G-E0EWZBLP0V
недеља , 26 маја 2024
Home / HOROSKOP / Mesečni horoskop za mart

Mesečni horoskop za mart

1.3 2021.

Imali smo prilike da vidimo koliko nepredvidivosti donosi skup planeta u znaku Vodolije u kombinaciji sa retrogradnim Merkurom, te će nam mart biti nešto lakši i podnošljiviji.

Na samom startu tj. 5. marta očekuje nas konjukcija Mekrura i Jupitera u Vodoliji, što sasvim izvesno donosi dobre i pozitivne vesti. Nikako ne smemo zaboraviti da svim aspektima na nebu trenuto vlada kvadrat Saturna i Urana, te će svaka vest ili događaj zahtevati od nas da se bar malo pobunimo ili napravimo neke neprijatne preseke.

Mars će već od 4. marta preći u Blizance, znak razgovora, putovanja, ali i nezrelosti. Od momenta kada bude promenio znak, pa sve do 21. marta kada će se sukobiti sa Merkurom u Ribama, neće praviti nijedan aspekt. Ovo je priča o iznuđivanju odgovora dok isti ne stiže, neko je ćutljiv i povučen što će sigurno izazivati nesporazume. Takođe, oko 20. marta nas očekuje gomilanje planeta u znaku Riba, što će pojačati mistiku i nedostupnost, pa se pripremite na rovovsku borbu za informaciju.

Mars u Blizacima je brz, okretan, uvek prvi u društvu, mnogo priča, malo radi, a sve vreme želi da sazna ili otkrije. Pomalo nezreo i dečjeg ponašanja, lako osvaja, ali se teško zadržava. Mars je planeta seksa i svih naših animalnih poriva, pa će biti mnogo vrelih dopisivanja i obećanja, što može rezultirati pogrešnim tumačenjem (kvadrat Marsa i Merkura stvara napetost koja uvek rezultira svađom). Ovaj aspekt često donese potrebu za brzom vožnjom, pa pripazite u saobraćaju, specijalno u drugoj polovini meseca.

Između 13. i 15. marta očekuje nas Mlad Mesec u Ribama, ali i Merkurov prelazak u ovaj znak čime će se okončati njegov boravak u retrogradnoj senci.

Merkur u Ribama je ćutolog, povlači se lako, interesuje ga umetnost i ljubav, a kada je loše aspektovan privlači prevare ili je i sam iluzionista i lažov. Takođe, ovo je nepovoljan položaj Merkura, te su obmane veoma česta pojava tokom tranzita kroz Ribe. Isto tako, kada se Merkur bude primakao Neptunu (28. i 29. ) biće pojačana potreba za svim vrstama opijata i alkohola, mada je ceo mesec i tako obeležen opijenošću i potrebom za begom, od svih neprijatnosti.

Baš zbog ovoga svega bićemo prinuđeni da mnogo toga okončamo. Poslednji znak horoskopa upravo o tome priča, o neizbežnom završetku (kraj zime) i prikupljanju snage za nov početak (početak proleća).

Mlad Mesec u Ribama pratiće i prisustvo konjukcije Neptuna i Venere, što će najaviti veliko zaljubljivanje i prepuštanje, ali i opasnost zbog razočarenja. Lunaciju će pozitivno aspektovati Pluton u Jarcu, što će samo pojačati intezitet i moć ove aspekture.

Sunce i Venera menjaju znak od 22. marta, kada i zvanično počinje nova astrološka godina. Ako nam je do ovog momenta falilo akcije i realizacije, od pretposlednje nedelje marta možemo očekivati sve samo ne mir i inertnost.

Pun Mesec u znaku Vage odigraće se 28. marta, što će biti kulinacija baš na polju emotivnih odnosa. Lunacija nosi u sebi i kvadrat Marsa i Merkura, pa do sukoba može doći zbog nekih skrivenih informacija ili loše komunikacije. Venera u Ovnu praviće opoziciju ka Mesecu  u Vagi, što može napraviti disbalans po pitanju želja i mogućnosti.

Kada bude počelo proleće kreću i smirivanja mnogih tenzija, jer će do kraja marta, Sunce, Venera i Mars primati pozitivne aspekte od Saturna i Jupitera, što samo znači da za mnoge stižu neki događaji koji se čekaju od decembra, a možda i duže.

Ovan

Verujem da Ovnovi željno očekuju Marsa u Blizancima, pošto im je tranzit kroz znak Bika doneo troškove, ljubomoru i pad samopuzdanja. Mars u Blizancima će snažno pokrenuti treće prirodno polje, te će vas svuda biti, samo ne kod kuće. Svakodnevni planovi će zavisiti od dobre oragnizacije, ali i brzih reakcija. Pod ovim tranzitom su mogući sukobi sa bliskim rođacima, komšijama i decom, ali i usputne povrede ruku i prstiju. Pripazite kako vozite u narednom periodu, biće vam smanjena koncentracija.

Dobri aspekti Marsa u narednom periodu će pokrenuti neka zapostavljena druženja, doneće neke nove, zanimljive kontakte, ali će i učvrstiti želju za realizacijama posla iz prošlosti.

Lunacija u znaku Riba pojačaće moguće tajne susrete ili želje, a zasigurno donosi do polovine aprila više potrebu da se sklonite i maštate, nego realizujete bitne stavke. Takođe, ova lunacija upozorava na potencijalne nesanice koje mogu biti uzrok lošeg imuniteta.

Prelazak Sunca i Venere u znak Ovna otvoriće vrata novim događajima. Spoj Sunca i Venere u vašem prvom, priorodnom, polju doneće zaradu, neke srećne okolnosti i bezrezervnu šarmantnost koja će dosta pomoći u emotivnim odnosima.

Pun Mesec u Vagi obasjava polje partnerstva, pa će ovo biti kulminacija i rezultat mogućih skrivenih odnosa koji će isplivati na površinu. Mogući su prekidi i nagle reakcije zbog nezrelog pristupa.

Bik

Venera, vladarka ovog znaka, prolaziće znakom Ribe veći deo meseca i samim time doneti Bikovima novac, raspoloženje i odlične sposobnosti za procenu situacija na polju prijateljstva i putovanja.

Mlad Mesec u Ribama pravi ekspanziju u domenu druženja, planova i putovanja. Samo pazite, ova lunacija nagoveštava i prisustvo virusa u povećanom obimu, pa neka druženja budu bezbedna.

Mars u Blizancima će aspektovati kuću zarade i samopuzdanja, što će samo pojačati troškove, ali i iscrpljivanje, pa je potrebno da obratite pažnju na istnice, koje će se sigurno potkrasti. Ne brzajte sa odlukama u narednom periodu.

Merkur i Jupiter će pojačati bitnost polja karijere i statusa, pa će vesti koje pristignu početkom meseca značajno uticati na budućnost svih planova. Ovo su dobre vesti, ali same po sebi donose i troškove, ali i manjak koncentracije. Želećete puno toga u isto vreme, a to neće biti moguće ostvariti u kratkom roku.

Mlad Mesec u Ribama, uz prisustvo Merkura u ovom znaku, doneće uzbuđenje, možda uslugu od strane nekog prijatelja, kupovine, ali i prodaje. Neke lepe vesti vezane za nekog blsikog takođe mogu da pristignu pod ovom lunacijom.

Sunce i Venera u Ovnu će nakon 22. ući u vaše, priorodno, dvanaesto polje. Ovo je polje tajni i tajnih akcija, ali i polje izolovanosti od drugih, pa ćete u poslednjem delu meseca biti više raspoloženi za samovanje nego za druženje.

Pun Mesec u Vagi će se naći u polju zdravlja i svakodnevnice, direktno ukazujući da neke navike i ponašanja moraju da se promene.

Blizanci

Prisustvo Marsa u vašem znaku ovog meseca podići će otpornost, izdržljivost, ali i frustraciju. Bićete izloženi svakodnevnom ubrzanju, što vas oko dvadesetog u mesecu stavlja u poziciju napadača, sa jako malom količinom informacija u rukama. Budite pažljivi, ali i otvoreni za promene i prilagođavanja.

Merkur udružen sa Jupiterom donosi lično vama bitne i dobre vesti koje se tiču posla i realizacije. Biće vam skroz jasna šira slika, ali će izostajati sitnice i bitni delići, te obratite pažnju na sve, jer su pod ovim aspektom česte greške.

Mlad Mesec u Ribama će uneti ogromnu količinu kreativnost u polje posla i statusa, te će mnogi nakon ove lunacije sasvim izvesno videti i dobre i loše strane svih započetih priča. Ovo je odlično vreme da testirate svoje odluke i unesete, ne tako ozbiljna, pravila. Potrebno je zadržati fokus na cilju, ali i prihvatiti da neke stvari okolnosti ili ljudi, neće biti idealni.

Kvadrat Marsa i Mekrura će vam ubrzati razmišljanje, a gde je preterivanje u ovoj disciplinu, tu su i anksioznost i nervoza. Pripazite u odnosima i sa kolegama, jer ćete tokom trajanja ovog aspekta biti psoebno razdražljivi.

Sunce i Venera u Ovnu mogu uneti dinamike u emotivnim vezama, a mnogi će se upuštati u odnose sa mlađima od sebe.  Od 22. marta trebalo da svi pregovori ili dogovori budu mnogo uspešniji nego inače, a željno očekivana harmonija upravo nastupa od kraja meseca.

Pun Mesec u Vagi se odigrava u vašem prirodnom petom polju, pa ako je do tog momenta bilo previše mirno na polju ljubavi, ova lunacija obećava dešavanja uz obavezno balansiranje.

Rak

Rakovima će grupisanje planeta u znaku Ribe doneti jedno ogromno opuštanje, koje im nedostaje, pa sigurno od 2017. godine.

Ovo vreme će biti idealno za nežnost, ljubav, putovanja i uživanje u svakom smislu. Mlad Mesec u Ribama će samo pojačati ove potrebe i otkloniti sve prepreke ka ostvarenju nekih ličnih želja. Budite oprezni, a intuiciju pratite u svakom momentu. Kao i svaki vodeni element, Ribe u sebi nose promenljivost i sposobnost da se svemu prilagode. Pa bolje da se drugi prilagođavaju vašim maštarijama, nego da budete žrtva iluzije. Pravite planove, samo se držite nekih osnovnih, realnih, granica.

Mars u Blizancima će imati jak uticaj na vaše prirodno dvanaesto polje, te je potrebno da višak negativne energije izbacujete na pravi način. Ovo može jako uticati na san ili putovanja, a sasvim sigurno da će imati uticaja i na vaš svakodneni život. Pretrano naprezanje i mentalno iscrpljivanje mogu rezultirati lošom koncentracijom i lakim gubicima strpljenja.

Merkur u Vodoliji u konjukciji sa Jupiterom donosi dobre  vesti o vašem zdravlju, ali i upozorenje koje se tiče malo bolje organizacije na dnevnom nivou. Mogući su obnovljeni kontakti, viđanja sa kolegama van posla, ali i velika ogovaranja.

Kada se budu Mars i Merkur sudarili putem kvadrata, očekujte preispitivanje ličnih stavova, ali i potencijalni konflikt upravo zbog nekog loše isplaniranog putovanja ili posla.

Venera i Sunce će ući u kuću statusa već u trećoj dekadi meseca, što će samo ubrzati neke uspehe, ali i doneti neke profitabilne priče. Ukoliko je tema ljubav, očekujte konkretizaciju, ali poprilično brzu, a usput izbegavajte da koristite druge zarad postizanja ličnog cilja.

Pun Mesec će se odigrati u polju doma i porodice, pa su ovde moguće neke promene koje se tiču nekog novog početka. Rastrzanost između posla i porodice može biti uzrok tenzija i neslaganja.

Lav

Mars u Blizancima će specijalno prijati Lavovima. Prisustvo planete borbe donosi potrebnu energiju kako bi kroz komunikaciju uspeli da oborite s nogu svakog ko vam zada neki zadatak ili postavi izazov. Bićete skloni takmičenju u grupi ili samostalno, što vas može dovesti u sukob za nekim prijateljem, specijalno oko 20. marta.

Pisustvo mnogo planeta u znaku Ribe, pritiskaće vaše prirodno osmo polje, što može izazvati dosta iracionalnih osećanja, ali i pojačanu intuciju. Ovde postoji opasnost od preteranog zaduživanja, ali i otvaranja prema nekim tabu temama. Istražujte sebe bez ograničenja, ali pazite sa kime eksperimentišete u krevetu.

Konjukcija Merkura i Jupitera će se odigrati u vašem priordnom sedmom polju, pa ovo može biti vest o uspešnoj saradnji i savezu koji u budućnosti može biti bitan. Ako se radi o emotivnoj vezi, sada će biti pravi trenutak da kažete sve bez oklevanja i bez straha od osude.

Kvadrat Marsa i Mekrura će izazvati dodatno probleme sa novcem i zaradom, pa bi bilo dobro već napraviti dobar plan i to racionalizacije.

Venera i Sunce u Ovnu mogu doneti povoljne prilike za putovanja, a svakako će pojačati lavovsku harizmu i šarm.
Pun Mesec u Vagi daje priliku da se ojačaju emotivni odnosi kroz razumevanje, razgovor i međusobno poštovanje, specijalno ako su Mars i Merkur napravili probleme u komunikaciji pre same lunacije.

Devica

Na samom početku meseca Device će primiti povoljne vesti u vezi sa poslom, novcem i kućom, što će inicirati kontakt Merkura i Jupitera u Vodoliji. Opasnost ovde vreba samo ukoliko se bude preterivalo u planovima.

Kako napreduju planete ka znaku Ribe, tako se fokus svih Devica okreće ka partnerskim odnosima. Pojačana je iluzija, ali i opako zaljubljivanje, međutim, pošto je u pitanju Devica pre će biti sukoba između čvrstog racia i mašte.

Mlad Mesec u Ribama obećava priliku za zaljubljivanje ili otpočinjanje veze, ali i šansu za ogromnu lenjost. Prisustvo Mekrura u Ribama može uneti nemir ili projektovanje ličnih nesigurnost na potencijalnog ili trenutnog partnera. Takođe, biće prisutna velika osetljivost, te je obazrivost pri surovim izjavama preko potrebna.
Ova lunacija traži od Device da se opusti, ali samo u granicama realnog.

Mars u Blizancima će pritisnuti polje posla i karijere, a uz kvadrat sa Merkurom i potrebu da se takmičite sa svojim suparnicima. Ubrzanje neće doneti povoljne rezultate, već samo frustraciju i osećaj nedovoljnosti.

Kada Sunce i Venera budu ušli u znak Ovna mogući su kontakti sam osobama koje su moćne, ali skrivene. Ovo takođe ukazuje na potencijalne dobitke kroz moćne prijatelje.

Pun Mesec u Vagi će obasjati polje novca, što će mnogima doneti zaradu, ali i troškove nakon toga. Takođe, ovde će biti aktivna kuća seksa pa će biti dosta akcije i na tom planu.

Vaga

Od kako su se nagomilale planete u znaku Vodolije Vagama sve ide mnogo lakše. Početak meseca marta donosi bitne i povoljne vesti u polju zabave, ljubavi i flerta. Neka nova veza ili putovanje mogu biti razlog za radovanje, a kada bude Mars ušao u znak Blizanaca mogu da očekuju i ubrzanja u polju planiranja, učenja, ali i kontakta sa inostranstvom.

Mars u Blizancima će svakako probuditi emotivne odnose koji su prethodna dva meseca bili uspavani. Mnogi pripadnici znaka mogu  da očekuju aktivnije, brbljivije i pomalo nezrele  partnere, uz dodatak harizme koja će krasiti sve Vage tokom ovog tranzita.

Konjukcija Merkura i Jupitera u Vodoliji donose optimizam i darežljivost, pa će biti poklona ili lepih vesti baš u vezi sa pitanjima dece, putovanja ili ljubavi. Ova apsket takođe spaja prirodnu dvanaestu, šestu, treću i devetu kuću, te možete lako očekivati povoljne vesti u vezi inostranstva i posla. Ovo je aspekt koji govori i o planovima za odmore i putovanja, pa će početak marta biti odličan i za to.

Prelazak Merkura u znak Ribe i prikupljanje ostalih planeta u ovom znaku između 13. i 15. marta pojačaće polje posla i svakodnevnice. Mnoge Vage će možda biti rasejane i sklone bežanju od obaveza, a ono što je sigurno da ih očekuje dosta posla na temu zdravlja i lične lenjosti.

Mlad Mesec u Ribama može izazvati niz nesigurnosti vezanih za očekivanja. Jedini način da prođete lako kroz ovu lunaciju je da prihvatite  okolnosti i prilagodite svemu što je pred vama. Dovoljan je jedan potez tj. postavljanje granica naspram potrebe za begom i odustajanjima kao rešenje za haotičnu lunaciju.

Sunce i Venera u Ovnu će naglasiti priordno sedmo polje, polje partnerstva, poslovnog ili romantičnog. Ovo će uzburkati društveni život svih Vaga, doneće nove ljubavi, ali i nova poslovna partnerstva. Ispod svega se krije neka tenzija i biće potrebno dosta volje i snage kako bi izašli iz svoje komforne zone. Vreme skrivanja se završava upravo ulaskom Sunca i Venere u znak Ovna.

Pun Mesec u Vagi će označiti kulminaciju dosadašnjih odnosa. Biće potrebno dosta energije kako bi se unela povoljna dinamika, pa je za početak dovoljno i da se obave neki neprijatni razgovori. Moguće su nove veze ili bitne odluke u vezi sa istima.

Škorpija

Mart će Škorpijama doneti pojačanu intuitivnost, kretivnost, ali i sklonost ka rizičnim potezima.

Mars, vladar Škorpije, na samom početku meseca menja znak. Prelazak u Blizance će za Škorpije značiti prebacivanje fokusa na finansije, dugove i seks. Pošto je Blizanac vazdušni znak biće mnogo više priče nego konkretnih akcija. Mars će ući u prirodno osmo polje Škorpija, što samo pojačava opasnost i donosi rizike. Ukoliko je u pitanju neki adrenalinski sport, bilo bi dobro pripaziti u naredna dva mesca.

Kvadrat sa Merkurom u Ribama donosi potencijalni sukob između mogućnosti i nerealnih prohteva, a usput donosi povrede i infekcije.

Škorpijama će prijati gomilanje planeta u Rimaba, te će Mlad Mesec označiti neko novo poglavlje u emotivnim odnosima. Mnogi pripadnici znaka će baš u domenu petog polja primiti i neke lepe vesti (deca, veze, putovanja, odmor) što će samo poboljšati emotivni život. Ova lunacija testira karakter i postavljene granice naspram mogućih prevara ili zabluda. Najbitnije je da intucija ima lak protok, što će u ovom slučaju biti izraženo.

Sunce i Venera u Ovnu iskoračiće u šestu, prirodnu, kuću te će i posao i svakodnevnica biti mnogo dinamičniji, a svakako će zahtevati više truda i rada. Ova takmičarska pozicija u polju zdravlja i saradnje, ukazuje na prekomerno trošenje energije i jako iscrpljivanje, te je potreban oprez pri svakodnevni psolovima. Ljubavni život će živnuti pod uticajem planeta u Ovnu i zahtevaće mnogo više posvećivanja nego inače.

Pun Mesec u Vagi će naglasiti dvanaesto prirodno polje, te će emotivni odnosi doživeti promenu, tj prići ćete partnerim pažljivo i taktično, pokušavajući da uspostavite balans. Prisustvo Meseca u polju tajni vas stavlja u poziciju osobe kojoj se ne veruje ili se bar sumnja u vaše namere. Borićete se između obaveza i potreba za osamljivanjem uz ljubavnog partnera/partnerku. Ovo je povoljan početak za selekciju bitnih i nebitnih situacija, ako i prilika za nove, zdrave, odluke.

Strelac

Za Strelčeve će mart biti poprilično izazovan, ali i pasivan.

Planete u Vodoliji izuzetno prijaju Strelčevima, jer nude različitost, ideje i progres, sve što vole vatreni Jupiterijanci. Konjukcija Merkura i Jupitera u Vodoliji, na samom početku meseca donosi dobre vesti i pomirenja pa će i ulazak Marsa u Blizance lepo prodrmati polje partnerstva i ljubavi.

U naredna dva meseca Mars u Blizancima će se kretati po sedmom priordnom polju, što sa Strelčeve znači da će lako privlačiti verbalne napada od strane drugih, ali i ljubavnih partnera. Kvadrat sa Merkurom može doneti neke nove svađe ili potrebe za takmičenjem na poslu, ali i u porodici. Ovo je sukob čiji uzrok leži u nekom skrivanju ili prećutkivanju, te će Mars u brbljivim Blizancima poterati sve na čistac.

Mlad Mesec u Ribama će zauzeti četvrto priordno polje horoskopa, te će neki nov početak, prinova ili renoviranja doma biti najbitniji događaji narednih mesec dana (do sredine aprila). Takođe, u ovom periodu su mogući gosti ili neka porodična okupljanja koja će okončati neke nesporazume iz bliske prošlosti. Više će vam prijati da budete kod kuće nego napolju među ljudima, te ovaj period svakako provodite više skriveni nego u društvu.

Sunce i Venera u Ovnu obasjaće vaše peto prirodno polje će uneti malo radosti i dinamike u vaš društveni život. Od 22. marta očekuje vas niz interesantnih događaja, potencijalnih planova za odmor, ali flerta i zaljubljivanja. Ovaj period može biti početna tačka za neke bitne odluke.

Pun Mesec u Vagi će vam pojačati samopuzdanje, raspoloženje i diplomatična pristup u emotivnim odnosima. Asertivnost će sada biti najpotrebnija ukoliko radite sa više ljudi. Ova lunacija stavlja tačku na neke loše odnose koji su vas gušili.

Jarac

Jarčevima mart nudi malo predaha i malo odmora, baš zbog prisustva planeta u znaku Riba. Možda će i od svih najmanje padati pod uticaj iluzija i mašte, jer se Jarac teško prepušta, a još manje mašta.

Prisustvo planeta u znaku Vodolije je Jarčeve okrenulo ka novcu i rešavanju sopstvenog samopuzdanja. Mnogi su se pogubili tokom retrogradnosti Merkura u Vodoliji, ali već od marta polako staju na noge.

Mekrur i Jupiter u Vodoliji donose dobre vesti u vezi sa poslom (ukoliko se čeka nov, npr), prijatne susrete i preterane kupovine.

Mars u Blizancima će uticati na šesto prirodno polje, i samim tim je potrebna obazrivost u odnosima sa kolegama, svakodnevnim obavezama i disciplini. Biće pojačana potreba za kretanjem i komunikacijom, a kada se Merkur bude uključio u priču putem kvadrata, biće i potencijalnih konflikata sa najbližim okruženjem. Ovaj aspekt takođe donosi opasnost pri kraćim putovanjima te je potreban počajan oprez. Mars u Blizancima ne prija Jarčevima te će nagomilana energija morati da se izbacuje putem vežbanja, tračanja ili bilo kog vida iscrpljivanja.

Mlad Mesec u Ribama će označiti početak nekog kretivnog posla ili bar lepih okolnosti za rođake pripadnike ovog znaka. Prisustvo lunacije u trećem prirodnom polju može zamagliti razmišljanja, pa će biti pojačana nervoza i iritacija jer jarac voli sve jasno i direktno što ova Mlad Mesec ne nudi. Merkur u Ribama će utišati mnoge razgovore, dok će Sunce i Venera potencirati na opuštanju uma, dok s druge strane nudi priliku za promenu stavova i smekšavanju tvrdoglavih principa.

Sunce i Venera u Ovnu će naterati Jarčeve da se pomere i krenu ka realizaciji nekih planova vezanih za kuću i dom. Ovo može doneti i neke dobitke kroz neke članove porodice, ali i lenjost. Biće prisutna velika potreba za usklađivanjem i balansom, što će ukazati i Pun Mesec u Vagi na osi posao-kuća.

Zbog poslednje lunacije u martu Jarčevi će biti primorani da konačno izbalansiraju između obaveza prema kući i porodici, ali i da ispoštuju obaveze na polju posla. Ovakav izazov nije nešto težak za Jarčeve, samo će im sada biti potrebno mnogo više vere u sebe nego pre.

Vodolija

Mart Vodolijama donosi neke lepe vesti, smirivanje tenzija i preuzimanje više obaveza nego inače, dok će ljubavni odnosi biti nešto mirniji u odnosu na februar.

Početak meseca donosi srećan spoj Merkura i Jupitera u vašem znaku, te ćete biti sigurno obradovani nekim povećanim saldom na računu, ali i konačnom razgovoru sa nekim ko vam je bitan.

Mars u Blizancima će uzburkati peto polje, te se spremite za zabavu, smeh i poneki flert. Imćete dovoljno energije da obavite započeto, a okolina će vas posmatrati kao pozitivniju osobu u okruženju. Ovaj tranzit iskoristite da se vidite sa osobama koje dugo niste posećivali, a uz to pokrenite se na polju sporta i razonode. Neki će baš zbog ovog tranzite otkriti neki novi hobi ili novu strast.

Planete u Ribama pritiskaju drugo polje, polje novca i zarade. Pošto su Ribe poslednji znak i nose u sebi i neko okončanje, pa ovo može biti kraj nekih finansijskih muka. U martu ćete više trošiti i kupovati, te je potrebno paziti već sada dok nije otišlo predaleko.

Ukoliko planirate da tražite finansijsku pomoć, neka to bude od nekoga ko ima visoku i jaku poziciju i dosta dobrih veza. Mlad Mesec u Ribama će pružiti Vodolijama priliku da zarade na kreativan i neobičan način.

Sunce i Venera u Ovnu prijaće Vodolijama, specijalno što će im pokrenuti polje komunikacije i kraćih putovanja. Krajem marta su mogući neki novi kontakti i neka nova poznanstva.

Pun Mesec u Vagi će naglasiti treće i deveto priordno polje, što će biti sjajno za one koji su u vezama na daljinu jer oa lunacija stavlja tačku na nesporazume i donosi više samopuzdanja kada je u pitanju izgradnja vašeg imidža i planova.

Ribe

Mesec kojim vladaju Ribe biće za ovaj znak izuzetno izazovan. Stelijum koji nas očekuje Ribama donosi zaranjanje u svet mašte, iluzije i nerealnih očekivanja. Pošto smo na kraju astrološke godine, vreme da se neke stvari i ponašanja promene.

Konjukcija Merkura i Jupitera u Vodoliji donosi ideje i bitne informacije koje ćete čuvati samo za sebe. Ovakva postavka će od vas napraviti mistika ili bar nedokučivu osobu za najbliže, ali samo vi znate zašto ćete ćutati.

Prisustvo planeta u prvom polju vas čini dodatno šarmantim, harizmatičnim i povodljivim. Lak upliv Venere i Sunca u Ribama vas opija i zbog toga ćete sigurno imati potrebu da lepe i najbitnije momente provodite samo sa onima koji vam idu uz dlaku. Sunce u Ribama vam olakšava put, a Venera nudi bezbroj mogućnosti za opuštanje. Ovo vreme će biti više za uživanje, ali i za dobru zaradu.

Mlad Mesec u Ribama pruža novu priliku za neke nove početke, ali samo one koje nisu okovane preterano ružičastim oblacima. Ovde je bitno odbaciti iluzorna očekivanja u odnosima i pristupiti im sa velikom dozom razumevanja i podrške. Takođe, lunacija obećava dobru zaradu od kreativnih i insiprativnih poslova. Oni koji se bave umetnošću najviše će profitirati ovim aspektom.

Mars u Blizancima će se kretatin kroz vaše, prirodno, deseto polje i odatle će aspektovati, iz kvadrata, vaše prvo polje. Ovo će biti period ubrzanja, imaćete potrebu da sve na brzinu obavite, da vas na poslu vide kao najbolju opciju, a u emotivnim odnosima ćete biti poprilično napeti. Izbegavajte impulsivnost i svađe tokom naredna dva meseca.

Kvadrat Marsa i Merkura može izazvati probleme u partnerskim odnosima, najviše zbog novca i planiranja troškova.

Ova napeta situacija se smiruje ulaskom Sunca i Venere u znak Ovna i ujedno u vašu kuću novca. Obe planete će ubrzati neke procese, da li zarade ili pozajmice, a svakako nude smirivanje i nove početke, uz bolju organizaciju.

Pun Mesec u Vagi donosi kulminaciju i potrebu da se sve stiša, što će i biti moguće, ali samo uz ogromnu količnu diplomatije i pažljivog planiranja. Ovo je idealno vreme za fleksibilno rešavanje konflikata unutar emotivnih odnosa.

(feljton.rs/n1info)

About feljton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

− 2 = 1

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)