G-E0EWZBLP0V
четвртак , 28 марта 2024
Home / DRUŠTVO / Vladimir Vuletić: Navijač akademik

Vladimir Vuletić: Navijač akademik

Jedno je izvesno – Vladimir Vuletić, vanredni profesor Pravnog fakulteta u Beogradu i doskorašnji potpredsednik FK Partizan, neće otići bez borbe.0Piše: Vuk Jeremić12. marta 2021. 13.00 Izmenjeno: 13.01

Vladimir Vuletić: Navijač akademik 1Foto: STARSPORT

Otkako je početkom februara, nakon hapšenja Veljka Belivuka, dao ostavku u Partizanu, na svaki udarac vlasti je odgovorio.

Kada su ga stavljali na naslovne strane, davao je intervjue govoreći o vezama generalnog sekretara Vlade Novaka Nedića sa Belivukovom grupom, ugao afere koji bi vlast najradije da sakrije.

Kada su objavili snimak njegovog razgovora sa Belivukom, čime se, kako je rekao, „sprema spektakularno hapšenje“, odlučio je da ih preduhitri isam se preda tužilaštvu.

Preduhitrili su oni njega i dok je pio čaj u kafiću nedaleko od zgrade tužilaštva uručili mu poziv u SBPOK.

Na izjavu državnog vrha da „treba da se stidi, zna on zbog čega“ podneo je krivičnu prijavu protiv Vučića i Vulina.

Zbog objavljivanja snimka podneo je krivičnu prijavu protiv organizovane kriminalne grupe iz Predsedništva, MUP-a, Pinka i Informera.

O odnosima rukovodstva Partizana sa navijačkom grupom Principi, koja je funkcionisala kao plašt za kriminalnu organizaciju koja se bavila trgovinom narkoticima i pratećim aktivnostima više se nagađa nego što se pouzdano zna.

Ne zna se da li su bili njihovi jataci, taoci ili nešto između.

Tu objavljeni razgovor Belivuka i Vuletića malo pomaže – nejasno je da li su uzajamne izjave bratske ljubavi uzrokovane srdačnim odnosima ili strahom.

Vuletićev kočoperan odgovor na kampanju satanizacije nikoga ne bi trebalo da iznenadi.

Godinama unazad on je uživao u javnom prepucavanju a dostupne platforme za (kontra)napade bile su mu saopštenja Partizana i Tviter.

Zbog objavljivanja uvredljive fotomontaže deteta golmana Crvene zvezde Milana Borjana krajem prošle godine reagovao je Rektorski kolegijum univerziteta, najoštrije osuđujući njegov postupak.

Crvena zvezda mu je, inače, neiscrpan izvor inspiracije, a njegov stav o rivalskom klubu najbolje je sam sumirao u jednom tvitu: „Ono što je ISIS za Palmiru, to je CZ za srpski fudbal.“

Mnogo manje pažnje javnosti privlači njegova akademska karijera.

Na fakultetu je, kako voli da kaže, bio „bolji student i od predsednika“ diplomirajući 2001. kao student generacije.

Narednih godina je magistrirao i doktorirao, a predmet akademskog interesovanja mu je zaštita prava potrošača u Rimskom pravu.

Trenutno predaje Rimsko pravo i Srpsku pravnu istoriju.

Rođen je u Šapcu 1978. godine.

Teatralnost u javnim nastupima je očekivana kada se uzme u obzir da je u mladosti dobijao nagrade i za glumu u amaterskom pozorištu i za besedništvo. Govori engleski, a služi se nemačkim i latinskim.

(Feljton.rs/danas)

About feljton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

1 + = 4

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)