G-E0EWZBLP0V
петак , 26 априла 2024
Home / SRBIJA / OTKRIVENO ZAŠTO JE BLUDNI PROFESOR POBEGAO SA DETEKTORA LAŽI Vuletić odbio poligraf zbog pitanja: DA LI SPAVAŠ SA DEČACIMA?

OTKRIVENO ZAŠTO JE BLUDNI PROFESOR POBEGAO SA DETEKTORA LAŽI Vuletić odbio poligraf zbog pitanja: DA LI SPAVAŠ SA DEČACIMA?

 14.03.2021.

„U prvi mah je prihvatio, pa se odjednom razboleo kad je video pitanje. Jedno pitanje je bilo da li spavate sa maloletnicima. Jednostavno, to je zakonom kažnjivo, on mora da odgovora“

Vladimir Vuletić

Vladimir Vuletić, Foto: Alo!/Marko Metlaš

Vladimir Vuletić, profesor i doskorašnji čelnik FK Partizan, koji je uputio stravične pretnje vešanjem novinarima naše redakcije jer smo objavili da je grupa studenata Pravnog fakulteta pokrenula peticiju za njegovu smenu zbog indicija da je, između ostalog, seksualno iskorišćavao maloletnike, odbio je pre nekoliko dana poligrafsko ispitivanje upravo da ne bi odgovorio na pitanje da li spava sa maloletnim dečacima!

To je juče otkrio predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darko Glišić gostujući na TV „Pink“, čime je samo još jednom potvrđeno da su gnusne poruke koje smo obelodanili u našim prethodnim brojevima autentične, odnosno da je te gadosti pisao „cenjeni“ profesor koji je saslušavan u SBPOK-u i zbog veza sa klanon Veljka Belivuka.

– Odbijanje poligrafa dovoljno govori, pošten čovek ne beži od detektora laži, onaj ko beži poslao je poruku da nešto krije. Poslednji je slučaj Vuletića, jasno je pokazao da nešto krije. U prvi mah je prihvatio, pa se odjednom razboleo kad je video pitanje. Jedno pitanje je bilo – da li spavate sa maloletnim dečacima. Jednostavno, to je zakonom kažnjivo, on mora da odgovora. Isto su se i Dijana Hrkalović i Slaviša Kokeza odjednom razboleli i pokazali da nešto kriju – rekao je Glišić.

Povodom nedopustivih pretnji vešanjem upućenih našim novinarima od strane Vuletića jer smo objavili sadržaj poruka koje je on slao maloletnicima, a u kojima se vidi da on tu decu nagovara na polne odnose, predlaže da organizuju trojku i hvali se da zabranjeni seks voli da začini čistim kokainom, koji nabavlja od jednog vođe navijača, oglasili su se juče i urednici „Alo!“.

Vasilije Papović, v.d. glavnog i odgovornog urednika „Alo!“ i Nina Aralica, direktorka portala „alo.rs“, govorili su u emisiji „Novo jutro“ o pretnjama usmerenim ka novinarima koji su istraživačkim radom otkrili spregu mafije i politike.

Darko Glišić

Darko Glišić, Foto: Alo/Dejan Briza

Aralica je na početku emisije, naočigled zgroženih gostiju i voditelja, pročitala pretnju Vladimira Vuletić, bivšeg predsednika FK Partizan i sadašnjeg profesora na Pravnom fakultetu, u kojoj indirektno navodi da zaposleni u redakciji „Alo!“ neće dobro proći, a sve to nakon što je naš tim novinara objavio prepisku u kojoj Vuletić ugovara orgijanje sa tinejdžerima.

– Mi smo objavili onlajn peticiju studenata Pravnog fakulteta koji traže smenu bivšeg čelnika Partizana, a onda je usledila pretnja. Sloboda medija treba da bude zagarantovana i beskompromisna – navela je direktorka portala „Alo.rs“.

Vasilije Papović je izjavio da očekuje reakciju Tužilaštva.

– Ovo su autentične poruke, tu peticiju je potpisalo već 800 studenata. Pre neki dan smo imali priliku da čujemo i kako je Vuletić komunicirao sa Veljom Nevoljom, a uz to znamo i kako je taj klan ubijao ljude – naveo je Papović i dodao da on očekuje da se povodom pretnji našim novinarima oglase UNS i NUNS, kao i da je ovo posao i za Tužilaštvo.

Čuj Vuletića: Ja sam junačina!

Vladimir Vuletić je juče objavio našu naslovnu stranu, na kojoj smo oštro osudili pretnje koje nam je uputio prethodnog dana, a u komentaru napisao stihove pesme „Ne daj se, junački sine“, aludirajući time da je on nekakav junak koga mi bez razloga napadamo?! „Ne daj se, junački sine! Ne daj se pasjim poganima, ništarobi, ništaljudima, svakoj tranji, nesojima, avetinjama, svaštočinjama, protuvama i remetima! A ne daj se, junački sine, a cvijeće ti po obrazu!“, napisao je Vuletić.

(feljton.rs/alo)

About feljton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

12 + = 13

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)