G-E0EWZBLP0V
Home / SRBIJA / OTKRIVENO ZAŠTO JE BLUDNI PROFESOR POBEGAO SA DETEKTORA LAŽI Vuletić odbio poligraf zbog pitanja: DA LI SPAVAŠ SA DEČACIMA?

OTKRIVENO ZAŠTO JE BLUDNI PROFESOR POBEGAO SA DETEKTORA LAŽI Vuletić odbio poligraf zbog pitanja: DA LI SPAVAŠ SA DEČACIMA?

 14.03.2021.

„U prvi mah je prihvatio, pa se odjednom razboleo kad je video pitanje. Jedno pitanje je bilo da li spavate sa maloletnicima. Jednostavno, to je zakonom kažnjivo, on mora da odgovora“

Vladimir Vuletić

Vladimir Vuletić, Foto: Alo!/Marko Metlaš

Vladimir Vuletić, profesor i doskorašnji čelnik FK Partizan, koji je uputio stravične pretnje vešanjem novinarima naše redakcije jer smo objavili da je grupa studenata Pravnog fakulteta pokrenula peticiju za njegovu smenu zbog indicija da je, između ostalog, seksualno iskorišćavao maloletnike, odbio je pre nekoliko dana poligrafsko ispitivanje upravo da ne bi odgovorio na pitanje da li spava sa maloletnim dečacima!

To je juče otkrio predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darko Glišić gostujući na TV „Pink“, čime je samo još jednom potvrđeno da su gnusne poruke koje smo obelodanili u našim prethodnim brojevima autentične, odnosno da je te gadosti pisao „cenjeni“ profesor koji je saslušavan u SBPOK-u i zbog veza sa klanon Veljka Belivuka.

– Odbijanje poligrafa dovoljno govori, pošten čovek ne beži od detektora laži, onaj ko beži poslao je poruku da nešto krije. Poslednji je slučaj Vuletića, jasno je pokazao da nešto krije. U prvi mah je prihvatio, pa se odjednom razboleo kad je video pitanje. Jedno pitanje je bilo – da li spavate sa maloletnim dečacima. Jednostavno, to je zakonom kažnjivo, on mora da odgovora. Isto su se i Dijana Hrkalović i Slaviša Kokeza odjednom razboleli i pokazali da nešto kriju – rekao je Glišić.

Povodom nedopustivih pretnji vešanjem upućenih našim novinarima od strane Vuletića jer smo objavili sadržaj poruka koje je on slao maloletnicima, a u kojima se vidi da on tu decu nagovara na polne odnose, predlaže da organizuju trojku i hvali se da zabranjeni seks voli da začini čistim kokainom, koji nabavlja od jednog vođe navijača, oglasili su se juče i urednici „Alo!“.

Vasilije Papović, v.d. glavnog i odgovornog urednika „Alo!“ i Nina Aralica, direktorka portala „alo.rs“, govorili su u emisiji „Novo jutro“ o pretnjama usmerenim ka novinarima koji su istraživačkim radom otkrili spregu mafije i politike.

Darko Glišić

Darko Glišić, Foto: Alo/Dejan Briza

Aralica je na početku emisije, naočigled zgroženih gostiju i voditelja, pročitala pretnju Vladimira Vuletić, bivšeg predsednika FK Partizan i sadašnjeg profesora na Pravnom fakultetu, u kojoj indirektno navodi da zaposleni u redakciji „Alo!“ neće dobro proći, a sve to nakon što je naš tim novinara objavio prepisku u kojoj Vuletić ugovara orgijanje sa tinejdžerima.

– Mi smo objavili onlajn peticiju studenata Pravnog fakulteta koji traže smenu bivšeg čelnika Partizana, a onda je usledila pretnja. Sloboda medija treba da bude zagarantovana i beskompromisna – navela je direktorka portala „Alo.rs“.

Vasilije Papović je izjavio da očekuje reakciju Tužilaštva.

– Ovo su autentične poruke, tu peticiju je potpisalo već 800 studenata. Pre neki dan smo imali priliku da čujemo i kako je Vuletić komunicirao sa Veljom Nevoljom, a uz to znamo i kako je taj klan ubijao ljude – naveo je Papović i dodao da on očekuje da se povodom pretnji našim novinarima oglase UNS i NUNS, kao i da je ovo posao i za Tužilaštvo.

Čuj Vuletića: Ja sam junačina!

Vladimir Vuletić je juče objavio našu naslovnu stranu, na kojoj smo oštro osudili pretnje koje nam je uputio prethodnog dana, a u komentaru napisao stihove pesme „Ne daj se, junački sine“, aludirajući time da je on nekakav junak koga mi bez razloga napadamo?! „Ne daj se, junački sine! Ne daj se pasjim poganima, ništarobi, ništaljudima, svakoj tranji, nesojima, avetinjama, svaštočinjama, protuvama i remetima! A ne daj se, junački sine, a cvijeće ti po obrazu!“, napisao je Vuletić.

(feljton.rs/alo)

About feljton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

96 − = 95

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.