G-E0EWZBLP0V
петак , 19 априла 2024
Home / SRBIJA / Marković: Nemam veze sa snimcima nagih maloletnica, MARINIKA MI SVE NAMESTA, IMAM UNUKE I TAKVE STVARI NE BI RADIO NIKADA! JA SAM DOMACIN!

Marković: Nemam veze sa snimcima nagih maloletnica, MARINIKA MI SVE NAMESTA, IMAM UNUKE I TAKVE STVARI NE BI RADIO NIKADA! JA SAM DOMACIN!

FELJTON.rs

12. maj. 2021

Predsednik Skupštine Jagodine Dragan Marković Palma demantovao je navode potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić da ima veze sa snimcima i fotografijama nagih maloletnica iz telefona svog saradnika.

Izvor: N1

Tepić je ranije upitala da li su Tužilaštvu u predmetu protiv Markovića za podvođenje maloletnica i žena dostavljeni dokazi iz zaplenjenog mobilnog telefona „najbližeg Markovićevog saradnika“, u kojem se nalaze snimci i slike nagih maloletnica, ćerki čelnika Jagodine.

NE PROPUSTITE

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

HIT VEST

NAJVECI NOVOSADSKI KRIMINALAC JAVNA IZVRSITELJKA BILJANA PESEVEKA! NAPLACUJE! 136.000 ZA DUG OD 15.000 DIN

marinika tepić

„Nikakve veze nemam ni sa kakvim snimcima, ni sa moblinim telefonima bilo čijim, a kamoli sa ćerkama mojih bliskih saradnika, niti sa bilo čijim ćerkama. O tim slikama iz telefona oglasiće se majka tih devojaka koje su na snimcima i saopštiti o čemu se radi“, naveo je Marković u pisanoj izjavi.

Marković je ponovo demantovao optužbe protiv sebe i naveo da ne poseduje hotel, da ne postoje podvođenja i prostitucija, da kod njega „nikakav kriminalac i kradljivac autumobila“ nikada nije radio, da se nijedna žena nigde u javnom sektoru nije zaposlila preko „telefona za druženje“, niti takav telefon ili bilo šta slično postoji, niti je ikada postojao.

SLEDECA VEST

Sve što treba da znate o izvršiteljima, a niko vam nije rekao, ZASTITITE SE OD JAVNIH LOPOVA, JAVI TE NAM SVE VASE PROBLEME sa izvrsiteljima FELJTON.rs

SLEDECA VEST

NOVI DOKAZI ISPLIVALI-DRAGAN DJURIC “ZA 4 GODINA NA SLOBODI”! NA PONOVNOM SUDJENJU KAZNA CE BITI 10 GODINA!

„Građani, nema ni dima ni vatre u ovom slučaju. Verujem u srpsko pravosuđe i srpski zdravstveni sistem da će se pravično odrediti prema patološkim lažovima i kriminalcima koji su izmislii ne samo ovu aferu. Ali ova je nagrublja u istoriji politike. Ovo je dno dna“, naglasio je on.

Direktorka Centra za socijalni rad: Tepić zloupotrebila moj privatni problem

„Marinika Tepić, žena kojoj ništa nije sveto, prvo je rekla da su sve žene zaposlene u javnom sektoru u Jagodini lakog morala i tako nas sve najteže uvredila“, rekla je Biserka Jakovljević, direktorka Centra za socijalni rad u Jagodini.

Sada je, kako je rekla, na konferenciji za novinare iskoristila njenu privatnu situaciju.

„Gde mi je jedna žena iz opozicione grupe građana pretila da će na društvene mreže postaviti neprikladne slike moje maloletne ćerke. Odmah sam to prijavila policiji, koja je odmah obavestila Tužilaštvo za visoko tehnološki kriminal, koje je odmah reagovalo, tu ženu pritvorilo, a njen telefon oduzelo“, navodi se u pisanoj izjavi.

Dodaje da je Marinika Tepić iskoristila njen privatni problem i ličnu situaciju sa tom ženom da bi „nastavila politički linč prema Draganu Markoviću Palmi“.

„Ta žena čiji je telefon oduzet nije Palmina saradnica, već je na izborima bila u opozicionoj grupi građana, tako da je to još jedna u nizu laži da je telefon u vlasništvu najbliže Palmine saradnice“, navela je..

„Marinika Tepić, koja se predstavlja kao borac protiv pedofilije, danas je zloupotrebila upravo moju maloletnu ćerku u političke svrhe, a da ni jednog trenutka nije pomislila na to kako će se iznošenje u javnost te situacije odraziti na moje dete“, zaključila je je direktorka Centra za socijalni rad grada Jagodine.

POSTANITE NAS NOVINAR…

Ako imate informaciju koju treba da zna celokupna srpska javnost, ako imate bilo kakav problem, a policija ili bilo koji drzavni organ nece da vam pomogne, na pravom ste mestu! Ako imate fotografiju koju mora da vidi Srbija, ne gubite vreme! Pošaljite nam vest koju ćemo mi, ako za to ima potrebe, i dodatno proveriti. A potom čitajte u feljtonu ili na portalu feljton.rs.

Za naše najvrednije insajdere pripremili smo brojne poklone iznenađenja i vredne nagrade.

pisite nam

feljton.rs@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

(feljton.rs/n1)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

25 − 18 =

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)