G-E0EWZBLP0V
Home / REALITY / NAJMLAĐA BLOGERKA PRAVI SKANDAL U SVETU Milana (7) ima slike u gaćicama sa dečkom (13) u sobi, kako se ljube i dodiruju na krevetu, a njena majka ovo sve podržava! (FOTO)

NAJMLAĐA BLOGERKA PRAVI SKANDAL U SVETU Milana (7) ima slike u gaćicama sa dečkom (13) u sobi, kako se ljube i dodiruju na krevetu, a njena majka ovo sve podržava! (FOTO)

Feljton.rs

Na društvenim mrežama u Ukrajini upućeno je mnogo kritika na račun devojčicine majke, pa je bilo čak i poziva da joj oduzmu kćerku

Milana Mahanec

Milana Mahanec, Foto: printscreen/instagram

Veliki skandal izbio je u Ukrajini, nakon što je otkriveno da se osmogodišnja blogerka, čiji nalozi na društvenim mrežama broje milione pratilaca, zabavlja sa trinaestogodišnjim dečakom, a sve uz potpunu saglasnost i podršku njene majke, koja inače i kontroliše sve njene naloge.

Mala Milana Mahanec ima skoro 7 miliona pratilaca na društvenim mrežama Likee i TikTok, koje su veoma popularne među ruskom i ukrajinskom decom i omladinom. Devojčica takođe radi kao model i učestvuje na dečijim modnim revijama, prenosi RT.

Ona je na društvenoj mreži Instagram, gde ima više od pola miliona pratilaca, u sada već obrisanom postu, objavila da je stupila u vezu sa Pašom Paijem, trinaestogodišnjim blogerom iz Moskve.

Ipak, iako je ova veza tek nedavno privukla veliku pažnju javnosti, izgleda da ona traje već neko vreme. Milana i Paša na Instagramu, u okviru opcije „Instagram Stories“, imali su sačuvane fotografije na kojima se ljube, dodiruju, pa čak i spavaju u istom krevetu. Na jednoj od fotografija njih dvoje su zagrljeni dok devojčica u donjem vešu pere zube.

Međutim, kada je ova „ljubavna priča“ privukla veliku pažnju medija, većina takvih fotografija i video zapisa je uklonjena.

Zanimljivo je da, prema opisu na Instagram profilu devojčice, nalog vodi njena majka Darja, koja je na sebe preuzela sve kritike i zamerke. Kako je objasnila, ona nema problem sa vezom svoje kćerke i istakla da je to „njihov život, koji će oni sami graditi kako žele“.

Zanimljivo je da, prema opisu na Instagram profilu devojčice, nalog vodi njena majka Darja, koja je na sebe preuzela sve kritike i zamerke. Kako je objasnila, ona nema problem sa vezom svoje kćerke i istakla da je to „njihov život, koji će oni sami graditi kako žele“.

Na društvenim mrežama upućeno je mnogo kritika na Darjin račun, pa je bilo čak i poziva da joj oduzmu kćerku.

Jedna ukrajinska majka na društvenoj mreži Fejsbuk je napisala da Darja „ima problema u glavi“

– Zbog novca ona od svoje kćerke pravi objekat požude. Pored mnogobrojnih komentara druge dece, Darja ne shvata da većinu tih komentara pišu pedofili. Dečiji modeling i njihovo učešće na takmičenjima lepote uvek je bio kancer u ovim industrijama, a sada tome možete da dodate i decu blogere – napisala je ona i dodala da bi ovakva priča mogla da se završi loše, pa čak i sa fatalnim ishodom.

Milana Makhanets, 8, and her mother Daria Makhanets, 34,Image: 597875273, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

U drugoj objavi, jedna advokatica je napisala da je Milanina majka od osmogodišnje devojčice napravila „zavodljivu ženu za perverznjake“.

Jedan ukrajinski novinar i bivši političar pozvao je na reakciju nadležnih organa i rekao da je ovakva promocija Mile i Paše, veoma bliska dečjoj pornografiji.

(feljton.rs/alo)

About feljton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

16 − = 6

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.