G-E0EWZBLP0V
петак , 19 априла 2024
Home / CRNA HRONIKA / “Uvek je bio NEŽAN”: Pas ubio bebu dok su se igrali, roditelji posle tragedije odlukom ŠOKIRALI sve

“Uvek je bio NEŽAN”: Pas ubio bebu dok su se igrali, roditelji posle tragedije odlukom ŠOKIRALI sve

Argentinska doga ščepala je devojčicu dok je dremala u sobi

• 09:39 • 13.03.2021.

Foto: Newsflash/Facebook printscreen/FlorentiaMendozaPeriano

Mikaela Rufinja Mendoza, devojčica stara 17 meseci, ubijena je u kući kada ju je prilikom igre za vrat iznenada ščepala argentinska doga.

Beba iz argentinskog grada Rivadavije nije imala nikakve šanse. Dok je majka dotrčala do nje, pas ju je nemilosrdno vukao po podu. Majka je uspela da nekako razdvoji dogu od deteta koje je ležalo u krvi. Pozvala je hitnu pomoć koja je bebu odvela u bolnicu gde je u toku noći preminula od fatalnih rana na vratu.

Šokirani roditelji imali su tokom večeri žustru raspravu sa policijom koja je zahtevala da se trogodišnji pas hitno uspava. Nisu hteli da čuju za to i branili su ljubimca kako su znali i umeli iako im je ubio dete.Možda vas zanima

Uvek je bio nežan prema njoj. Još od prvog dana pazio ju je i stalno se igrao s njom. Mora da je osetio neki miris na njenoj koži. Nekako je bio isprovociran, ne vidim zašto bi je napao“, uporno je psa branila Florencija Mendoza, majka nastradale devojčice.

Ipak, već narednog dana policija je ponovo došla njima na vrata s nalogom da se pas hitno vodi iz kuće.  Florenciju i njenog muža Antonija svakako čekaju drastične kazne i ko zna šta još jer je u ovom delu Argentine zabranjeno držati u kući opasne rase pasa, u koju spada argentinska doga, zajedno sa decom mlađom od 16 godina.

Argentinska doga je jedna od najopasnijih rasa pasa na svetu, Foto: Youtube printscreen/Beastly

U nekoliko zemalja sveta poput Ukrajine, Australije i Novog Zelanda argentinska doga generalno je kao rasa psa zabranjena za držanje.

Što se Florencije i Antonija tiče, oni su uvek kao par imali neku od opasnih rasa pasa u kući, dakle i pre dobijanja deteta.

Na društvenim mrežama bili su aktivni u borbi za zaštitu pasa i nemali broj puta učestvovali su u protestima u kojima se traže drakonske kazne za ljude nehumano postupaju prema životinjama.

(feljton.rs/alo)

About feljton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

55 + = 64

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)