G-E0EWZBLP0V
Home / SRBIJA / MIRJANA KARANOVIĆ POSLE DANIJELINIH OPTUŽBI O SILOVANJU: Odbijam da igram sa Branislavom Lečićem u predstavi!

MIRJANA KARANOVIĆ POSLE DANIJELINIH OPTUŽBI O SILOVANJU: Odbijam da igram sa Branislavom Lečićem u predstavi!

FELJTON.rs
23.03.2021.

Mirjana Karanović oglasila se povodom optužbi Danijele Štajnfeld da ju je silovao glumac Branislav Lečić i saopštila svoju odluku.

Glumica je sve obavestila da ne želi više da igra u predstavama sa Lečićem.

Danijela Stajnfeld, Branislav Lecic
FOTO: NEMANJA NIKOLIĆ, SCREENSHOT

„Poštovani, obaveštavam vas da odbijam da igram sa Branislavom Lečićem u predstavi „Mamu mu j*bem, ko je prvi počeo“, u znak protesta zbog njegovog ponašanja prema koleginici Danijeli Štajnfeld. Ovo se odnosi na sve eventualne buduće predstave sa tim glumcem. Spremna sam i da predstavu igram, ukoliko se odlučite da ga zameni drugi glumac“, napisala je glumica.

Podsetimo, Branislav Lečić nekoliko puta se obratio javnosti povodom optužbi.

„Poštujem zakone ove države i državu kojoj pripadam, zato ću kasnije da pričam u javnosti. Nema suđenja prvo u medijima, pa onda u tužilaštvu. Naravno, tužilaštvu stojim na raspolaganju, i to što pre. Isto tako, uvek sam spreman i za poligraf, u svako doba dana i noći. Reč je o odbrani moje ličnosti i koncepta sveta, jer ovo je atak na moj pogled na svet. Ja nikada nisam bio agresivan ni prema jednoj ženi. Naprotiv“, rekao je glumac.

Mirjana Karanović
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

(feljton.rs/kurir)

About feljton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

7 + 1 =

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.