G-E0EWZBLP0V
Home / SRBIJA / OGLASILA SE MAJKA DANIJELE ŠTAJNFELD: „Sve sam znala – sve što je rekla moja ćerka je tačno, BOJALI SMO SE DA PRIJAVIMO LEKU, IPAK JE NA VISOKOM POLOZAJU U POLITICI..“

OGLASILA SE MAJKA DANIJELE ŠTAJNFELD: „Sve sam znala – sve što je rekla moja ćerka je tačno, BOJALI SMO SE DA PRIJAVIMO LEKU, IPAK JE NA VISOKOM POLOZAJU U POLITICI..“

FELJTON.rs

24. 03. 2021.

ОГЛАСИЛА СЕ МАЈКА ДАНИЈЕЛЕ ШТАЈНФЕЛД: Све сам знала - све што је рекла моја ћерка је тачно..
MAJKA glumice Danijele Štajnfeld, Marija, otkrila je da li je bila obaveštena o napastvovanju koje je počinio Branislav Lečić nad njenom ćerkom, kao i da li ju je podržala u nameri da ga prijavi.

Gospođa Štajnfeld javila se iako je bila u putu i otkrila detaljno kako je podnela bol svoje ćerke koja je prošla kroz stravične trenutke:

– Sve sam znala. Kakav bi ja to roditelj bila da ne stanem uz svoje dete. Mi, roditelji volimo svoju decu i uz njih smo ceo naš život. I to je to.. Sve što je moja ćerka rekla u intervjuu je tačno. Hvala vam što ste me pozvali, u putu sam i ne bih dalje da pričam. Uvek ću biti uz Danijelu – navela je Marija.

Podsetimo, Danijela je prijavila slučaj silovanja pre nekoliko meseci i Višem javnom tužilaštvu predala snimak razgovora sa Branislavom Lečićem.

(feljton.rs/novosti)

About feljton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

14 − = 9

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.