G-E0EWZBLP0V
субота , 20 априла 2024
Home / INTERVJU / LOCIRAN RADOJE ZVICER! Evo gde se odbegli vođa kavačkog klana krije i ko mu pomaže, dok oko njegove žene Tamare vlada VELIKA MISTERIJA

LOCIRAN RADOJE ZVICER! Evo gde se odbegli vođa kavačkog klana krije i ko mu pomaže, dok oko njegove žene Tamare vlada VELIKA MISTERIJA

FELJTON.rs

19.05 2021

Radoje Zvicer, vođa kavačkog klana koji je poručivao ubistva Veljku Belivuku zvanom Velja Nevolja, poslednji put je lociran pre nekoliko dana u Brazilu.

Prema operativnim podacima Zvicer je preko Bosne i Hercegovine napustio Balkan, a potom mu je, kako se sumnja do Južne Amerike, jedna stanica bila Španija, saznaje “Blic”.

Srbija je za Radojem Zvicerom raspisala međunarodnu crvenu poternicu. Prema nezvaničnim podacima Zvicera u ovom bekstvu ne prati porodica, odnosno supruga Tamara, koja mu je spasila život u vatrenom obračunu u Ukrajini prošle godine.

Ne zna se gde je Tamara

Juče nije bilo moguće dobiti ni zvanične ni nezvanične informacije u crnogorskoj policiji da li je Tamara Zvicer i dalje na prostoru Crne Gore ili je u nekoj od susednih država.

Zvicer je šef izuzetno organizovanog i moćnog krijumčarskog lanca kokainom i pokriva države Balkana i Evropu. U svim državama ima svoju „ispostavu“. U Srbiji je nju predvodio Veljko Belivuk zvani Velja Nevolja. Celokupan lanac iznad Zvicera još nije potpuno razotkriven, ali je gotovo sigurno da sarađuje sa jednim od moćnijih kolumbijskih kartela.

Prema do sada dostupnim podacima, ovaj Kotoranin, od kako je napustio Crnu Goru, neprestano menja mesta pa i države Južne Amerike. Kao bitan igrač ima pomoć kartela pri kretanju.

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

HIT VEST

NAJVECI NOVOSADSKI KRIMINALAC JAVNA IZVRSITELJKA BILJANA PESEVEKA! NAPLACUJE! 136.000 ZA DUG OD 15.000 DIN

Radoje Zvicer već u martu nije zatečen u svojoj kući u kotorskom naselju Kavači. Crnogorska policija upala je u kuću 28. marta, a pretres je izvršen čak 18 dana nakon što je holanska policija razotkrivajući distribuciju kokaina na prostoru skandinavskih zemalja i prateći rute došla do kavčana i plana likvidacije.

Razotkriveno je da je u Crnoj Gori planirano ubistvo Podgoričanina Milića Minje Šakovića, za koga se sumnja da je učestvovao u likvidaciji vođe navijača partizana Aleksandra Stankovića zvanog Sale Mutavi, koji je bio prijatelj i šef Velje Nevolje.

Zvicer je naručivao ubistva od Velje Nevolje

Umesto glavnog čoveka, koji po svemu sudeći bio na vreme obavešten o policijskoj akciji, uhapšen je Slobodan Kašćelan koji u javnosti slovi za šefa „kavčana“, ali je sudeći po operativnim podacima bio samo maska Zviceru.

Naručivao ubistva

Osim saradnje u dilovanju kokaina, Zvicer je od Veljka Belivuka i njegovog najbližeg prijatelja i desne ruke Marka Miljkovića naručivao ubistva. Prema operativnim podacima upravo je Zvicer od Belivuka naručio likvidaciju Nišlije i člana „Pink Pantera“ Milana Ljepoje.

SLEDECA VEST

Sve što treba da znate o izvršiteljima, a niko vam nije rekao, ZASTITITE SE OD JAVNIH LOPOVA, JAVI TE NAM SVE VASE PROBLEME sa izvrsiteljima FELJTON.rs

HIT VEST NE PROPUSTITE…

FELJTON.rs: POCELA CISTKA INSPEKTORA U Policijskoj ispostavi Klisa Novi Sad! INSPEKTOR T.T. SUSPENDOVAN I UZETA MU ZNACKA

Ljepojin DNK pronađen je u kući strave u beogradskom naselju Ritopek u kojoj su Belivuk i Miljković mučili i ubijali otete suparnike. Njegovo telo nije pronađeno.

Zvicer se već ranije uspešno skrivao od suparnika i policije. Naime godinu dana krio se u Ukrajini i pitanje je da li bi ikada bio lociran da ga, kako se sumnja, neko od saradnika nije “prodao” suparnicima. Izrešetan je krajem aprila prošle godine, ali je preživeo napad.

On je u Ukrajinu ušao koristeći bosanski pasoš, koji je u toj državi trebalo da mu garantuje “nevidljivost”. Izbor države, pasoša i mesta prebivališta u Kijevu bio je idealan. Te tri stavke, odnosno Zvicerov izbor, govore da je vođa kavačkog klana pažljivo birao gde će se preseliti s porodicom kako bi se sakrio od suparnika i policije koja godinama traga za njim.

Pasoš sa oznakom “ljiljana” Zviceru je u Kijevu obezbeđivao mir, jer, kako BIH u ovoj državi nema ni ambasadu ni konzulat, zvanične insitutucije ga nisu proveravale. Kako se sumnja vođa Kavačkog klana trenutno na raspolaganju ima ukrajinski pasoš, ali i dokumenta Severne Makedonije, BiH i Hrvatske.

POSTANITE NAS NOVINAR…

Ako imate informaciju koju treba da zna celokupna srpska javnost, ako imate bilo kakav problem, a policija ili bilo koji drzavni organ nece da vam pomogne, na pravom ste mestu! Ako imate fotografiju koju mora da vidi Srbija, ne gubite vreme! Pošaljite nam vest koju ćemo mi, ako za to ima potrebe, i dodatno proveriti. A potom čitajte u feljtonu ili na portalu feljton.rs.

Za naše najvrednije insajdere pripremili smo brojne poklone iznenađenja i vredne nagrade.

pisite nam

feljton.rs@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

(feljton.rs/informer)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

+ 13 = 14

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)