G-E0EWZBLP0V
петак , 26 априла 2024
Home / POLITIKA / Proslavila se kao „Besna naprednjakinja sa RTS“: Nevena je napredovala u SNS, a sad sipa radikalske otrove na kojima bi joj i Vučić pozavideo

Proslavila se kao „Besna naprednjakinja sa RTS“: Nevena je napredovala u SNS, a sad sipa radikalske otrove na kojima bi joj i Vučić pozavideo

CRNA HRONIKA: FELJTON.rs
15.03.2023.

Potpredsednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Nevena Đurić izjavila je, reagujući na najavljeni skup dela opozicije u petak, da organizatori tog skupa – Zavetnici, Dveri, Novi DSS i POKS, odnosno, kako ih je nazvala, „antidržavnici“ i „antisrbi“, nemaju „ni trunke ljudskosti, morala i obzira nemaju prema našem narodu“ koji se, dodala je „sa tugom, suzom u očima i knedlom u grlu priseća svakog 17. marta“.

Foto: Kurir Televizija

U oštrom obraćanju koje je objavljeno na sajtu SNS-a, Đurić je ovaj deo opozicije nazvala „propalim kvartetom sa nerealno visokim mišljenjem o sebi“.

„Baš taj dan i datum najsramnije zloupotrebljavaju. Pozivaju na švrćkanje ulicama glavnog grada, dok narod Srbije tuguje i pali sveće! Pritom, sve vreme, najsramnije lažu, lažu, i samo lažu! Poručuju da ‘vladajući režim ima nameru da baci ljagu na ovaj skup’ – nije potrebno da bilo ko, bilo šta učini kad je njihove nečovečno ponašanje u pitanju! Sami o sebi uvek sve najbolje kažu! Posebno kada su upaljene kamere, pa jurnu na predsednika Republike Srbije, a zauzvrat dobiju pohvalu u Kurtijevim, tajkunskim i svim onim medijima koji jedva dočekaju neki njihov glumački performans“, napisala je Đurić.

Prema njenim rečima, to što najavljuju u petak je samo „još jedno njihovo jadno glumatanje“. „Ni pet para ne daju oni za Kosovo i Metohiju“, ocenila je.

„Da brinu o našoj južnoj srpskoj pokrajini ne bi promovisali Kurtijevu miljenicu Radu Trajković kao lidera trulog Saveza za Srbiju, ne bi oslobađali najveće krvoloke i ubice srpske dece, ne bi potpisivali nekakve sporazume u kojima ni jedne jedine reči nema o Kosovu i Metohiji! Ne bi ćutali i nemo posmatrali pogrom 17. marta pre 18 godina! Glasni su danas, kada Kurtiju i ostalim prištinskim separatistima, treba dati podršku! Doduše, ne treba da nas iznenadi ako sa Kurtijem, ruku pod ruku u prvim redovima, krenu u svoj prljavi poduhvat. Jer, oni su njegovi, a on njihov! Našla je krpa zakrpu“, izjavila je.

Podsetila je na rečenicu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da mu „ne pada na pamet da potpisuje kapitulaciju Srbije“.

“ Baš ta rečenica njima ne ide u prilog! Baš zbog te rečenice nemaju mira! Baš ta rečenica im je trn u oku! Baš ta rečenica ne prija onima po čijim instrukcijama pokušavaju da destabilizuju Srbiju i nanesu joj što veću štetu! Baš ta rečenica jer je izgovorio Aleksandar Vučić, i znaju oni, baš kao što zna i cela Srbija da će biti tako, i nikako drugačije! I da, kreću u šetnju od Hrama Svetog Save: koji je izgrađen i završen zahvaljujući Aleksandaru Vučiću! Danas, zahvaljujući njemu sve radimo poštujući našu istoriju i tradiciju, ne stideći se sebe i svojih emocija, u jedinoj nameri koju imamo – da sačuvamo Srbiju za buduća vremena. I sačuvaćemo je“, napisala je Đurić

Deo opozicije“ najavio je da će 17. marta u Beogradu organizovati protest upozorenja, pred najavljeni odlazak predsednika Srbije Aleksandra Vučića na pregovore o Kosovu na Ohridu.

Višenedeljno targetiranje desnog dela opozicije od strane vlasti ušlo je u novu fazu – otvoreno crtanje meta na čelu, oličenu u opasnim plakatima koji mogu da u potpunosti ugroze jedan deo opozicionih predstavnika. Plakati, neskrivene pretnje na vajber grupama, te uvrede sa skupštinske govornice za vlast su „politički kolorit“. Na sve to, sada su se aktivirali i „bočni“ napadi na porodice opozicionih predstavnika. Sve to predstavlja samo nastavak „lova na veštice“ koju je vlast pokrenula početkom godine i zbog čega su udari na desnicu do sada najjači.

Milan Ljutovac, odbornik koalicije „Moramo“ i predsednik pokreta „Izbor za našu opštinu – Batajnica“, zatekao je i snimio grupu muškaraca kako lepe plakate protiv lidera desnice.

Podsećamo, reč je o plakatima koji su postavljeni po celom gradu, a na kojima su Milica Đurđević Stamenkovski, Boško Obradović i Miloš Jovanović. Na njihovim glavama je albansko keče, a tu je i kosovski premijer Aljbin Kurti.

Ko je Nevena Đurić:

Od kad je osnovana, Akademija mladih lidera Srpske napredne stranke iznedrila je brojne političke velikane. Od Kebare, koji je od danas član Predsedništva SNS, preko Langure i Staše Stojanović, nizali su se mladi lavovi i lavice, kojima se predviđala blistava politička budućnost. Ipak, do pojave mlade Nevene Đurić niko nije zavređivao toliku pažnju vođe.

Na insistiranje Aleksandra Vučića, Đurić je krajem 2021. godine dobila funkciju potpredsednice SNS.

Tokom svog prvog učešća u emisiji “Reč na reč”, Đurićeva je demonstrirala zavidne veštine u vređanju sagovornika, upadanju ureč i vikanju, što je izazvalo ogromno oduševljenje kod Vučića, poznatog po tome što je i sam u mladosti delovao kao neko ko nije birao reči i neretko prelazio granice pristojnosti.

“Mislim da se pomalo razumem u politiku i mogu da prepoznam one koji su talentovani. To dete je, da ne kažem najtalentovanije koje sam video u poslednjih 15, 20 godina, ali svakako jedno od najtalentovanijih u politici. Pokazala je takvu energiju, srčanost koja me je negde podsetila na vreme kada sam ja bio mlad, negde pre jedno 25 godina, ali ona je pametnije i bolja od mene“, naglasio je lider naprednjaka.

Ova izjava vinula je u zvezde mladu Nevenu Đurić, koja je u međuvremenu postala prva opcija SNS za gotovo svaku debatnu emisiju. I kolege iz stranke su joj odale priznanje na iskazanoj hrabrosti, te je tako, pošto je videla uživo opoziciju i preživela taj susret, stekla status heroine.

Izvor: ( FELJTON.rs/nova.rs) POLITIKA Autor:Nova.rs

ZBOG BAHATOG VOZAČA SAM POSTALA INVALID, A ON NI DAN NEĆE BITI U ZATVORU: Ipak neće biti tako, ponavlja se sudjenje za gaženje pešaka na pešačkom

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! opljackana STOMATOLOSKA OPREMA U VREDNOSTI OKO 200.000E, IMA OSUMNJICENIH..

https://bakinicvarci.wixsite.com/bakini–varci

https://bakinicvarci.wixsite.com/bakini–varci

FELJTON.rs U SRBIJI NEMAMO KONKURENCIJU! FELJTON.rs najcitanije novine u Srbiji..
Posaljite nam vase snimke u DM a mi cemo ih odmah objaviti anonimno.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na feljton.rs@gmail.com

HIT VESTI……

Nastavak suđenja Novosađaninu jer je ubio provalnika u kući na Salajci! Tuzioc napravio kobnu gresku..

NE PROPUSTITE…

SLEDECA VEST…

….

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

POSTANITE NAS NOVINAR…

Ako imate informaciju koju treba da zna celokupna srpska javnost, ako imate bilo kakav problem, a policija ili bilo koji drzavni organ nece da vam pomogne, na pravom ste mestu! Ako imate fotografiju koju mora da vidi Srbija, ne gubite vreme! Pošaljite nam vest koju ćemo mi, ako za to ima potrebe, i dodatno proveriti. A potom čitajte u feljtonu ili na portalu feljton.rs.

Za naše najvrednije insajdere pripremili smo brojne poklone iznenađenja i vredne nagrade.

pisite nam

feljton.rs@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

(FELJTON.rs)

Ako smatrate da je na našem sajtu vaše autorsko pravo nečim prekršeno, molimo da o tome obavestite admina, navedete link ka spornom sadržaju, kao i dokaz da ste vi nosilac autorskog prava. Po dogovoru, ili ćemo sporni sadržaj ukloniti ili potpisati vas kao autora i navesti link ka originalu. feljton.rs@gmail.com

Svaka objavljena vest sa fotografijom, na FELJTON.rs je vec bila javna vest..

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na našim komunikacijskim kanalima krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu feljton.rs@gmail.com Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim.

FELJTON.rs je prešao u novo vlasništvo od 1.1.2023. Novoj redakciji možete postavljati pitanja za vesti koje su nastale od 1.1 2023. Vesti koje su nastale pre 1.1 2023 biće obradjene i neke obrisane..

Stavovi izraženi u ovom tekstu autorovi su i ne odražavaju nužno uredničku politiku FELJTON.rs

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

92 − 84 =

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)