G-E0EWZBLP0V
Home / CRNA HRONIKA / UBIJEN U TOKU PLJACKE: ISTRAŽUJE SE DA LI JE U PITANJU UBISTVO ZBOG PLJAČKE:AKO JE ISTINA, OVAKVA VRSTA UBISTVA NISU UBISTVA, NEGO SU SAMOUBISTVA.

UBIJEN U TOKU PLJACKE: ISTRAŽUJE SE DA LI JE U PITANJU UBISTVO ZBOG PLJAČKE:AKO JE ISTINA, OVAKVA VRSTA UBISTVA NISU UBISTVA, NEGO SU SAMOUBISTVA.

Istrazuje se da li je Jovan zateknut i ubijen u toku pljacke alata na gradilistu, ako su informacije tacne, onda neka bude za nauk za ostale potencijalne lopove, koji otimaju i napadaju tudje imovine, SVAKI LOPOV CE PROCI OVAKO AKO POZELI I KRENE NA TUDJU IMOVINU, ako ne podrzimo ovakve reakcije vlasnika kuca, gradilista,i ostalih objekata, onda samo dajemo vetar u ledja i motivaciju svim potencijalnim pljackasima.

Beživotno telo Jovana Veselinovića (18) pronađeno je u nedelju oko 9.30 sati na napuštenom gradilištu na Bulevaru Nemanjića u Ulici Branka Krsmanovića u Nišu. Cela Srbija je „ustala na noge“ da nađe momka koji je nestao u sredu uveče nakon što se rastao sa drugaricom mi prijateljima.

Gradilište na kome je nađen je od jutra bilo pod opsadom policije, a utvrđivale su se okolnosti pod kojima je mladi čovek izgubio život.

Ovo mesto gde se grade stanovi napušteno je već nekoliko godina tako da tu nema majstora ni ljudi.

Nis, Jovan Veselinovic
FOTO: M. S.

Telo je slučajno, kako nezvanično saznajemo građanin koji je ušao u unutrašnji deo zgrade. Pored tela su navodno pronađen telefon i novčanik.

– Govorim u ime porodice, u ime mame Milice koja u ovom trenutku prolazi najstrašnije trenutke i molim pre svega novinare da ne pišu neistine. Ne radi se o samoubistvu. Policija i dalje istražuje da li je ubistvo zbog pljačke ili nesrećni slučaj. Molim da se od ovoga ne pravi senzacionalizam i da se sačeka zvanična izjava policije – poručila je Nevena Kragić, prijatelj porodice nakon nađenog tela nesrećnog Jovana.

Borislav Radonjić, portparol Višeg tužilaštva kaže da je naložena obdukcija tela.

Nis, Jovan Veselinovic
FOTO: M. S.

– Istražnje radnje su pokrenute, naložena je pored obdukcije pronađenog tela i toksikološka analiza tako da ćemo nakon toga više znati – rekao je Radonjić.

Za sada može da se pretpostavi da je mladić od 23 sata do 4.00 ujutru, kada je nestao signal sa mobilnog telefona preživljavao agoniju. Pretpostavlja se da je pao sa visine i to baš oko 4.00 ujutru.

Kako nam pričaju prijatelji porodice, on je teško preživljavao raskid sa devojkom prošle godine. Voleo je bubnjeve i bio je član Mense, a kao jedan od perspektivnih momaka, čekala ga je lepa budućnost u muzici i drugim umetnostima koje su ga interesovale.

(feljton.rs/kurir)

About feljton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

+ 12 = 15

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.