G-E0EWZBLP0V
четвртак , 18 априла 2024
Home / SRBIJA / NOVOSADSKE PRIJATELJICE NOĆI LIJU SUZE ZBOG KORONE! Nema Novosadskog sajma, nema Egzita, pandemija ih ŽESTOKO OJADILA

NOVOSADSKE PRIJATELJICE NOĆI LIJU SUZE ZBOG KORONE! Nema Novosadskog sajma, nema Egzita, pandemija ih ŽESTOKO OJADILA

Godinu dana od pojave pandemije korona virusa kod nas, mnoge delatnosti su ostale bez značajnih prihoda, pa tako i one koje su još zakonski ilegalne, a faktički se odvijaju svakodnevno ili bolje reći svakonoćno pred našim očima

Tako je i sa prostitucijom u Novom Sadu, u čemu su najgore prošle, kako kažu, elitne prostituke.

– Naše „koleginice“ sa ulica se još kako – tako snalaze, ali smo mi baš debelo ojađene. Ako vam kažem da sam u normalnim godinama zarađivala oko 70.000 evra za nedelju dana dok se održavao Novosadski sajam, a nešto manje, oko 40.000 evra za četiri, pet dana u vreme „ Egzita“, onda je sve
jasno – ispričala je za Infrmer devojka čije ime je poznato novinaru, ali je rekla da je potpišemo samo kao Sultana i da ima oko 25 godina.

Napominje i da je niko od klijenata ne zna ni pod ovim imenom. Uslov da razgovara je da nema nikakvog slikanja, niti iz daljine, niti sa zamućenim lice u obradi fotografija.

– Ne samo da nema stranaca koji su spremni da duboko zavuku ruku u džep kada dođu u Novi Sad na nakeoliko dana, nego su i domaći tajkuni prešli na jeftiniju „ poslovnu pratnju“ . Uprkos tome što s njima ne mogu da primirišu kompletan ugođaj i dobiju visoko kvalitetne usluge, koje pruža tridesetak nas u Novom Sadu, a za koje svi znaju da smo elita u našem poslu – objašnjava „Sultana“.

U strahu od korone veoma oprezne

Ona dalje kaže da posla imaju samo par puta mesečno kada naleti neki poslovni čovek iz inostranstva, ali su u strahu zbog korone i oni veoma oprezni, manje je seksualnih igara i predigri, koje predstavljaju sastavni deo kompletnog užitka i naravno, niža je cena.

– Sada posle takvih susreta jedva plate 300-400 evra, a to su nam nekada bogati klijenti davali da sebi kupimo neki skupi parfem ili nešto slično i nije ulazilo u cenu. Vidim da oko neke pomoći kukaju ovi sa estrade, znam da mi nismo u legalnim tokovima, ali bi možda mogao da se nađe i neki model kratkotrajne pomoći za nas jer smo gotovo bankrotirale – predlaže „Sultana“.

Međutim, i pored krize za one najeltnije „ prijateljice noći“ u Novom Sadu, kako saznajemo iz pouzdanih izvora, prostitutke na niđem nivou se i dalje nude na različite načine, od klasičnih štajgi na autobuskim i železničkim stanicama, preko SMS poruka do javnih oglasa.

Tradicionalno, najviše ih ima oko Kaćke petlje, ali i na mestu gde se najmanje očekuju – kod Gradskog groblja.

– Ulične prostutke kod groblja klijente ” obrađuju” po cenama koje se kreću od 500 dinara pa najviše do 30 evra. Za mlađe prostitutke cena je viša, a posebno se plaćaju i posebne želje. Posao se obavlja u nekoliko obližnjih kućica, za koje svi znaju, ali i u vozilima i kabinama kamiona – kaže za Informer Novosađanin, koji duže vreme prati ovu oblast kao predmet sociološkog istraživanja .

„Običnom“ prostitucijom u Novom Sadu bavi se oko 300 žena?!

Prema nezvaničnim procenama, „običnom“ prostitucijom se u Novom Sadu bavi oko 300 žena , van onoga što se naziva tzv.elitna prostitucija.

– Visokom ili elitnom prostitucijom se bave i poznate dame iz javnog života i sveta estrade. Njihova cena je od hiljadu pa do pet hiljada evra za noć, a sve se odvija na dobro skrivenim, skupim lokacijama u gradu, ali i u vikendicima na Fruškoj gori.

Skupi pokloni od stalnih mušterija sastavni su deo druženja, a njihova vrednost zna da dostigne i celih deset hiljada evra .

Sa dolaskom korone sve ovo je skoro nestalo. Stranaca nema ili su retki, a kod domaćih je, verujem, najviše uticao, strah da im prostitutke ne prenesu koronu – navodi naš sagovornik.

Prema podacima iz novosadske policije gotovo da nema pravila ko se sve bavi prostitucijom. U pitanju su žene različitog materijalnog statusa , od onih sa najnižim stepenom obrazovanja, preko studentkinja, pa do majki i supruga iz ” srećnih porodica”.

(feljton.rs/informer)

About feljton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

9 + 1 =

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)