA STARE JUGOSLAVIJE..

„Tokom 2020. godine osnovao sam startup, Numerator doo, u kom sam bio većinski vlasnik. Kako poslovna ideja nije uspela da prikupi dovoljnu pažnju potencijalnih klijenata i ulagača, Numerator d.o.o je od 17.03.2021. u procesu likvidacije što se jasno može videti uvidom na sajtu Agencije za privredne registre“, navodi Uljarević.

Kako kaže, ukupan prihod društva Numerator doo u 2020. godini iznosi 75.000 RSD ili 637,86 EUR po zvanicnom srednjem kursu NBS na dan 31.01.2021. a dobit za 2020. godini je iznosila 3375,84 RSD (28,71 EUR). Društvo je u 2020. godini imalo pozajmicu osnivača u iznosu od 45.000 RSD.

U 2021. godini društvo Numerator nije imalo nikakve prihode.

„Osim Numeratora doo, 2020. sam osnovao još jedan startup u kom sam jedini vlasnik, a koji je tokom 2020. ostvario istovatan prihod, uz dobit od 3506,62 RSD (29,82 EUR), uz pozajmicu osnivača u iznosu od 40.000 RSD. U 2021. godini društvo je promenilo ime, i u ovoj godini nije imalo prihod.“, ističe Uljarević.

Kako navodi Uljarević kompanija Numerator nije poslovno zaživela, a kamoli da je radila sa političkim strankama, institucijama ili javnim preduzećima.

Marko Uljarević je dostavio agenciji Tanjug zvanične izveštaje o poslovanju firme.

PRATITE NAS I NA DRUSTVENIM MREZAMA

(feljton.rs/kurir)

About feljton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

2 + 3 =

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)