G-E0EWZBLP0V
Home / CRNA HRONIKA / „POLICIJA JE OPKOLILA CEO KRAJ“ Nedeljko druga brutalno tukao i ubio u stanu u kom su često boravili, kamere snimile kako ubica NOSI TELO DO ŽBUNA?

„POLICIJA JE OPKOLILA CEO KRAJ“ Nedeljko druga brutalno tukao i ubio u stanu u kom su često boravili, kamere snimile kako ubica NOSI TELO DO ŽBUNA?

  •  06.03.2021
Borca ubistvo mesto ubistva miroslav milutinov

Nedeljko Vanović (28) osumnjičen je da je mučio, a potom brutalno pretukao i izbo Miroslava Milutinova (28) u iznajmljenom stanu u Ulici Julije Delere 8 u beogradskom naselju Borča, a potom telo mladića usred noći izneo iz zgrade i bacio ga u obližnji žbun!

Golo i krvavo telo Miroslava Milutinovića pronađeno je rano juče u velikom žbunu između zgrada i kraj Vidovdanskog terena u Centru 3 u Borči. Telo mladića primetio je poštar koji je odmah pozvao policiju. Kako pričaju stanari policijski uviđaj trajao je juče satima.

Žbun u kom je pronađeno telo ubijenog mladića
Žbun u kom je pronađeno telo ubijenog mladića

– Policija je opkolila ceo kraj, ovde su bili sigurno pet sati. Nikome nisu dozvolili da prođe, ja sam drugim putem morala da uđem u zgradu – priča stanarka zgrade.

Telo Miroslava Milutinovića bilo je potpuno nago i krvavo. Prema nezvaničnim informacijama u jednoj ruci mu je nađena igla šprica, pa se u prvi mah sumnjalo da se mladić predozirao, međutim, istraga je pokazala da je Miroslav brutalno ubijen.

– Ovo je miran kraj i u ovoj zgradi žive pretežno stariji ljudi. Mladić nije iz naše zgrade, ovde ga je neko doneo – dodaje komšija ispred čijeg ulaza je pronađeno telo.

Telo mladića bilo pokriveno starim dušekom
Telo mladića bilo pokriveno starim dušekom

Stanari dodaju da su čuli da je telo mladića bilo prekriveno ostacima starog kreveta, koji se i dalje nalazi ispred zgrade.

Mučen i ubijen u stanu

Stan u kom se dogodilo ubistvo nalazi se svega par zgrada dalje od mesta na kom je telo pronađeno. Mesto zločina nalazi se u potkrovlju zgrade, a kako saznajemo stan je iznajmljivao uhapšeni Nedeljko Vanović. Stanari kažu da se iz ovog stana često čula buka i da su u njemu pravljene žurke.PROČITAJTE I…

MRTVOG MLADIĆA U ŽBUNU PRIMETIO POŠTAR Meštani: Telo je bilo pokriveno starim dušekom i delom kreveta

Pojedine komšije kažu da su Miroslav i Nedeljko živeli zajedno.

Stan u kom je mladić ubijen
Stan u kom je mladić ubijen

Prema nezvaničnim informacijama, oba mladića bili su zavisnici od droge, a navodno je Miroslav dugovao novac Nedeljku koji ga je zbog nevraćenog duga pretukao na smrt.

Kamere snimile iznošenje tela?

Zgrada u kojoj se dogodio zločin ima nadzorne kamere sa kojih je policija već izuzela snimke.

(feljton.rs/blic)

About feljton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

69 + = 71

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.