G-E0EWZBLP0V
Home / CRNA HRONIKA / VELIKA NOĆNA AKCIJA UKP: Uhapšen Kragujevčanin, namerno ubijao, mučio i zlostavljao pse u prihvatilištu UŽASNE SCENE (18+ VIDEO)

VELIKA NOĆNA AKCIJA UKP: Uhapšen Kragujevčanin, namerno ubijao, mučio i zlostavljao pse u prihvatilištu UŽASNE SCENE (18+ VIDEO)

CRNA HRONIKA FELJTON.rs
18.06.2021.

BEOGRAD – Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin saopštio je da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili u Kragujevcu D.G. (1972) osumnjičenog da je u svom azilu za obuku pasa u selu Čumić ubijao i mučio veći broj pasa.

hapšenje, zlostavljanje, psi, Kragujevac
FOTO: MUP SRBIJE

„U toku noći u Kragujevcu u zajedničkoj akciji Uprave kriminalističke policije i Policijske uprave u Kragujevcu u centru za obuku pasa i vodiča uhapšeno je odgovorno lice u prihvatilištu za pse „Vučjak“ D.G.“, rekao je ministar Vulin.

hapšenje, zlostavljanje, psi, Kragujevac
FOTO: MUP SRBIJE

Ministar Vulin: Policija će učiniti sve da neljude skloni sa ulica, nasilje ne može da prođe nekažnjeno

Kako precizirao, D.G. se sumnjiči da je svesno i namerno ubijao, mučio, zanemarivao i zlostavljao pse koji su mu bili povereni na staranje.

„U Srbiji nikakvo nasilje ne može da bude nekažnjeno, ni prema ljudima, ni prema životinjama i svaki nasilnik biće kažnjen i sklonjen sa naših ulica. Ni jedna životinja ne zaslužuje da se ljudi prema njoj tako ponašaju.

hapšenje, zlostavljanje, psi, Kragujevac
FOTO: MUP SRBIJE

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uvek će učiniti sve da ovakve neljude sklone sa ulica i da zaštite svaki život u našoj zemlji“, poručio je ministar Vulin, saopštio je MUP.1 / 20 FOTO: MUP SRBIJE

Ministar je zamolio građane, da kada imaju saznanja o ovakvim dešavanjima to odmah prijave policiji, a ne da kače na društvene mreže i bore se za lajkove, kako oni koji su ovako nešto činili, kada shvate da su otkriveni, ne bi sakrili tragove.

Vučjak, Hapšenje, prihvatilište za pse, Zlostavljanje životinja, Kragujevac, D.G.
FOTO: MUP PRINTSCREEN

„Verujte svojoj policiji, mi smo jedino što stoji između nasilja, ludila i normalnog života“, naglasio je ministar Vulin.

hapšenje, zlostavljanje, psi, Kragujevac
FOTO: MUP SRBIJE

Osumnjičenom je zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo ubijanje i mučenje životinja određeno zadržavanje do 48 sati i on će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužilaštvu.

(feljton.rs/kurir)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

45 + = 49

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.